Насилие в частна ясла? Майката vs. директорката на забавачката

Момчето било с насинено ухо, но пък и трудно за гледане
7 юни 2019 11:40,
52

Преди дни майка, която взима детето си от частната ясла, го заварва с насинено ухо и разстроено. Тя го е завела в "Пирогов", където ѝ обяснили, че нараняванията са вероятно вследствие на дърпане на ухото.
Още по темата

Майката Цветелина разказва историята в социалната мрежа Facebook, където други родители, потърпевши от същото частно детско заведение, се свързват с нея. Цветелина твърди, че според директорката на яслата това е първи подобен случай, но пък тя научила, че има много такива, просто родителите са си мълчали.

"В рамките на 10 минути майката смени версиите два пъти. Пред едните ви колеги каза, че детето е взето в този вид, за друга телевизия каза, че го е взела съвсем нормално и след това е забелязала, че детето има съответните синини", каза директорката на яслата Ирена Радулова пред Bulgaria ON AIR.

Та добави, че детето, за което обвиняват нея и персонала ѝ, е много трудно за гледане, защото било много нервно, неспокойно и ако не стои човек с него, то можело да бъде опасно за себе си или другите деца.

"Имаме ангажимент да се грижим за него и всички останали деца. Обърнахме внимание на майката, че не е лошо да потърси психолог.  Дадохме координати на психолог, казахме, че детето не е за такъв вид детска градина, защото тормози себе си и останалите деца", каза още Радулова и отбеляза, че майката е потвърдила, че то се държи така и извън заведението.

Директорката беше категорична, че майката не е предявила никакви претенции, когато си е взела момчето, въпреки че е могла да го огледа докато го е обличала или обувала, а го е направила чак след няколко часа.

Не може да се каже кога са правени снимките в социалните мрежи и насиняването на ухото може да е станало след часове, твърди Радулова.

"При поведението на това дете да се получат наранявания и майката го знае", каза още директорката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах предаването - майката беше доста агресивна!
28
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе кретенчета колкото щеш...Родителите им не са възпитани навремето,сега от своя страна пък и те стават родители,ама как да си възпитат отрочетата като хабер нямат за живота.Виждал съм такова кретенче, майка му и баща му косъм не даваха да падне от главата му,а в същото време то тормозеше всички нормални деца в групата.Хапе,Скуби,Забива молив в гърба на другарчетата си,Дращи,Пищи,показва си половия член??? Идиотчето копира някого.Кого да биеш по напред - него ли или баща му и майка му.
27
6
 
13
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Добре де защо от ДГ не са отказали прием на това дете щом е толкова проблемно.Тук не става въпрос само за него а и за другите деца.Така както описва поведението му то е опасно за останалите в групата.Пуста алчност
26
18
 
17
 
! Отговори
Чичо логопед преди 4 години
Директорката на тази градина е с ТЕЖЪК логопедичен дефект. Неясно защо още в детска възраст не и е обърнато внимание. Такива състояния са лечими и отстрани, особено в млада възраст. Как обучава малки деца и как ги учи на правоговор се чудя!!!
25
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А едно време като се оплачехме вкъщи, че учителка ни е насинила ухото... получавахме синина и на другото, а понякога и шамар, защото не сме се държали както трябва! Да не говорим, че не е сигурно, че синината е причинена от учителката. Който не е влизал в зверилника наречен детска група, само той си мисли, че децата не се ритат, щипят, хапят и нараняват помежду си. Има огромна вероятност синината да е причинена от друго дете.
24
9
 
33
 
! Отговори
От трън на педагог преди 4 години
Значи, майчетата, за да ходят на помиярските си синекурни работи, където сецкат цигарки и от гащите си вадят ***, дават децата си за отглеждане и възпитание от чужди хора, а после мрънкат , че нямало личен подход, че детето било травмирано, че се държи отвратително.
23
2
 
14
 
! Отговори
Гошко преди 4 години
Да бе? Каква е тая мания всичко да се нарича ЧАСТНО? Частна детска градина? Ужасссс. Казва се детска градина Пинокио или Малинка и пр
22
10
 
21
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТА преди 4 години
Гледам, че на мутресата клакьорите вече са обсебили публичните мрежи - тази жена умее само едно : да лъже. На нея изобщо не и пука за мизерията в която лежат захвърлени вашите деца или какви садисти наема за да ги тормозят, на нея и пука само за паричките.
21
7
 
39
 
! Отговори
е ми преди 4 години
Едно време в такива случаи, майка ми е един шамар, ми оправяше аурата, отпушваше ми ушите, ремонтираше ми чакрите и спестяваше парите за психолог.
20
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
В България няма забавачки.
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката познава отблизо няколко от бащите.Питайте ги какво прави с тях в работно време
18
5
 
19
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТА 4 преди 4 години
Също така, групите са пренаселени - на никого няма да откажат място - събрани са 30 деца в група, за сметка на това, както и други родители твърдят децата са непрестанно БОЛНИ - благодарение на мизерията и нехайството на създанията, които работят там. Смених яслата и това е най-доброто решение което някога съм взимала - детето ми ходи на друго място от 2 години за които е бил болен веднъж. Щастлив е и отива с усмивка. Надявам се поне една майка да прочете тези думи и да вземе правилното решение
17
7
 
29
 
! Отговори
Гошко преди 4 години
Добре де, ако са му опънали ушите в градината, какво? И това се налага понякога. Пошляпване и пр
16
4
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОТГЛЕЖДАНЕТО НА МАЛКО ДЕТЕ Е МНОГО ТРУДНА РАБОТА!!БЯХМЕ НА ПЛАЖА И ДО НАС МОМЧЕНЦЕ НА ОКОЛО 2 ГОДИНКИ РАЗХОЖДАШЕ СЕ САМО НО БАВНО! ТА ТОВА МОМЧЕНЦЕ ПЪХАШЕ В УСТАТА СИ ВСИЧКО ОКОЛО ТЯХ КОЕТО БЕШЕ НА ПЯСЪКА КАТО ФАСОВЕ, МИДИЧКИ, *** , ЧЕ И ПЯСЪК ПОЧНА ДА ЯДЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ!!БАЩА МУ НЕПРЕКЪСНАТО ГО СПИРАШЕ! НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ДОРИ ДА ГО БЕШЕ НАБИЛ ПАК НЯМАШЕ ДА ПРЕСТАНЕ МОМЧЕНЦЕТО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ДА КОНСУМИРА ВСИЧКО НА ПЯСЪКА ОКОЛО НЕГО!)ИЗВОДА Е, ЧЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА СА ТРУДНА РАБОТА!
15
8
 
3
 
! Отговори
Истанбул преди 4 години
Жертви на насилие са само жени и момичета. Трябват специални мерки само и единствено за тях.
14
16
 
19
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТА 3 преди 4 години
...когато отидете да си вземете детето и попитате как е то - вдигане на рамене и мърморене "А всичко е екстра". Трябваше да чакам 20 минути да ми го доведат, посинял от рев докато слушах крясъците и заплахите на т.нар. "възпитателка". Това са деца под 2 годинки там - имайте предвид как се вреди на психиката им. Такава е нормата на това място - лъжи, наглост и безочие в името на печалнарството и да може Ирена да си сложи по-големи фалшиви джуки на селската уста.
13
6
 
24
 
! Отговори
ДО 8 преди 4 години
Вие добре ли сте с Мозъка ?Как така бебе на 12 месеца ходи на Детска Градина ?Вие сте по-долу от кучетата .
12
14
 
13
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТА 2 преди 4 години
..никой не ви допуска да видите каква ужасяваща мизерия е в яслената група - мухъл, мръсотия, широко отворени прозорци посред зима И ГОЛИ и БОСИ деца. С очите си видях как по-голямата група минава с калните обувки през т.нар. кухня на яслената група където минути по-късно трябва да ядат малките. Докато децата се качваха по изгнилата дървена стълба младатата "възпитателка" ги блъскаше в стената с думите "дръж се за парапета бе".Явно е твърде *** за да отличи стена от парапет. Когато отидете да
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 89263Е нали е важно да приберат парите на родителите. Можело е да кажат на родителите, че отстраняват детето понеже е опасно и да го запишат другаде
10
3
 
13
 
! Отговори
ZNAETE LI преди 4 години
Знаете ли един интересен Факт ?В България има Частни Детски Градини , Частни Колежи , Частни Средни Училища , Частни Вузове - факта е че Държавата ги Финансира .От доклада на ЕС се разбира че Родителите на Децата са Държавни Служители които са Крали Пари от Бюджета на ЕС и България - тоест - Това е Корупцията - Деца в Частни Фирми .