Мъжки момичета: Десетки дами на мотори на 4 май

Ще отбележат Международния ден на жените мотористи
2 май 2019 13:25,
26

Точно така, не се лъжете. Дамите, които ще видите във видеото няма да намерите във фризьорските салони или в моловете. Защото те ще бъдат прекалено заети с това да сменят гумите на своите машини или да почистват веригите им.

На 4 май, за втора поредна година, всички те и десетки други ще отбележат Международния ден на жените мотористи, тръгвайки от пространството пред Националния исторически музей, през бул. "България", с крайна точка град Банкя, разказва Bulgaria ON AIR.

Организатор на събитието е Лилия Осойска, която казва, че дели живота си преди и след вземането на книжка за мотоциклет.

В световен мащаб Международният ден на жените мотористи се отбелязва от 13 години, а идеята принадлежи на Вики Грей от Канада.

Мъжки момичета – така нарича всички жени мотористки певицата Милена Славова, която с удоволствие се присъединява към инициативата на Лилия, с която често карат заедно.

"Мечтата ми да карам мотор е от съвсем малка. Помня, че до нас живееше един чичо, който всеки ден палеше мотора си. Тази миризма не се забравя никога", споделя певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Goose преди 4 години
Така като чета коментарите ... гроздето е кисело :)
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
рокерки
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дами ? те колело не могат да карат - на мотори се качили майко майико
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грозни, комплелсирани па.тици. Чудя се , защо телевизията дава внимание на тези глуповати женички? А и една от тези " мотористки" е БРЕМЕННА, което показва, че тая никаквица НЯМА никаква грижа и за своето си дете!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И вместо да яхат скъпи мотори и коли , да допуснат тези кокошки да бъдат яхнати от техните мъже( освен, ако нямат). Стари кокошки, търсещи внимание. По- добре е за такива да отиват и да работят в кревата и да раждат деца, иначе ако и това не искат, значи са много, много аромтизирани женки.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Мъжки момичета: Десетки дами на мотори на 4 май"ПФУ, СРАМ И ПОЗОР! А, бе, момичета, къде изчезна вашата женственост, женско поведение, женска външност? Защо искате да бъдете наравно с мъжете? Не мислите ли, момичета, че ставате изключително грозни и че вървите против женската ви природа, когато искате да бъдете като мъжете? Еднакво противно е за една млада жена да бъде феминистка и мъжкарана на мотор, както и префърцунена поп- фолк кифла, изкочила от мола и фризьорския салон.
12
1
 
4
 
! Отговори
биолог преди 4 години
някои жени имат повишено ниво на тестостерон в кръвта от мъжете,като бичите акули са.
11
2
 
3
 
! Отговори
Бивш рокер преди 4 години
Една дама има ли мерак за мотор не ми я хвали.Преди 15 години бях фен на бързите скорости.Щастлив съм че останах жив и здрав.Покрай тези мотори доста чук-чук падаше.
10
3
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
защо им е сложено определението мъжки момичета а не просто любители на мотори от нежния пол? като за днешното ни съвремие звучи не на място заглавиетоженски мъже и мъжки момичета е няква много остаряла фраза от 70-те,днес жените са способни и свободни да правят почти всичко което и мъжете и дори много жени печелят повече от много мъже което е нещо естесвенно,жена кара трактор,комбайна,тир,автобус,жена е директор на 100 мъже...
9
10
 
6
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Грозотии.Тези ако са дами , аз съм космонавт.Веригите не се чистят , а се пръскат със спрей за вериги.А всички тези кукумявки накуп ,никога не биха сменили гума на мотор.За това се изискват специфични умения.Дори в гумаджийниците трудно се справят.Просото тези увехнали женици си търсят малко внимание.
8
11
 
11
 
! Отговори
Ташунко преди 4 години
От тези дами нищо НЕ става!
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пази Боже, сляпо да прогледа...
6
5
 
9
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Всъщност като се замисля, кой си почиства веригите на моторите? Такова упражнение няма... а и смяната на гуми също не е типично домашно упражнение... един вид- журналиста дето е писал статията определено не е моторджия ;)
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и кой се интересува от това?!
4
12
 
12
 
! Отговори
да бе да преди 4 години
То голяма гордост, патици на мотори, по-опасни и от мъжете мотористи.
3
3
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Многоточието да се чете стънд.
2
4
 
18
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Не отдавна забелязах спрял моторист с хубав голям мотор Към него се приближи момче и се целунаха юнашки. Помислих си егати ..сите. Забелязах че от каската се подава дълга коса. Приближих се и голяма изненада установих че е страхотна мацка.Вдигна мотора на задна гума и отлепи.Между другота влезте в Ю тюб да видите какво маце е световен шампион по .......за жени.А е само на 18 г.
1
9
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Какви жени мотористи? 4 май е ден на силата! May the forth be with you, наи се сещате :D