Тежка катастрофа в София: 15-годишно момче загина

Инцидентът е станал между бул. "Цар Борис Трети" и ул. "Нишава"
Обновена: 31 май 2019 18:59 | 31 май 2019 18:51, Петя Славова
64
Тежка катастрофа в София: 15-годишно момче загина
Снимка: архив, Булфото

При тежка катастрофа в София е загинало 15-годишно момче, съобщават от МВР. Трагичният инцидент е станал
 на кръстовището между бул. "Цар Борис Трети" и улица "Нишава" в столицата. Произшествието е станало около 17.20 часа.

По първоначална информация лек автомобил е блъснал малчугана, който в последствие издъхнал. На мястото са изпратени полицейски и  екипи на Спешна помощ. Извършва се оглед. В района има временно затруднение на движението.

Заради катастрофата са променени маршрутите на трамваи с номера 4 и 5, съобщиха от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
5
 
! Отговори
Пешеходец преди 4 години
Моля имайте малко срам и уважение към родителите и към нелепата смърт на младото момче. Осмислете какви глупости пишете. Дори смъртта на детето не може да ви трогне, вие сте загубени завинаги.
39
3
 
5
 
! Отговори
До минко преди 4 години
Загинало е дете. Не те ли е срам да пишеш простотии бе парапитек. Явно си един измислен човечец с празен живот, без смисъл от твоето живуркане.
38
3
 
5
 
! Отговори
Гост преди 4 години
До Минко, ЕЙ ***, дано никога не ти мине през кухата глава това което преживяват родителите. Иначе неофициално, ако те набарам ще ти смачкам физиономията, *** такъв
37
3
 
17
 
! Отговори
Пешеходец преди 4 години
Живея си аз тука в една развита демокрация и ми прави впечатление че тук много от пешеходните пътеки са повдигнати на нивото на тротоара , т.е. получил се е един много голям и висок "легнал полицай" . Удобно е за пешеходците , за хората с инвалидни колички и за децата обаче каращия кола джигит трябва да намали когато наближава такава пешеходна пътека , щото минаването с висока скорост може да му остави цялата ходова част за вторични суровини. НЯМА случай на прегазен пешеходец на такива места .
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там има светофар. Ясно е, че колата е фучала (там така се кара), но може и момчето да е изкочило на червено. Точно вчера и то на Красно село (където сега е строежът на метростанцията) поне петима старци хукнаха на червено. Че даже и ругаеха, че им свиркат.
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много често като ми спре кола на пешеходна пътека някой тръгва да го изпреварва и ми изскача изневиделица
34
8
 
5
 
! Отговори
Гошко преди 4 години
Абе къде е тая пуста пътека дето я цитирате, не че аудито не е могло да кара с 120, ама пътека нема.
33
3
 
16
 
! Отговори
Peter преди 4 години
Ограничениетоо тук е 50 км. Никой не кара с 50. Типично около 70-80, има и много със 100-120. Павета бяха мокри вчера(безумието да държим този булевард с павета). Няма нито 1 камера, патрулка по това трасе. Детете е на трамвайните релси защото е хвърлено от колата там. Шофьорът е виновен ясно..НО- Къде е столична община и да осигури адекватна настилка на този булевард ?- Къде е КАТ - няма никога камера или патрулка от околовръстното до руски паметник. Затова и карата 100-120 по павета..
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бай *** от *** му трябват по 5 легнали полицая пред всяка пътека. Иначе - няма спасение. Всеки втори смъртен случай е на пешеходна пътека. Срам.
31
3
 
15
 
! Отговори
и още нещо преди 4 години
Стига защитавахте фучащите ефета! Ами, ако съм се огледал, пък ми е станало лошо на пътеката. Ами, ако от там минава психично болен, без да знае, че трябва да даде път на някой фучащ м***нгал??? Нещо?
30
5
 
9
 
! Отговори
до оня, дето бил в Г преди 4 години
Е па точно там всички забиват спирачки само като доближиш до пътеката. Айде и ние да сме ходили тук- там!
29
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за 31 Като гледам оценяването на поста ти доказват едно нещо форумците тук- че са пълни бай ***. За тях е нормално да не се огледаш преди да стъпиш на пешеходната пътека. Аз такава идиoтщина не съм виждал в Европа..а съм бил в Германия, Гърция, Англия, Испания, Белгия, Холандия... нямам думи!
28
3
 
41
 
! Отговори
стига преди 4 години
В града поне трябва да караш така, че ВИНАГИ да можеш да спреш при нужда! Точка. Особено, като наближаваш зебра! Какво има да се коментира????? Да минаваш близо до пешеходна пътека и да не намалиш почти до пълзене си е простащина!
27
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 24 Ей, това че си на пешеходна пътека не ти дава правото да не се огледаш дали приближава автомобил, не да си кон с капаци и да си минаваш по нея като на парад без да се огледаш. Разбра ли?
26
6
 
21
 
! Отговори
Жалко преди 4 години
До 27 и 28 Ей пумяри смешни,младо момче е загинало не ви ли е срам бе? Леле лелеее, ако ви докопам ще съжалявате за тея коментари
25
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стъпите на пешеходна пътека , не ставате безсмъртни.Пешеходец ли си , няма значение кога си с предимство и кога не - потрошения е пешеходеца , така че винаги се оглеждайте и ако трябва изчакайте. Особено учениците ,ходят по улиците като овце и даже и не се оглеждат като пресичат.
24
1
 
41
 
! Отговори
Очевидка преди 4 години
Бях там , беше ужасно, мъртвото дете този който го беше сгазил ревеше и твърдеше че не го е видял всичко е ужасно, има камери ще излезе истината , но станалото няма да се промени.
23
5
 
37
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДОРИ КОГАТО СЪМ СТЪПИЛ НА ЗЕБРАТА ПО СРЕД БЯЛ ДЕН И СЪМ ПО СРЕДАТА НА УЛИЦАТА ПАК НЕ СПИРАТ ТЪЙ , ЧЕ ДА СИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ЗЕБРА СИ ОСТАВА ЕКСТРЕМЕН СПОРТ В БЪЛГАРИЯ!
22
0
 
29
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Бог да прости детето.Жалко.Сили да понесат ужаса родителите. Дано безотговорните да се поставят на тяхно място и това да бъде последен инцидент с фатален край!
21
1
 
17
 
! Отговори
Кочинатабг преди 4 години
*** нито може да кара нито нищо...неслучайно изчезва от екосистемата