"БГ мама" – бисери, невежество, но и полезни съвети

Много мъже взимат участие в дамския форум
11 мар 2019 11:10,
50

"БГ мама" е онлайн форум, създаден преди години и който цели да се разискват важни теми при майчинството и бременността, да се споделя опит в различни насоки и взаимна помощ.
Още по темата

Там се разискват реални теми, но в същото време има огромна колекция от бисери, някои от които бяха събрани от популярен сайт.

Павел Владимиров отбеляза, че "БГ мама" е имало ефект на снежна топка, вече там всеки пише каквото поиска и дори изрази съмнение, че има и мъже, които се включват в онлайн дискусиите.

"Много мъже пишат там, дори се крият зад профилите на съпругите си", каза той пред Bulgaria ON AIR.

Миглена Ангелова пък беше категорична, че бисерите не са само в "БГ мама". По думите ѝ там има също много невежи жени и майки.

"Невежеството вече не е само у нас. Много неща не се знаят за отглеждането на децата и за възпитанието им. Така е по цял свят. Жената, за да бъде полезна майка, трябва да чете много и да чете критично", допълни тя и каза, че именно критичното мислене го няма.

Миглена Ангелова и Павел Владимиров бяха категорични, че не трябва да се приема всичко в интернет за вярно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
2
 
! Отговори
az преди 5 години
БГ Мамите са едни МНОГО четящи ***. Не се оставят в ръчичките на бялата мафия и това дразни. А четат предимно докторски книги, които после виждаме преразказани, като съвет и извадени от контекст и за НЕчетящата публика звучат абсурдно. Първо си направете труда да проверите и после коментирайте, защото в повечето случаи тези "умните" изглеждат доста глупаво и невежо с присмеха си :)
41
1
 
4
 
! Отговори
SILANCE преди 5 години
До яница Дано не се налага да си проверите впечатленията! Освен,ако не сте на тяхното ниво ...
40
0
 
1
 
! Отговори
SILANCE преди 5 години
До боаза Дали не са? Щом участват там повече от едното надникване?
39
0
 
5
 
! Отговори
SILANCE преди 5 години
Колкото е смешно,толкова е и страшно - сугестират се една друга и си пълнят главите с щуротии. Нали не носят отговорност ... Особено гадни са администраторите,които поощряват черния пиар за лекари. Общо взето - помиярник.
38
1
 
10
 
! Отговори
Св преди 5 години
За съжаление ако не внимавате там със съветите, си имайте едно на ум, защото например там са си направо вече открити рекламодадтели, скрити зад профили, постоянно дават някакви уж приятелски съвети и целенасочено насочват към уж перфектната марка. Направо не знам останалите производители как съществуват въобще, всички са някакви ***, перални печки хладиници телевизори освен ... тяхното. Направо се чувстваш като балък че си купил друго.
37
2
 
9
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Според мен коментиращите не взимат под внимание чувството за хумор. От коментарите, които изкараха поне половината са писани с насмешка. Малко да забавят с генералните изводи.
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пълна трагедия е почти всичко , интернет изкара простотията на яве
35
3
 
17
 
! Отговори
Натопорчев преди 5 години
Ми такива стават жените, като не ги качват редовно на батеКурчо... Редовен секиш, и ще спрат да пишат по глупавите форуми!
34
1
 
30
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Форумите на БГМама са уникални. Там има съвети от това как да смениш правилно памперс до как да сглобиш атомна бомба. Всичко знаят тия ***. :D
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият форумен женомразец подвизава ли се в сайта на мамите?
32
3
 
13
 
! Отговори
яница преди 5 години
Ако търсите истинска забава влезте в подфорума "Семейни отношения". Гаранция за истински смях. На темите в "Здравни заведения и специалисти" се доверявам.
31
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли теми за вроговени пети?
30
3
 
21
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Основно бисери и невежество, сред които не си струва да се ровиш за полезен съвет.
29
1
 
47
 
! Отговори
горица преди 5 години
Горките БГ-майки от този форум, само ако можеха да се видят отстрани, т. е да надскочат собствената си ограниченост, глупост и озлобление... Щяха да умрат от срам. Вместо приятен женски форум, където тонът е приятелски и доброжелателен, там са като група изгладнели хиени. Само да им падне някой, на парчета ще го разкъсат, защото показва доброта и по-високо ниво на мислене и осведоменост.
28
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аудиторията на бг мама са основно домакини, които цял живот са стояли зад печката и чакат на мъжа си за всичко. Нормално е да плямпат глупости след този интелектуален и житейски застой.
27
3
 
38
 
! Отговори
Гост преди 5 години
,,А сега , момичета , как да направя пържени картофки и палачинки на моето мъжленце , дайте съвет....! "
26
5
 
57
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
99% от здравните съвети са животозастрашаващи за вашето дете.Имах дете с термично изгаряне ,защото някаква *** овца прочела ,че бебето заспива добре на звук от сушоар и сложила пуснатия апарат в бебешкото кошче. 21 век , а цари такава неграмотност и тъпотия сред майките ,че просто нямам думи
25
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтрещелите майки са убедени, че всеки се интересува от екскрементите на лигавите им личинки.
24
2
 
41
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Има и такива мамини фейсбук групи. Падаш от смях.
23
3
 
45
 
! Отговори
Миро преди 5 години
"Много неща не се знаят за отглеждането на децата и за възпитанието им."А на времето как са гледали деца бе?