Откриха баба Лили, прибрала се сама у дома

Невредима е, внукът й благодари за помощта
13 дек 2018 13:52, Иванка Гъркова
12
Откриха баба Лили, прибрала се сама у дома
Facebook

"Баба се прибра сама жива и здрава!" – написа във Facebook внукът на баба Лили, която цяла София издирваше от вчера. За щастие, жената е невредима. 

"Благодаря на всички които се отзоваха и искаха да помогнат и ме подкрепиха, както и на тези които споделиха публикацията. Благодаря добри хора!", каза Мартин Петров. 

"Радвам се за щастливата развръзка, ако желаете да споделя опит с вас за състоянието, в което се намира баба ви, пишете", написа жена под публикацията на мъжа. 

Припомняме, че в сряда по обяд пенсионерката, която е с деменция, бе напуснала дома си в столичния квартал "Надежда".

Роднините й бяха доста притеснени и я издирваха. Апелът им за помощ в социалната мрежа бе споделен над 2 400 пъти.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радостта е голяма. Защото самите баби гледат учудено на събитието, все едно няма нищо. И при срещата децата им се радват. Аз съм търсел така в квартала.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радвам се! Дядо ми, Бог да го прости, имаше деменция в края на живота си, та знам какъв ужас е когато изчезне човек в такова състояние. Добре, че един съсед го беше намерил и го доведе. Нито помнеше къде е искал да отиде, нито защо. Ей така мотал си се по улицата при това по пижама. Наистина е страшно!
6
2
 
7
 
! Отговори
Бай Вълчо преди 5 години
Като прочетох баба Лили, реших, че е съвсем друга баба, дето ако се беше загубила Драго Чая щеше да се скъса да я търси. Или те май бяха скарани....
5
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кукумицина и вземате ключа от апартамента и си я държите в къщи,синът или дъщерята пазаруват и готвят ,а пенсията и я носят в къщи,само да не мята парите от балкона!Другият вариант-хоспис за 1000 лв месечно.
4
17
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Калпава стока не се губи
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Откриха баба Лили, прибрала се сама у дома"---Много смехотворно заглавие! Може да мине за "ученически бисер" в съчинение по български. :)Баба Лили НЕ СА Я ОТКРИЛИ, баба Лили СЕ Е ПРИБРАЛА САМА. Освен, че не се връзват, има разлика между двата факта.
2
1
 
16
 
! Отговори
иван преди 5 години
Защо пише "цяла София я търси" като това реално погледнато е грешно,адекватно е да бъде написано следното:"Много хора споделиха в интернет, но само семейството и няколко приятели търсят"
1
1
 
32
 
! Отговори
име преди 5 години
Ей браво, че всичко е наред!