Полицай пострада при арест на агресивен шофьор

Инцидентът станал след ПТП в столичния кв. "Дружба"
Обновена: 20 яну 2019 17:25 | 20 яну 2019 17:25, Веселина Йорданова
29
Полицай пострада при арест на агресивен шофьор
Снимка: архив, БулФото

Пътен полицай е пострадал леко при задържането на агресивен водач в района на квартал "Дружба" в София.

Към 15.00 часа днес е получен сигнал за пътен инцидент между два леки автомобила. При пристигането на място, екип на Пътната полиция е установил единия от водачите - 33-годишен, който започнал да ги обижда и заплашва, съобщи пресцентърът на МВР.

След последвало предупреждение за неговото задържане, мъжът проявил явна агресия, посегнал на единия от униформените и му нанесъл удар в ръката. Служителят на реда е прегледан и освободен за домашно лечение.

Нарушителят е задържан в столичното Осмо Районно управление, работата по документирането на случая, както и по издирването на другия участник в пътния инцидент, продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
baba преди 5 години
Смешни и злобни коментатори. Заслужаваме си дереджето.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, съпругата на шофьора пък щото е много безпристрастен свидетел. Тя твърдеше, че поли цаят ей тъй сам си бил паднал на земята.Да си бере гайлето македонското л-но!
16
3
 
19
 
! Отговори
Сталоун преди 5 години
Абе хора , вие за 500 лв заплата кви полицаи и воени да наемат кат Арнолд Шварценегер ли!
15
15
 
15
 
! Отговори
334 преди 5 години
"Агресивен" - според полицая. Чухме съпругата на шофьора. Според нея полицаят се държал агресивно и това е най-често срещано у нас. Пък и некадърен - посегнал, онзи се отдръпнал, полицаят паднал и изревал, че е ударен.
14
15
 
13
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Оказаха се българи - наркомани за съжаление.
13
3
 
30
 
! Отговори
До мнкм преди 5 години
Полицаите не смеят да си позволяват агресия, но само в определени "квартали", спрямо определени "граждани". За нас, които не използваме тояги и брадви, нещата не стоят така!
12
13
 
12
 
! Отговори
До N:1 преди 5 години
"Много нежни тез полицаи бе. От рушвети, далавери и лежане са се изнежили. Сега ако му е счупена крадливата ръчичка, как ще прибира рушвета, направо ужас. А шофьорът го разбирам напълно. Не стига че е под стрес от катастрофата, но и да ти се дотътри шкембелив сеирджия, който не е могъл да стане нищо друго освен милиционер, и да почне да се прави на умен и знаещ, е направо ужас. Пак с малко се е отървал." А отношението им към гражданите е отвратително.
11
3
 
20
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ще отбележа, че от това което видях по една от телевизиите май нещата не са точно така както ги представят в статията.
10
13
 
21
 
! Отговори
mnkm преди 5 години
До Анонимен 1Ей мамин нежни полицаи няма. Ако до сега не си разбрал, защо не отвръщат подобаващо то ще ти го обясня елементарно, че да го разбереш. Ръцете им са вързани и то негласно и ако набият индивид като този, защото по закон УЖ имат право то те ще останат без работа. Полицаите не са защитени от закона и биват оставени без защита от държавата да се оправят сами. Ето за това не се развързват иначе бая агресивни индивиди ще имат нужда от медицински грижи. Вдяна ли или ти е трудно?
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е някъде там, където са очевидците, които твърдят съвсем друго! Тази новина не е фалшива, но е изопачена! И полицията не печели от това!
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В щатите полицайте излизат от колата подготвени , а тук излизат с дежурната реплика- "и ся кво праим". Никой не те пита от какво имаш нужда.В испания като спрях на една осветена спирка извън града за да настроя GPS-a и спря патрулката и "Добър вечер, имате нужда от нещо, някакъв проблем с колата?" - обясних - "Лек път, приятна вечер."
7
2
 
17
 
! Отговори
$$ преди 5 години
Да се съборят незаконните къщи
6
9
 
36
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Как така полицаите са допуснали наглеца да посегне на пагона??? Как така не е приведен веднага в безпомощно състояние? Имат ли чест българските полицаи и кога ще защитят честта на пагона? При такава безпомощност на полицията как да се надяваме,че полиция или войска ще защитят отечеството??? Отказът от военна служба за младежите ги направи лигльовци и наркоманчета.
5
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам му да опита същия трик в САЩ. Сега щяха да му мият мозъка от асфалта с маркуч.
4
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агресивните мъже трябва да се кастрират и това да се прави публично-за назидание!
3
3
 
27
 
! Отговори
БГ преди 5 години
До ДодоИ жълто-сините автомобили на Народната милиция, дето първо рита-после пита !
2
3
 
49
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Обществото ни беше превърнато в маса от безпомощни люде, чиито полицаи дори са беззащитни в ръцете на всеки обикновен уличен хулиган! Трябва да се вдъхне Надежда на Българите! Връщайте Търновската конституция, връщайте истинския химн на България - Шуми Марица и легализирайте притежанието и носенето на лично огнестрелно оръжие с цел самоотбрана! Богъ да пази Отечеството Ни!
1
48
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нежни тез полицаи бе. От рушвети, далавери и лежане са се изнежили. Сега ако му е счупена крадливата ръчичка, как ще прибира рушвета, направо ужас. А шофьорът го разбирам напълно. Не стига че е под стрес от катастрофата, но и да ти се дотътри шкембелив сеирджия, който не е могъл да стане нищо друго освен милиционер, и да почне да се прави на умен и знаещ, е направо ужас. Пак с малко се е отървал.