Нов шок! Така изглежда градинката пред "Седмочисленици"!

Видът на настилката взриви Facebook
Обновена: 4 окт 2018 10:34 | 4 окт 2018 07:08, Елка Василева
184
Нов шок! Така изглежда градинката пред "Седмочисленици"!
Снимка: Facebook / Карина Караньотова

След като видяхме част от много лошо ремонтираната софийска улица "Граф Игнатиев", се появиха снимки на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Настилката, приличаща на такава от кухня или баня, предизвика гневни коментари във Facebook.

 

 

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
8
 
68
 
! Отговори
Вън ГЕРБ от властта! преди 5 години
Колкото и да тролите из форумите, гербави джудженца, истината се вижда с просто око - посредственост, кич и изключително лошо изпълнение на ВСИЧКИ ремонти, които извършва СО! Виж, да секат дървета или да им бетонират корените - да, за това ги бива. Гарантирано от ГЕРБ!
136
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ако е мрамор, значи зимата ще има много потрошени крайници. На мраморна настилка се пързаля фантастично! Това беше и един от мотивите за смяна на настилката пред НДК.
135
5
 
58
 
! Отговори
пак до 136 преди 5 години
Не е нужно да се харесва на всеки, но определено се очаква да е според естетическите критерии на стара София (каквото остана от нея), а не на скакалците, в това число ненаситната Йордана от Компирово.
134
4
 
55
 
! Отговори
до гр 136 преди 5 години
Нале? Чудничко им се е получило, добре хармонира с един от най-забележителните културно-исторически паметници в България - храмът Св. Седмочисленици. На рязането на лентата очаквам оркестър "Кристали" - друго няма да пасне.
133
27
 
44
 
! Отговори
гр преди 5 години
Струва ми се че малко прекалявате. Няма вариант всичко да се харесва на всеки, а и не е нужно. На мен въпросната настилка ми допада.
132
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КоренякПонеже живя там - ето как мина "публичното обсъждане". Графа беше планиран за ремонт заедно с Дондуков преди две години. Та общината разлепи обяви и имаше среща в Столична библиотека. На която се разбра: на никой не му пука какво искат гражданите (ние искахме да се оправи тротоара, който беше плачевен и да питаме какво става с фонтана-убиец), а вместо това се тропна един мегаломански проект и се каза - "това е!".След което опукаха парите за Дондуков и ние си отдъхнахме...Напразно.
131
0
 
61
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
До ВъпросващКакво ще бъде там положението, когато започне да вали сняг?Да не се повтори кошмарът, създаден през късния соц в много от нашите планински градчета? Постлаха централните им площади с мрамор, подходящ за алеи около Средиземно море. Без да помислят как ще се хлъзгат хората на всяка стъпка, когато върху мрамора навали сняг!Тези плочки изглеждат много съмнителни в това отношение. Да сме живи и здрави да дочакаме първия сняг, пък ще видим.Ако стане пързалка, оставки ще има ли?
130
5
 
52
 
! Отговори
Точно така! преди 5 години
До КоренякИ аз се питам как така някой ще променя облика на града ни, без да пита дали одобряваме проекта?Също така, ако има пари за ремонти, как е възможно да не се допитат най-напред до гражданите КЪДЕ е най-наболялата нужда от ремонтиране?
129
19
 
40
 
! Отговори
Въпросващ преди 5 години
До КоренякА коя настилка е подходяща?? Я кажи като си "голям разбирач на настилки" . Физико-механични качества, състав,носимоспособност,съпротивление на срязване и т.н
128
27
 
47
 
! Отговори
Отчая-ни-е преди 5 години
Като чета коментарите, стигам до извода, че нищо не трябва да се прави по никаква причина и за нищо. Тогва писарушките ще цъкат с език и с изкрящи погледи ще пишат: "Ами да, всичко е занемарено и опустошено. Едно време какъв рахат беше." Ако се замислите хейтърчета. Всеки ремонт е усволяване на пари. Дори когато си купуваш хляб, продавачът усвоява парите ти, за да можеш да консумираш хляб. Него защо не го мразите? Направете си фирма за ремонти и почвайте да работите. Стига сте сипали жлъч.
127
3
 
36
 
! Отговори
ДЕМ преди 5 години
До ДръндерПред Шератон и на втората спирка на Централна гара, дъждът ли ги е превърнал в пумийна яма? Или хората, които са направили градинката.
126
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За гербавите крадци кражбата си е нещо нормално. Не е възмутително. Те затова са си крадци.
125
19
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука един умник пише, че няма нужда от ремонти, ама не си ремонтирай вкъщи бе, защо да не се ремонтира в София, щели да се усвоят пари - е за без пари вече никой неще да работи! Вие сте свикнали да има ленински съботници и кебапчета и бира.
124
5
 
70
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До Стига ревахте!!!Я млък писна ми от тролчета като теб пуснати от ГЕРБ да пишат глупости. Този ремонт на всякъде из София е пълна простотия и само наивници като теб не се досещат, че се прави с цел усвояване на пари и нищо повече! На градинката и нямаше нищо, защо трябваше да я ремонтират? На бул. Васил Левски му нямаше нищо защо трябва да го ремонтират? На градинката кристал и тази пред СУ също. Просто нямам думи от тази простотия!
123
2
 
33
 
! Отговори
1234 за фандъчето преди 5 години
https://youtube/watch?v=pmzr7wtX9uA
122
3
 
57
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Ако продължава някой да защитава ГЕРБ и след тези простотии значи е м -а-л-о-умен с п-ромит мозък. Това е пълна тъпотия. Тази градинка след няколко дъждове ще се превърне в помийна яма. Пример е именно Шератон, втората спирка на автобусите срещу Централна гара и много други.
121
24
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кото чета коментарите си мисля, че колкото и да не се интересува човек няма как да не се сети, че ще има кметски избори. Много им се иска на червенотиквеничетата да се намърдат в кметския стол на София.
120
0
 
60
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Странно е, че все строителят виновен, а ПРОЕКТАНТЪТ - вода ненапита ... Всъщност ПРОЕКТАНТЪТ първи "построява" обекта - със своите предвиждания за архитектура, конструкция, материали, размери, технология ... И трябва да проследи за стриктното спазване от изпълнителя на предвиденото в проекта. Пък ако плочите на площада са като плочки за баня, фиксирани са "като за умряло", основата под тях е като подигравка със занаята - а проектът е спазен - (само) строителят ли е виновен?
119
3
 
60
 
! Отговори
Кореняк преди 5 години
Тази настилка въобще не е подходяща за интензивно ползване - тичане, скачане и каране на колело каквито са основните дейности там. Този ремонт минавал ли е на публично обсъждане или пак сме го обсъждали само с нашите си хора ? До кога тази сел.я.нка ще е кмет на София ? Аз съм софиянец и вече ме е срам как изглежда София !
118
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стига ревахте!!!Аз живея там и на мен джанките не ми пречеха. Да не говорим, че асфалтът не беше мръднал и имаше къде децата да карат колелата.Но разбира се на ВАС, довлеклите се от село, джанките ви напомнят за селската къща и прасето в *** и много ВИ депресират докато кибичите на пейките и пиете евтината бира от съседните магазинчета.