ВМРО решиха: Сами сме на евроизборите!

Ангел Джамбазки ще е водач на изборната листа
Обновена: 27 фев 2019 18:50 | 27 фев 2019 11:15,
48

"Ние държим на обединението на формациите, които милеят за патриотичната идея, но сме категорични, че личните битки и боричкания лишават държавата от реалната възможност да имаме адекватни и работещи представители в следващия Европейски парламент. Ето защо оставаме в страни от тях и продължаваме дългогодишната си битка за отстояване на реалните ценности на Европа", заявиха от ВМРО.  Така патриотите обявиха началото на подготовка за самостоятелно участие в изборите за Европейски парламент тази година.

Още по темата

Опитите на ВМРО за общи кандидати на "Обединени патриоти" са били неуспешни, което е довело до решението на партията да се яви сама на изборите.  Националното събрание на партията е решило да приеме Хартата на патриотичните ценности "Друга Европа е възможна", като основополагащ документ за явяване на изборите за Европейски парламент.

ВМРО започва самостоятелна подготовка за участие в изборите за Европейски парламент и създава Централен предизборен щаб с председател Юлиан Ангелов. Водач на листата ще бъде досегашният евродепутат Ангел Джамбазки.

От ВМРО се обявиха против "розовия фашизъм" и лицемерието на големите партии ПЕС и ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
северномакедонската партия до кога ще ни източват бюджета опоскаха дни държавата
40
1
 
2
 
! Отговори
Така-така преди 5 години
И сами ще си останете. Джамбазки много знае да лае, ама не знам как спи, ако има съвест, де...
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На комунистите им хареса европейската биберона.
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще видите парламент само от телевизора!!!
37
3
 
6
 
! Отговори
Нищо чудно преди 5 години
МВРО е избрала поредния гей за депутат.Не знае къде си завира пистолета - уж някой го запхлашвал. Пълен дембил.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вътрешна Мангало Ромска Организация
35
1
 
4
 
! Отговори
№37 преди 5 години
Явно си си играл с тях, затова ги знаеш!
34
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Точно такива,топките им са като лешник,особенно на джендъра джамбаз.
33
7
 
8
 
! Отговори
Гъдьо преди 5 години
Джамбазки,никога досега не съм гласувал за ВМРО,но изборите за Европарламент са до голяма степен МАЖОРИТАРНИ,а ти от всички сегашни 17 евродепутати НАЙ- УСПЕШНО се представи!!! Победаааа Ангеле,победааа
32
4
 
7
 
! Отговори
Точно такива преди 5 години
дундеци са били българите преди да паднат под турско, и сега са същите и пак ще загубят България! И преди така са се плюли и делили, нацепили са се в три царства и когато Търновското е паднало под турско, Видинското се е радвало!? Ето това сме и днес, плюмка да искаш от българина, има я в изобилие. Кой се изправи срещу ци..ните, ГЕРБ или БСП, които играят заедно с тях. Само ВМРО показа, че имат топки! Неблагодарниците си заслужават съдбата, мизирувайте, щом искате!
31
4
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Хахаахахаааа, на Болен - руския патриот му плюха в суратя :))))))))))))))))))даже и от Евлопейската партия на консерваторите го усетиха каква руска стока е и му биха шута като мръсно коте!!! Барека побърза и той да го ритне :)))))))))))))))))))Така са жалките путинистчета, никъде ги нещат!!!
30
8
 
9
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До Браво - и аз ще гласувам за това момче Ангел Джамбазки !
29
7
 
10
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 години
Акъл от Ачо Меката китка не искам.Не искам за "европейските ценности" да ми говори някакъв мушморок с неопределена сексуалност.Ясно е че борбата е за кокала/14000евро заплата+още толкова за допълнителни разхади/.За 5 години Ачо Меката китка е "спестил" над половин милион евро.Защо не каже какво е свършил за тези пари?Егати наглеца!
28
9
 
12
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Много ме улесняват, чудех се как да гласувам, сега реших, ще гласувам за Джамбазки! Това е правилният ход на ВМРО, онези плюмковци само ги дърпаха назад, нека ги видим до къде ще стигнат!?
27
3
 
10
 
! Отговори
патриот преди 5 години
АКО СЕГА БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС----ТЕЗИ ЦЕНИТЕЛИ НА ЕВРОПЕИСКИТЕ ЦЕННОСТИ КАКТО И ДРУГИТЕ ,,ЕВРОАТЛАНТИЦИ КЪДЕ ЩЕ СА НА ЯСЛА
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда само Сидеров си остана патриот!ВМРО също са патриоти,но под капак и управляеми от друго място,а НФСБ са най-предателската партия и предлагат престъпника Моссссссков за представител на Българоия в ЕП,същия,който вкара отровните ваксини за деца!
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
24
6
 
16
 
! Отговори
Митьо преди 5 години
Защо този велик мъж Жамбазки няма деца. Това патриотично ли е?
23
5
 
16
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
ВМРО е имало преди 60 г. Това сега е един позор, събрал шайка хора с користни цели, петнящи и употребяващи името на тази велика организация. Автентичното ВМРО не си е служило с декларации, планове и прокламации. Джамбазки умело яхва всяка популистка тема и приказва празни приказки. Иначе стана милионер, барабар със шефа си...евала, няма да видите повече власт
22
6
 
10
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Е тоя и оня Бареков са използвачи на народа.Нищо не свършиха а тоя пак се кандидатира.По неговите стъпки върви и онзи Контрера.Това са група тарикати,които без да работят умело използват ситуацията и се реализират.