Защо нападнаха екип на Bulgaria ON AIR пред кантората на адвокат?

Репортерът Сергей Тодоров: Предполагам, че тези хора са нейни близки!
Обновена: 19 окт 2018 11:12 | 19 окт 2018 09:30, Петя Славова

8929 гледания   |  Още видео
Вчера вечерта екип на Bulgaria ON AIR бе нападнат по време на работа в столичния квартал "Княжево".

Репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са отразявали случай на агресия към известния столичен адвокат Валентина Каменарска.

Вчера през деня МВР разпространи информация, че адвокатката е нападната и бита в нейния офис, а дори е имало опит за изнасилване.

Още по темата

По информация на адвокатката вече има задържан по случая. Каменарска обясни още, че клиентът ѝ бил спокоен човек и преди това вече са имали близо 8 срещи, по време на които не е имало нищо обезпокоително. На тях мъжът се представял с фалшиво име.

На местопрестъплението екипът ни е бил нападнат от двама души. При спречкването телевизионната камера, с която са снимали, е счупена. Репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са без сериозни наранявания.

"Всичко се случи доста бързо - след 19:30 часа. Отидохме на място, снимахме, разпитахме няколко души за случилото се. Тогава пристигна кола с двама души. Единият се насочи към кантората и реших да го попитам дали знае нещо. Той не ми отговори, но в същия момент от колата излезе другият човек и ни нападна. Предполагам, че тези хора са нейни близки. Въпреки това, агресията беше излишна в случая", настоя Сергей Тодоров.

По думите му двете лица най-вероятно са били афектирани от нападението срещу Каменарска.

"Аз нямам никакви травми. Операторът отнесе няколко удара в опит да предпази камерата. Все пак тя е счупена, не може да се снима с нея - счупен е визьорът и лампата", допълни журналистът пред Bulgaria ON AIR.

 


Още от
Спонсорирано съдържание