Анулират огромни сметки за вода на жители в "Красно село"

"Софийска вода" все още няма обяснение за инцидента
27 сеп 2018 20:37, Красимир Ангелов
5

На жителите на блок 200 в столичния квартал "Красно село", които получиха сметка от 75 хиляди лева за вода, няма да им се налага да ги платят.

След няколко проверки на "Софийска вода" става ясно, че начислените суми ще бъдат анулирани. Общият водомер на входа вече е сменен с такъв за дистанционно отчитане.

На 6 септември ви разказахме за проблема с огромните сметки за вода на хората от този блок. Тогава потърпевшите изразиха подозрения, че става въпрос за дефект на водомера. От "Софийска вода" все още нямат категоричен отговор как се е стигнало до огромното начисляване.

След проверката не са установени течове, кражби или използване на водата от търговски обекти.

Станислав е един от потърпевшите. Неговата фактура е била на стойност почти 3500 лева.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Начело с моята бивша хазяйка дъщеря на активен борец позната с шефката на Топлофикация и тотален бесепар.Ще повярвате ли дължеше 5 000 почна дело срещу нея отиде при шефката на Топлофикация и тя нареди на юристите на Топлофикация дето са обвинението да и кажат как да им разбие защитата и да излезе че уж е спечелила делото и нищо не плати.Преди рова други пари така не върна изтекоха по давност.Аз обаче ако не платя ще ме одерат жив нали.Да еб.а скапаната съдебна система:
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Загубите по веригата се плащат от крайния потребител. Следва, че ВиК има сметка да тече повече - направо да вземат сами да си пробиват и без друго изгнилите тръби.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, хубаво. но въпросът не е само за тук а изобщо за политиката на всички В и К дружества по отношение на потребителите. Тези нямат равни в отвратителния начин по който ги третират - като абсолютни овце, които няма къде да мърдат и ще плащат като попове, независимо дали някой върши своята част от работата или не. Абсолютни изнудвачи. Трябва на тези взаимоотношения да се погледне по съвсем нов начин. Ако трябва дори да се въведе ново законодателство. Но това не може да продължава повече така
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До1 Какво си написал?