Момиче със счупен кръст след катастрофата до Герена

20-годишният водач твърди, че го засекли
Обновена: 7 май 2019 16:40 | 7 май 2019 16:06,
87

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирите деца, пострадали при пътния инцидент в София по-рано днес, са настанени в УМБАЛСМ "Пирогов", съобщава БТА. На мястото са пристигнали три линейки. Две от момичетата са паднали в реката вследствие на удара.

Една от пострадалите, 17-годишно момиче, е със счупване в областта на кръста и в тежко състояние, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София. Второто момиче, на 15 г., е с открита фрактура на стъпалото.

Още по темата

Третото момиче е с контузия в областта на подбредрицата, а 16-годишно момче е с контузия в областта на глезена.

20-годишният водач на лекия автомобил, ударил децата, не е пострадал. Той и неговата спътница твърдят, че автомобилът им бил засечен от друга кола.

Инцидентът стана на кръстовището на бул. "Владимир Вазов" и улица "Васил Кънчев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мьрляч! Дано никога не се качи в кола повече , ше го смачкат и него, та да не вири нос
68
0
 
24
 
! Отговори
Az123 преди 4 години
Чувството за безнаказаност настанило се в тази държава за съжаление води до такива трагедии. Ако не вземем нещата насериозно скоро в тази държава ще останат такива брадати селски ***, *** и платените жени. Просто нормалното съществуване на възпитаните и нормалните хора е почти невъзможно. Пълна реформа на съдебната система и МВР е решението. Такива трябва да са в затвора! Иначе се пригответе след 100г. да я няма финално тази държава. Тъжно за децата....Утре ще е някои от нас....
67
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано го бутнат в затвора тоя брадат бълхар и там да го понаучат малко на обноски
66
0
 
23
 
! Отговори
Чичо Мишок преди 4 години
Газ, газ и накрая ЧиЧо ПЛЯС! ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА такива *** ТРЯБВА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРИТЕ.
65
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 58CLS ама е минал покрай 63.По новините на нова дадоха колата отвътре.Това не е 63 !!Колата е чук и гек ако ме разбираш....Или с други думи сбирщайн.А както казах в един пост по-рано, в този квартал софиянци НЯМА.Всичко е от северо-Запада...... диви ***.
64
0
 
18
 
! Отговори
НЕ СА БИЛИ преди 4 години
Ти къде беше брадат нехуманоид!?! НЕ СА БИЛИ на пешеходна пътека, изразява версията която са му казали да защитава. поради 2те мозъчни клетки които изпадат в конфликт в главата му, не може да се сети как да си формулира изречението , че да не звучи "Имало едно време". Ако ме попитат за нещо което съм видял, бих отговорил бяха или не бяха. НЕ СА БИЛИ е 100% лъжа!
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
даже не е арестуван.. успял е да се обади КЪДЕТО ТРЯБВА
62
7
 
6
 
! Отговори
Не бързай преди 4 години
До Анонимен 61Да не се окаже БСПарски назначен бизнесмен татенцето.
61
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
наркоманското *** е Ицо - племенника на Румен Петков (АБВ) . също като вуйчо си се смята за над законите и е нагъл до мозъка на костите сега комунистите от ГЕРБ ще прикрият синковеца на комуниста от абв и бсп
60
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще го пуснат. Татенцето е герберастки активист.
59
0
 
25
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Жалко за децата.Няма значение дали са на пешеходна пътека или не.Този ще се измъкне ,а децата ще са инвалиди.Жалко...Това е ежедневие в София.Шофьори с такива автомобили са над законите и никой не смее да ги пипа.Мутренски времена. Нали има камери по кръстовищата защо не ги санкционират щом направят неправилна маневра?
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина няма толкова *** народ, колкото в БГ. Убедих се окончателно.
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да се оправят децата! А виновния да си понесе наказнието. За тези които ги интересува, колата е Mercedes CLS63, 2008г, около 500 коня. Може да се кара като и с 50, може и с 250км/ч. В случая явно е било кратно на 50, предвид къде е "спрял".
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типичен батка с перфектния баткомобил, черен, тъмни стъкла, черни джанти, V8, на 10-12 години, обезценен 10 пъти нов 250 бона, сега 25-30.
55
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Провинциалният манталитеет не прощава.А на тези от AMG трябва да импратите снимките щото те не знаят че техните колимогат и да летят без криле при това.П.П. Първо този е 100% от провинцията.Второ, колата 100% не е негова.Просто няма как да има пари за тази кола.Като го видиш как изглежда .................с дрехи за 100 лева и .............няма как.
54
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това се случва, защото оставяте съда и държавата да се ръководи от отявлени разбойници. Следващия път, ако някой брадат с вуйчо прокурор прегази и вашите деца, това ще бъде защото не сте реагирали навреме, когато газят чуждите!
53
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако този го пуснат трябва да се съберем и да изринем целия съд! Крайно време е!
52
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега тоя убавец, дали ще смее да се орибере у тях довечера, че има много надъхани да му благодарят. Чух, че е тръгнала агитка да му покажат подкрепата си...Ще хвърчи *** брада май!
51
0
 
17
 
! Отговори
Dess преди 4 години
Това не е първият случай, някой да пада от моста,поради висока скорост.Точно срещу полицията.Там винаги летят с повече от 60,но виждам униформените едва след катастрофата.Викат му "черният" светофар.Дано сега вече се вземат мерки.....много жалко.
50
0
 
60
 
! Отговори
Ристьо преди 4 години
Човек с черна кола 6.3 и с чантичка тип диагоналка закачена небрежно на вратлето. Мачо типче с брада и селски стайлинг. По бермудки на 5 градуса. Само като го видя и ми е ясен към коя група спада. Долен чалгар (***). Дано децата да се възстановят напълно. Очаквам да разберем чии син е тоя позьор.