Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!

Николай Стойнев: Ремонтът продължава, не е приключил!
Обновена: 7 окт 2018 16:40 | 7 окт 2018 10:33, Боряна Павлова
91
Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!
Снимка: Facebook

Гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа. Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" продължава и не е приключил. Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Николай Стойнев.

"Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има обществено мнение, защото то държи под напрежение всички участници в процеса. Това напрежение трябва да доведе до един качествен краен резултат и променена градска среда, каквато не е имало в този район от 40 години", каза Стойнев пред "Нова тв".

Още по темата

"Концепцията на автора не се вписва в средата. Има проблем с инвестиционния процес и с контрола", категорична бе Милка Христова, зам.-председател на СОС от БСП.

Стойнев пък отвърна, че от изпълнителя е изискано да предоставя всяка седмица информация на гражданите докъде са стигнали ремонтните работи.

"Това е тактика на политическите ни опоненти. Атаката винаги е по време на стрoежа. Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта и да се каже, че има дефекти, защото той не е приключил", заяви Стойнев.

"Очевидно е, че има политически елемент по темата. Най-важното е ремонтът на тази зона да е публичен и да гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа", добави Стойнев.

Христова пък му отвърна, че "ГЕРБ направи невъзможното - обедини в протестите ляво и дясно"


91
Още по темата: ремонтГраф Игнатиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как навремето се е строяло с мисъл...има сгради, които седят от векове...а това се вижда, че след 2 месеца ще е за нов "ремонт". Да не говорим въобще за някаква естетика. Ама да вземе някой едни пари, за това е цялата работа.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честно казана е потресаващо нагло, че някой си позволява да прави такива ремонти. И какво лъжете, че няма да бъде похарчен нито лев - поръчката вече сте я дали. Просто за пореден път се прави някаква схема за източване на пари!
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен, че е наредено като г.з е грозно, а дори да се пренареди си остава грозно.
Кой умник е архитекта или проектанта на тази грозотия, скоро минавах през дунав мост 2 и видях видин, където площада в подобен цвят изглежда в пъти по-добре, но си остава сива грозотия де.
1
1
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 1 година
Айдуци сте,бате ! И Вие ,и Тия къде правят ремонтите...