Част от балкон се срути в центъра на София, по чудо няма пострадали

Късовете паднали пред двама служители на аптека в съседство
Обновена: 29 апр 2019 16:17 | 29 апр 2019 15:17, Красимир Ангелов
68

Снимка: Булфото

Големи части от балкон се срутиха тази сутрин на столичната улица "Шести септември". По чудо инцидентът се размина без пострадали.

Отломките паднаха от втория етаж на стара жилищна кооперация в непосредствена близост на трамвайното трасе на улица "Граф Игнатиев". Специализираните служби на Столична община са оградили мястото, като се изчаква собствениците на апартамента да се приберат, за да се предприемат действия по обезопасяване.

Ако това не стане в рамките на деня, тротоарът ще бъде блокиран до утре.

Истинско щастие е, че инцидентът се случва в празничен ден, тъй като точно на мястото на срутването винаги седят жени, които продават цветя. Късмет са извадили и двама служители на аптеката, която се намира на партерния етаж. Те вървели към аптечния склад, когато част от балкона се срутил буквално пред тях, разказва Булфото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Да допълня... 60Чичо Тоньо е като швейцарски часовник. Да ни е жив и здрав за да ни отваря очите с още документи изобличаващи БКП. Не пропускам Досиетата!
60
1
 
2
 
! Отговори
Penka преди 5 години
Sgradata e na 65 godini, tolkova stara ne e, a dumite " Restavrazia i Konservazia" iavno ne sa poznati na obshtinata, vmesto da butat kamenni frizove ot visoko da gi biaha pochistili i zalepili otnovo na mqsto, kulturata naistina e samo za izbrani
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, нормално. Сградите в центъра на София са много стари, и това няма да е единствения случай. То се мисли, ако има желание, но естествено у нас вървиме след събитията.
58
3
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
До Анонимен 38 Кои са тези красиви сгради строени през 60 и 80 те години ? Какви ги говориш ?Строени са панелки на полето и между тях пасят овчици.Лъжец. Всичко красива е строене през "фашизма" и някои дори от европейски архитекти.
57
1
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Анонимен 55 Антон Тодоров няма геле . За всяко неща вади документи и не можеш да му кажеш ГЪК.Съсипа комунистите.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е,че властта раздава милиарди за саниране на некои хора,вместо да укрепи грозните и опоасни сгради в центъра на София.А това е лицето на държавата.Но това не може да са рзсъждения на една самоковска даскалица.За нея освен кв."Ив.Вазов" и "Манастирски ливади" други не съществуват.А западния парк,който одавна не е парк,госпожата знае ли къде се намира и какво се извършва в него?Столицата е в разруха,а те се бият в гърдите какво са направили.
55
2
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Като вървите, особено из центъра, винаги стойте далеч навън от обсега на балкони и покриви. Ако трябва вървете по платното. Целия град е леш.
54
7
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Смях в залата.
53
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пост-Комунистически Джурасик Парк - Антон Тодоров! Изключително точно определение!
52
2
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
До Анонимен 39:Прочее качеството на твоя правопис също е показателно.
51
1
 
17
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Цялата работа е такава - за щастие се разминава без жертви и пострадали. И до кога?
50
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
собственика на апартамента да бъде глобен, и то здраво! стига с това - държавата е длъжна!
49
1
 
22
 
! Отговори
КРАЙ преди 5 години
Сградата на Стамболиски и Опълченска диагонално на Мол София ЩЕ ПАДНЕ и ще загинат хора. Не съм внук на Ванга нито на дядо Влайчо - просто като гледам виждам.
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Западна Европа минава фирма и казва какво да се ремонтира от собственика. Искаш не искаш ремонтира се и ти одържат сумата, ако се правиш на луд ти продават апартамента и си одържат сумата.
47
2
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До МайкооооСлед такъв коментар всички останали са излишни.Това е отдавнашен проблем,който доби огромни размери след падането на социализЪма.
46
2
 
9
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До Анонимен 31 - прятелю , не е нужно да энаеш от КОНСТРУКЦИИ след като не си эавършил УАСГ със специалност ПГС - Конструкции ! Архитекта НЕРАЗБИРА от конструкции!
45
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При панелките и соц стройтелството. Вътрешните ремонти ди останаха скрити за обществото. Покриви изолация инсталации си правят на парче по еденично.
44
28
 
5
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
Великото "соц- строителство" с прозорци, като бункери и балкони като бомби за преминаващите!
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това панелка ли е? Щото нали именно те трябваше да се срутват от самосебе си?
42
1
 
36
 
! Отговори
Пешо Пудрата преди 5 години
Няма какво да се чудите. Има едно недоразумение, наречено Столичен инспекторат, от което файда не се е видяла. Начело е някаква набедена инженерка, на име Веска. Хиляди пъти са ги хващали в издънки, но тя е непоклатима. Явно знае за много кирливи ризи. Последната и чутовна дейност беше да глобят ***, дето продаваха върби покрай църквите. Ама ако е за някой липсващ тротоар, за непочистени материали след ремонти или полусрутен балкон - не ги търси.