Нападнатата адвокатка с излияние: Би ме, крещях, но не ме изнасили...

"Не исках да умра и се съпротивлявах яростно. Мисля, че това ме спаси"
Обновена: 19 окт 2018 10:55 | 19 окт 2018 09:20, Златко Желев
Нападнатата адвокатка с излияние: Би ме, крещях, но не ме изнасили...
Нападнатата адвокатка Валентина Каменарска Владова. Снимка: Facebook

Нападнатата вчера в София адвокатка обясни, че бандитът, който й е посегнал в кантората, е задържан снощи от полицията.

Във Facebook Валентина Каменарска Владова пише, че го познава, защото е идвал в кантората и над 8 пъти, за консултации.

Юристката твърди, че за всичките му посещения, до снощи, не е имало и намек от страна на нападателя, че я харесва, че я желае.

Ето и част от поста на жената.

Още по темата

"Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, защото ми е ясно, че отново той ще се употреби, все от някого...

Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен... При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки, че бях затворена и бита в банята на офиса над час.

Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо. Не, не успя да ме изнасили... Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам.

Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал. Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и се съпротивлявах яростно. Мисля, че това ме спаси...

Намерих в банята си презервативите му, които полицията е пропуснала да забележи, въпреки че бяха до самата врата...

Извършителят твърди, че е лежал в лудница и нищо не помнел. Бил луд демек. Аз обаче помня как си прикриваше следите. В тази връзка, понеже някой пита как си тръгнал без да довърши деянието си - той извърши доста други престъпления, които и довърши.

Не успя единствено да ме изнасили, защото свърши докато се борех и ме душеше и преди да успее да проникне. След това опитваше и пак и пак, но аз говорех за имотите му, за договори, за сделките му - без да спирам. И още много други неща говорех. И той се разсейваше, накрая явно му писна. Защото нали това е все най-важнато - щом не съм изнасилена, нещо ми е гнила работата...", пише тя.

Владова признава в поста си, че е имало инцидент с журналисти на Bulgaria ON AIR до кантората й. 

"Идвали са до кантората ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, заради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало според журналистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им. Това е. Близките ми са в шок. Аз съм благодарна, че съм жива. Благодаря на всички за съпричастността".


Още от
Спонсорирано съдържание