Фандъкова ядосана: Повдигнати шахти? Всички в София ще се смеят!

Плащаме редовно, искаме да се работи качествено, поиска кметът
26 сеп 2018 18:48, Красимир Ангелов
52
Фандъкова ядосана: Повдигнати шахти? Всички в София ще се смеят!
Снимка: архив, Булфото

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска качествена работа от фирмите, извършващи ремонти в столицата.

"Бях достатъчно ядосана. Не можем да си позволяваме толкова тежки обекти и толкова много свършена работа да я компрометираме с това, че накрая няма да догледаме 3 повдигнати шахти и всички в София ще се смеят. В София не залагаме процедурите по най-ниска цена, а търсим компаниите с капацитет и по много критерии. Плащаме редовно, осигуряваме достатъчно средства, затова изискваме да се работи много качествено", заяви столичният градоначалник по време на Осмия дискусионен форум "Строителството през 2019 година – перспективи и предизвикателства".

Фандъкова помоли строителите да не се захващат с повече работа, отколкото могат да си позволят фирмите им.

Столичният кмет определи като сериозно предизвикателство реконструкцията на двата много големи тунела в София – този под НДК и на бул. "Царица Йоанна".

"Продължаваме работа по важни и стратегически проекти, финансирани с европейски средства. Следващата година очакваме да пуснем в движение първите 8 км от третата линия на метрото от "Красно село" до "Хаджи Димитър" и в началото на 2020 г. да пуснем и останалите 4 км", коментира Фандъкова.

Освен това следващата година ще продължи и работата по проекти, свързани с централната градска част.

"Развитието на пешеходните пространства е мой много сериозен приоритет. Привлякохме много туристи, вляхме много средства в икономиката. Продължаваме със строителството на училища, детски градини", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наемат измислени фирми и после се правят на ударени
24
3
 
65
 
! Отговори
младен преди 5 години
"Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска качествена работа от фирмите, извършващи ремонти в столицата."Данчеее..., първо трябва да спрете да прибирате 30% ресто(комисионна), че да остава за по качествена работа, тогава искай.
23
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Добре, че повечето електорат, не са подавали носа си зад граница и нямат представа, как изглежда дори най-обикновен европейски град.а ти ходил ли си например в Атина бе отворко и можеш ли да я сравниш със София?
22
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Данче, отскочи до Прага и тогава ми говори за туризъм! Защо да идват тук, след като самите ние заминаваме?
21
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не можем да си позволяваме да ни се смеят за три повдигнати шахти"Споко, Данче! Можете! Бъди оптимист!
20
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че повечето електорат, не са подавали носа си зад граница и нямат представа, как изглежда дори най-обикновен европейски град. Затова вярват на приказките, че София е на европейско ниво и се радват на асфалт, който не издържа до пролетта и на уплътняване на всяко свободно петно със строежи.
19
6
 
60
 
! Отговори
Неук преди 5 години
Фандъкова. Фащай къра и с ония Бойко марш да Ви няма. Значи по Вашата логика трябва да се работи по-прецизно( не казвам качествено, защото е на светлинни години от Вашето), само защото някой ще Ви се надсмее, а не защото просто и ясно казано ТАКА ТРЯБВА.Ех Пиночет, защо не си у нас?
18
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако няма котрол винаги провал
17
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фъндъкът-враг номер едно на автомобила и пръв приятел на автобуса и трамвая и метрото!!!
16
2
 
67
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Въобще не работят иначе всичко щеше отдавна да е приключило! Обърнете внимание като сте в задръстването - един си бърка в гъзa, друг гледа нейде в небесата, трети цъка на телефона.. Навсякъде е така! Абсолютни ***. И не ми се оправдавайте със заплатата, щото става въпрос за манталитет и управление. И двете са на плачевно ниво.
15
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарко проверяваш ли тези които извършват ремонтите колко са грамотни и колко са компетентни че им се доверяваш сляпо. За да ремонтират и строят пътища знаеш ли че трябва да имат завършен строителен техникум. Къде са тези техникуми другарко. Неможе да хванеш някакви от улицата пия. ници и да мислиш че ще направят качествено строителство. Толкова ли ти е акъла другарко учителке. Ти си по ***. мотна от тях.
14
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, другари, не ругайте по кметицата на София, ругайте себе си.
13
4
 
68
 
! Отговори
333 преди 5 години
Колко паркинга построи фандъкова през тази година?
12
6
 
68
 
! Отговори
Жалка история преди 5 години
В София потънаха МИЛИАРДА евро, повечето са и минали на тази даскаличка през ръчиците и са влезли на Тиквата и Шайката му офшорките. Колкото и да се прави на девствена, всички я знаем.
11
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бурзум ли си какво си не знам ама е време да отлиташ от тука,освен ако не ти плаща оня пее.... от пРезиденството иво христов злобарина,а на Йори русата да и кажа че по ул Козлудуй вече са "потънали"шахтите от ремонта преди 2 години.
10
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разсипахте всичко,човек само с гумени ботуши трябва да ходи из София.То язък ако си купиш нормални,а камо ли елегантни обувки И хубави дрехи
9
3
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам колко са високи критериите, но знам, че при нея се въведе една стандартна процедура - "Ремонт на ремонта". Нищо чудно скоро да имаме и Ремонт на ремонта на ремонта.
8
7
 
46
 
! Отговори
Знаете ли дали има преди 5 години
Зелен конь и умен даскал ?
7
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При ГЕРБ София е като след бомбардировките. Както си се возите в трамвая и хоп, слизате в метрото без прекачване.
6
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Данче, кака не е лошо и да се почистват