Момиче с опасност да остане инвалид след инцидента в София

Две от децата са в по-тежко състояние след катастрофата
52

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Състоянието на две от децата, пострадали от вчерашната катастрофа на бул. "Владимир Вазов" в столицата, остава тежко. Както Dnes.bg писа, четири деца бяха пометени на кръстовище в близост до стадион "Георги Аспарухов", а колата и двама от тийнейджърите паднаха от моста в канала на минаващата река.

Още по темата

Най-тежко ранените момче и момиче на 15 и 17-годишна възраст са настанени в "Пирогов". При удара те също са паднали от моста.

17-годишното момиче е с тежка височинна травма на кръста и няма никаква чувствителност на ръцете и краката. Опасенията на медиците са, че може да остане инвалид.

Момиче със счупен кръст след катастрофата до Герена

Момчето е с открита фрактура на крака и е било оперирано по спешност. Другите две момичета са с по-леки наранявания и остават за наблюдение в спешната болница.

Шофьорът не е пострадал. Засега няма категорична яснота за случилото се на пътя, полицаите продължават да разследват тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 4 години
Дано на някой в парламента не му хрумне нещо такова, макар че може и да стане - там са се събрали все от онези 80%. Пострадали хора и виновник, ... това са много разтегливи понятия. Утре на теб ще ти се случи без вина да излезеш виновник и тогава какви ще ги предлагаш.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без измерване с технически уред доказващ скоростта, с която е шофирал, е недоказуемо в съда, с колко е шофирал този. Даже и да се вижда на камера, че е шофирал с над 100, това не е годно доказателство. Сега по траекторията на автомобила в канала, може би може да се определи, че е шофирал най-малко с еди-колко си км/час, но не ми се вярва да стане.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Темида . Трябва да има промяна в наказателната отговорност отнасяща се за пътнотранспортните произшествия а именно когато има пострадали хора даже и да са живи виновникът трябва да носи отговорност като за мъртви примерно правиме му присъда за четири убийство и нещата се оправят повече няма да го видим на улицата
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От тест пилот какво се правят на утрепани куките той карал с 50 засякъл го някакъв друг минава на червено що да погледнат камерите и да кажат кой С колко е карал и кой кого е засякъл даже и да нямаш радар разликата между 50 и 100 очевадно се вижда на камерата тоя щом е на 20 даже и от две години да карат тоя Mercedes пак му е малко опита да дава толкова много газ
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да прелети този тежък автомобил - 2 тн. над тръбите и да цопне достатъчно далеко от тях в реката-канала без да се блъсне в тях,да ги закачи даже одраска,огъне защитната изолация с метална обшивка или направо да седне върху тез широки тръби скороста на таз излитаща кола като начална скорост едва ли е била 50 км/час,скороста ще да е повече при тази тежина на колата,най-малко 100 км/час,че за какво засичане говори с такава скорост и тежина свободно може да избута засякла го кола под ъгъл,а сега.
42
1
 
7
 
! Отговори
Ученика преди 4 години
На конкретното кръстовище има камериМогат да се прегледат камерите и бързо да се установи фактологията на произшествието...
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не смачка ламарината е помел децата. Дори и в ситуацията да е бил засечен от друг автомобил (както се пише в момента), то е имал избор. И е важно да се разбере с каква скорост се е движил и дали в тази ситуация е можел да реагира по-адекватно, ако е карал с по-нормална скорост. Жалко за децата..
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не минавам всеки ден през това кръстовище, но съм минавал над 1000 пъти. Не мога да си представя как на толкова широк път, ще блъснеш хора и ще отидеш в реката.
39
0
 
21
 
! Отговори
КАТ е вреден преди 4 години
За подобни катастрофи в виновен този, който внуши на шофьорите, че могат да шофират както си искат, могат да правят всякави нарушения и няма да бъдат наказвани за това. В нормалните държави шофьорите са убедени, че ако направят нарушение, неизбежно ще бъдат санкционирани за него и затова не правят нарушения. Ако дойдат в България са като отвързани - нарушение след нарушение. В случая предполагам, че има превишена скорост и евентуално преминаване на червено или жълто и то за пореден път.
38
8
 
0
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Ние алкашите искаме "panem et circenses" (ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА)!! Искаме ги защото сме ***, като куха чамова дъска. Дайте да го разпнем, ние сме жиуотни! Публично да се линчува!Ние се храним с чуждата болка!
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тест да наркотици направиха ли ?
36
0
 
7
 
! Отговори
Токсиколог-любител преди 4 години
Почти повторение на трагичната Великденска случка в Симеоновград от преди 6-7 години........
35
0
 
10
 
! Отговори
нотариално заверено преди 4 години
Колко трябва да не ти е в ред главата , че вместо в нечии ламарини да се засили и в група деца НА ТРОТОАРА....? ? ! ! ! ! !
34
0
 
8
 
! Отговори
полицай от провинция преди 4 години
cв8999ммне е на името на тези хлапаци. това само мога да кажа
33
3
 
23
 
! Отговори
Коце кмета преди 4 години
Ясно, наше момче-суджуче... 6.3 мотор, полумутренски номер (вече им се свиди да дават пари, ама с връзки си уреждат по-така номер), и гледа като теле. Дано попадне в ръцете на близките, там връзките на тате-гербераст не важат. А при Оня отгоре пък съвсем!
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на това л-екенце ще му се размине. Ако някой знае кой е той - трябва да каже. Задържан ли е или е да домашно наблюдение?!? Чие синче е, че толкова го пазят? Тъпата coeur-ва, която се е возила с него едва ли ще свидетелства другояче, освен в негова полза, тоя трябва да си получи заслуженото, казвайте кой е.
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По БТВ и Нова тв. цяла сутрин дават интервюта с лекари от болницата и те казват, че момичето има само счупен таз и си усеща пръстите на краката и е възможно да мине БЕЗ операция! Някой тука ви лъже
30
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля се за децата. Съчувствам на родителите. Вярвам, че лекарите ще направят най-доброто за да не останат децата увредени. Настоявам за сурово наказание за опита за убийство на безмозъчния лигльо с мощна кола, малка *** и кифляк пред който се е правил на мъж!!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
водач на МПС преди 4 години
Объркали са шофьора на мерджаната ! Въпросното лице външно прилича на форумния Поп Грую, а както на всички е известно тогова го дебнат да го е.б.н.а.т. от години. Не знам защо, явно се е репчил на някого...Така, касто и Атилата се репчеше преди години. Накрая го набараха някъде по морето , та даже и го стреляха от упор.Не съм наясно кой прав, кой крив, но крушката си има опашка ! Каквото и да означава това. Мир Вам и без лоши помисли ! Живи и здрави !
28
1
 
10
 
! Отговори
Зяпач преди 4 години
Тия германци впечатляват с бездарността си глей ква колс са направили с малки прозорчета видимост 0 като в ку.рник!