Шофьори и ватмани срещу хулиганите преди Левски – ЦСКА

Феновете ще бъдат проверявани на 2 места
22 фев 2019 12:16, Красимир Ангелов
8
Шофьори и ватмани срещу хулиганите преди Левски – ЦСКА
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьори на автобуси и тролеи, както и ватмани, ще информират МВР за големи групички агитки преди мача между Левски и ЦСКА в неделя, обяви заместник-директорът на СДВР Антон Златанов.

Още по темата
Той посочи, че повече полицаи ще има в центъра и най-вече около стадиона. Няма да се допуска пресичане на пътя на агитките, а след края на мача, в зависимост от резултата, едната от агитките ще бъде задържана докато районът около стадиона се освободи.

От полицията уточниха, че на влизане в стадиона феновете ще бъде проверяван на две места.

Шествия на фенове, които да спират движението, няма да бъдат допускани, категорични са от полицията. От там припомнят, че от събота влизат в сила забрани за паркиране около националния стадион, където ще се играе срещата.

Вече никой от феновете няма да има право да ходи с маска на лицето. Освен това вече има близо 20 човека, които са със забрана да посещават мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Фен съм на Миньор!!!От три години съм спрял да ходя на мачове. Просто защото първенството за нищо не става.На времето от 30 мача поне 25 гледах.Бой е имало през кръг по стадионите това не ме е уплашило или спряло. Но да гледам манкенчета как се влачат по терена няма как да стане.,
6
0
 
8
 
! Отговори
БГ ФУТБОЛ ??? преди 5 години
СЕГА НА МАЧ ХОДЯТ САМО ДЕГРАДИРАЛИ ТИПОВЕ. ЛЕВСКАР СЪМ НО АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ СМЕ СТЪПВАЛИ НА ГЕРЕНА, ОТКАКТО *** СЪБЛЯКОХА ПЕТЕВ И НИ ДАВАХА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ. В ЕВРОПА. ТОЛКОВА НИСКО Е ПАДНАЛО НИВОТО НА КУЛТУРА, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ АСОЦИИРАМ С ТАКИВА ВАНДАЛИ И ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ НАРИЧАЩИ СЕ И ТЕ ЛЕВСКАРИ.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следваме съветския модел, погрешно наричан руски. Там ултрасите се бият до кръв, организрат се в престъпни групи и се контролират от органите.
4
0
 
13
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 5 години
До Стар запалянкоПрав си, колега. Да им се не начудиш какво толкова делят тия запалянковци и какво толкова ще стане, ако техния отбор загуби. И двата отбора са супер зле в момента. Цялото ниво на БГ футбола е отвратително ниско.
3
0
 
19
 
! Отговори
Стар запалянко преди 5 години
Как ходехме на мач! Вкупом,на тумби ,различни симпатизанти,спорехме, бъзикахме се но никога с намерение да се бием и до кръв.И ходехме по30-40 хиляди без толкова охрана и полиция.А сега ,,феновете-ултраси" тръгват с намерение да се бият,да хвърлят бомби и димки и ако може да пребият някой.Как да заведеш детето си или сам ти да идеш на мач ,като си потенциална жертва на подивели люде.За това ходят предимно агитки по около 1000души на мачА старите трамваи 4 бяха ,,пълни" вътре и отвън-като грозд
2
1
 
2
 
! Отговори
Тролейчик преди 5 години
Да, да добре,ще информирам. Все едно аз се пенсионирам първа категория на младини. Не са се преработили.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре постройте им на тия един стадион между Обеля и Надежда примерно, там да ходят да си избиват комплексите и да няма какво да чупят.Измeт!