Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!

Николай Стойнев: Ремонтът продължава, не е приключил!
Обновена: 7 окт 2018 16:40 | 7 окт 2018 10:33,
91
Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!
Снимка: Facebook

Гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа. Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" продължава и не е приключил. Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Николай Стойнев.

"Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има обществено мнение, защото то държи под напрежение всички участници в процеса. Това напрежение трябва да доведе до един качествен краен резултат и променена градска среда, каквато не е имало в този район от 40 години", каза Стойнев пред "Нова тв".

Още по темата

"Концепцията на автора не се вписва в средата. Има проблем с инвестиционния процес и с контрола", категорична бе Милка Христова, зам.-председател на СОС от БСП.

Стойнев пък отвърна, че от изпълнителя е изискано да предоставя всяка седмица информация на гражданите докъде са стигнали ремонтните работи.

"Това е тактика на политическите ни опоненти. Атаката винаги е по време на стрoежа. Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта и да се каже, че има дефекти, защото той не е приключил", заяви Стойнев.

"Очевидно е, че има политически елемент по темата. Най-важното е ремонтът на тази зона да е публичен и да гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа", добави Стойнев.

Христова пък му отвърна, че "ГЕРБ направи невъзможното - обедини в протестите ляво и дясно"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ремонтграф игнатиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
11
 
! Отговори
яко укрепване требе преди 5 години
До МАГИСТРАЛА Люлин....Верно е, да напръскаш баира с цимент и да положиш пилищарска мрежа, не е достатъчно.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А там не е ли замесена ДжиПи Груп? Която много удобно се покрива от всички медии заради скандал с арестуваните журналисти на би.вол? А за такива *** на ръководни длъжности, с купени съкращения инж., все друг им е виновен. Политически елемент имало... Абе ей, тапа.нар, ами направете го така, че хората да го харесат и никой не да не може да гокритикува. Ама вие от кражби и комисиони дето си раздавате, накрая на не истават оари даже и на външен вид да го докарате, камо ли пък за качество
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какео стана с онзи фонтан-шкембе на Витошка?! Ще връщат ли парите?
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези като по команда им е кзано да бръщолевят дивотии. Не е приключил ремонтът, не е приключил ремонтът... абе в всички вие приключеайте с тези постове корумпирани герберунгели!
19
0
 
21
 
! Отговори
МАГИСТРАЛА Люлин.... преди 5 години
....вече НЕ е магистрала,а Боци се кълнеше в нея като майка у кьорав син!
18
9
 
4
 
! Отговори
АНТИ до неразбралите преди 5 години
Истинския Майстор, НИКОГА няма да позволи да му се дават норми, срокове и т.н.Още по-малко пък, да му стои нЕкой зад гърба и да го критикува постоянно.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен15Занимават те, защото в едно село или малък град не могат да откраднат някакви си 20 милиона за ремонт с кой знае колко по ниска себестойност. Няма как в селото ти да направят това, там правят фитнес катерушки за по няколко хиляди лева, въпреки, че населението е от 6 човека над 70 годишна възраст.
16
0
 
22
 
! Отговори
Северна тангента преди 5 години
Пъчене,тичане,чупки в кръста,резане на лентичка,приветствени слова и сега............РЕМОНТ..........след малко повече от ДВЕ години!
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните общи приказки. За качеството на извършената работа трябва се следи непрекъснато и там където трябва веднага да се правят корекции, а не когато протестиращи ти дойдат на вратата.
14
1
 
27
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Крадците и престъпници от шайката СУДЖУЦИТЕ съсипаха центъра на София като го превърнаха да изглежда като.....***!!! Важното е,че откраднаха 19,5 милиона лева от отпуснатите 20 милиона!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пра може да не вземат тия къде слагат плочките 20-30 самодейци. Но тия горе в крадливите колективи ще ги вземат , някой си ги взеха и избягаха.
12
0
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Преди време майстора стоеше със честното си име и целия си авторитет зад майсторлъка си.Сега и малкото кадърни хора избЕгаха, а всеки втори се пише майстор.Алооу, това не е като да сложиш инж. пред името си учил-недоучил.Продължавайте да купувате дипломи и вървим към фалит.
11
2
 
20
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Наистина оставам потресен, колко *** хора има в България. Знаете ли на останалите 6 милиона, които буквално умират от глад и се чудят от къде да изкарат някой лев, ги интересува за вашия ш.и-бан булевард ?Всеки пише колко грозен бил, как било в Мюнхен, а в същото време ви казват, че ремонта струва над 20 млн. лева и вие нищо не правите ?! В същото време върви кампания за събиране НА КАПАЧКИ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ ЗА КУВЬОЗ, ЗА НЕДОНОСЕНИ БЕБЕТА БОЖЕ ГОСПОДИ, ЩО ЗА *** СТЕ ВИЕ ?!
10
0
 
27
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Навремето проектите са правени от световноизвестни архитекти, а не от хора ползвали до скоро тоалетна на двора!Надзорът пък е давал мило и драго града да изглежда по-добре!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се даде, ще се даде, ще ви излъжат че са удържали някаква мижава неустойка, ама иначе ще си платите като попове!Нали се сещате че фирмата която прави "ремонта" не е случайна?!
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тия фуги му трябват една зима и 100 мотриси да го разклатят и ще започнат да излизат "бетонните кубета", защото това не са павета. Сами ще изпадат, а не стават и за затискане на киселото зеле, че не се знае от какъв бъркоч са забъркани.
7
0
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Господата (преди другари),крадат си заедно със общинари.А думи частник-честен,докарват до пcувня известна !
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шизофреничните плочки на седмочисленици какво ще ги правят?Оказа се, че първоначалният проект и спечелилата обществена поръчка е била с гранитни павета 3 цвята, но явно някоя ГЕРБЕРСКА фирма е имала застоялите плочки по складовете и са го промениби чак след, като фирмата е спечелила поръчката!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Grafa stanal na fandyci mani begai
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как навремето се е строяло с мисъл...има сгради, които седят от векове...а това се вижда, че след 2 месеца ще е за нов "ремонт". Да не говорим въобще за някаква естетика. Ама да вземе някой едни пари, за това е цялата работа.