Мият околовръстното в София, въвеждат се ограничения

Ще започне в 23:00 часа тази вечер
11 юли 2019 14:04,
17
Мият околовръстното в София, въвеждат се ограничения
Снимка: архив "Булфото"

Въвежда се временна организация на движението във връзка с измиване на пътното платно на Софийския околовръстен път (СОП) – „Южна дъга“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Още по темата

Столична община измила всички улици по два пъти

От 23.00 часа на 11 юли 2019 г. до 05.00 часа на 12 юли 2019 г. се забранява влизането
на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „Еко“. Движението на пътни превозни средства (ППС) да се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23.00 часа на 12 юли 2019 г. до 05.00 часа на 13 юли 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на СОП в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението на ППС ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23.00 часа на 13 юли 2019 г. до 05.00 часа на 14 юли 2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Нещо не загрявам?! Кога герберухите искаха да набият знаци за винетка по околовръстното, се оказа че то било част от републиканската пътна мрежа. А сега изведнъж вероятно с общински пари взеха да го мият. Ами по тая логика след околовръстното измийте всички магистрали на императора слънце. Може и цялата пътна мрежа в БГ. Пак ли един бюджет има за усвояване или просто им замивате на ВИПовете от южните квартали да не се лъзгат мерцедесите?
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербаджии купонджии и настоящи *** ако ще по тоя булевард да потече Тихия океан пак няма да измие ла.йното дето Цветано Цвърканини по прякор Якия Цвък изцъвка.
13
4
 
0
 
! Отговори
Бахуро преди 4 години
Евалата... Затварят го, за да го мият... Щото се опитват да го направят толкова некадърно, за да почнат хората да недоволстват защо се мие. Е да, ама няма да мине номера :)
12
3
 
3
 
! Отговори
Миро преди 4 години
До ай сиктирСпоред мен това се прави с цел, първобитните ни шофьори дето летят със 150км/ч по Околовръстното да не се изпотрепят на хлъзгаво или да не видят машините.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мият, та пушек се вдига - парлама за пред зрителите. пръснали тук-там да замажат очите на електората, понеже избори идат. в същото време се цеди бюджета всяка година и заминава по офшорни сметчици под формата на ремонти и ремонти на ремонтите. не виждате ли как ви доят, балъциии? що търпите бе?!?
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващия кмет на София не трябва да е нито от ГЕРБ нито от БСП!
9
2
 
5
 
! Отговори
Цвента Ц преди 4 години
Всички коли като излязат от тревните площи където паркират и калта е по улиците, могат да си мият и всеки ден.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано оная, щерката на милиционера с млеката, не убие пак някой от работниците. Че предният път ги изпотрепа докато миеха платното.
7
10
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Хехе *** първо им е *** София, после не искат да се мие че се харчат пари :)))Никога няма да има червен кмет другари, свиквайте
6
3
 
6
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
А лентички ще режат,ли?
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кака Данче да се снима с водоноските.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
станаха длъжни да мият, сега ще го правят с фанфари и оркестър.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спаси София къде са да ни спасят от ограниченията
2
4
 
4
 
! Отговори
121212 преди 4 години
Поредната простотия на столична община на гърба на данъкоплатеца.
1
3
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
*** не бе това си е цяло събитие направо затворете околовръстното и колкото се може повече телевизии да снимат и отразят това чудо невиждано.