Кмете, кажи си: Какво ще правиш с травеститите от центъра на София?

Столичани с 800 подписа срещу хамалите и травеститите от пл. "Македония"
30 авг 2018 11:00, Екип на Dnes.bg
53


Близо 800 подписа срещу травеститите и хамалите на бул. "Христо Ботев" и площад "Македония" в София събраха общинският съветник от БСП Николай Николов и от НФСБ Владимир Христов.

Инициативата стартита на 21 август и събираше подписи на граждани всеки ден по около четири часа - по два сутрин и два следобед.

Кампанията ще продължи до утре, като организаторите ѝ се надяват да съберат поне 1000 подписа, които следващата седмица да внесат в Столичната община.

Още по темата

"Постигнахме голям успех в рамките на 6-7 дни. Благодарни сме на телевизия Bulgaria ON AIR, че ни помогна да популяризираме каузата си", коментира Владимир Христов.

Според него, основният извод след събраните до момента подписи е, че търпението на гражданите вече се е изчерпало и те са готови сами да се борят за сигурността си там, където живеят.

"Това, което ни притеснява обаче е, че институциите си прехвърлят топката. Искаме от столичния кмет Йорданка Фандъкова да даде разяснения как точно ще бъде разрешен проблемът с хамалите и травеститите в центъра на София", допълни още Христов.

Общинският съветник от БСП Николай Николов посочи, че хората просто искат една по-благоприятна среда за живеене, да минават необезпокоявани по улиците, да има чистота.

"Чухме много истории от хора, които идваха да подкрепят подписката. Те разказаха, че непрестанно има случаи на следени, пребивани и след това ограбвани граждани", каза още Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
28
 
! Отговори
розов ГЕРБЕРАСТ преди 5 години
Абе не е ли време кмет на София да е травестит ? Шефе,помисли над това.Ние те обичаме .
14
10
 
23
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Ще ги преместим на Позитано 20. Половината сграда е празна и се разпада и работа ще им намерим.
13
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е евроатлантическо ! Ще сезирам Страсбург ! С премахването на травестите, районът ще се лиши от евроатлантическия си облик и нужните на всеки евроатлантически ценности !
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общинарчето да им построи евроатлантичEски бизнес център със дарения от евроатлантиците от ПЕС.
11
4
 
29
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Травестите да се оставят, а Фандъкова да гласува наредба мъжете да ходят с поли и да се гримират, стига вече дискриминация, свобода за джендърите, педофилите, некрофилите и т.н. добри хора.
10
0
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Общината знае, полицията знае. Но на никой не му дреме. На ъгълана Пиротска и Антим 1ви има едно кафе. Там се продава трева и някакви други наркотици, лежерно си седят отпред и продават на наркоманите. Гледал съм ги две години. Една патрулка минава здрависва се с продавача и продължава. Имаше сигнал до полицията, но явно е толкова изгоден бизнес, че в деня на проверката нямаше никой. КОЙ им е казал предварително?
9
20
 
7
 
! Отговори
Огнян преди 5 години
Оправихме цялата държава че стигнахме до *** и травестити.
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този общинар от БСП каза, че е хващал травестити на калъп, явно това е довело до голяма психическа травма в него и затова не е наред с главата.
7
17
 
17
 
! Отговори
До Евроатлантик преди 5 години
Тия травестити са там още от социализма.
6
18
 
19
 
! Отговори
месара преди 5 години
другарю николай, не гонете травеститите, така членовете на партията ти ше намаляват драстично!
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тоя плазмоид като общински съветник не е ли длъжен да предложи работещ план за хамалите или си мисли, че е там да пие кафета и да си клати оная работа.
4
3
 
33
 
! Отговори
това е преди 5 години
Кмете кажи-до кога полицията ще охранява и защитава *** те,сводниците,дилърите в София и вия да се правите на луди за това?и вашите съветници да се занимават с глупости....
3
1
 
47
 
! Отговори
позор преди 5 години
А простит.утките и тра.веститите около централна гара и ул. Пиротска който пази полицията и прибира огромни суми и те са там даже и през деня?!или тези "смели съветници"ги е страх да поровят там?!
2
11
 
13
 
! Отговори
БСП активист преди 5 години
Травеститите ще ги любим, ние така обичаме! И те нас ще любят!
1
10
 
39
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
Оставете ги. Те са нашата евроатлантическа гордост. Те са представители на демосратиската " истамбулска конвенция"