Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже

Младата жена взела животното от приют, за да се грижи за него
14 юли 2019 18:24,
122
Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже
Снимка: pixabay.com

Млада жена е с множество наранявания, след като е била нападната от питбул в столичния квартал "Бояна". С по-леки травми са двамата мъже, които са обучители на животното.

На мястото има полицейски екипи, предава БНР.

Пострадалата жена е собственик на кучето. Тя взела питбул от приют, за да го отглежда. За възпитанието на животното са се грижели двама мъже.

В ранния следобед в неделя питбулът е нападнал първо жената, която е с множество рани и травми по тялото. Двамата обучители са се опитали да й помогнат, но и те са били нападнати от животното.

В момента питбулът е в района на инцидента, има и екипи на СДВР. Чакат се екипи на "Екоравновесие", които да приберат кучето.

Води се разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
19
 
! Отговори
До 88 преди 4 години
И кучето точи лиги, докато не прочетем новина като тази. Който иска да рискува да влезе в ролята на жената, то въпросното куче си търси нов стопанин. Останалите не ни се рискува и искаме минимум намордник и каишка на всички кучета със стопанин и поне доживотно затвор в приют за уличните кучета.
74
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зависи от възпитанието на кучето.Ако питбулът е бил възпитаван като домашно животно той е едно любвеобилно и много смешно куче защото грухти от радост и точи лиги и ляга по гръб да го чешат по коремчето изобщо лиготията е пълна.Даже понякога прекалена защото точи лиги навсякъде и има огромен език.Обаче ако е дресирано да убива и е озлобявано с бой и много болка тогава е страшен звяр.
73
1
 
19
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Кучетата нападат само лоши хора и очевидно кучколюбците са точно такива хахахахаТази мантра я знаем всички! Там е работата, че има много лоши хора, които убиват други "лоши", какво остана за кучетата!!
72
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офф,колкото и да не ни е приятно ще трябва да се купува оръжие.Там знаете редът -КОС ,после в магазина и тн.Тва куче може да убие човек и нищо няма да го спре.
71
17
 
12
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Кучетата нападат само лоши хора и очевидно кучколюбците са точно такива хахахаха
70
6
 
17
 
! Отговори
БМВ, преди 4 години
Питбул и татуси, много е секси :)
69
5
 
28
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
забранете и колите щото някой може да блъсне някой,и огъня някой да не запали нещо, и въздуха,че болести се предават по него и става лошо за децата ви...Примерът ти е НЕКОРЕКТЕН! КОЛИТЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗА ДА СЕ ВОЗИ ЧОВЕК НА ТЯХ. ТЕЗИ КУЧЕТА ОСНОВАТА ИМ ПОРОДИСТА ЧЕРТА Е БОЙ!! МИ ТОГАВА ДА РАЗДАВАТ АВТОМАТИТЕ И ДА СЕ ПОЧВАМЕ!!
68
0
 
22
 
! Отговори
До оня с колите преди 4 години
Като кола блъсне човек, шофьора награда ли получава бе? Май не. Отнемане на книжка и затвор. Стига да не е важна клечка де. А ти искаш кучето да му се размине? Ми както на шофьори без акъл не им се разминава така и на кучета и кучкари без такъв не трябва да се разминава. Иначе не е честно. Като не щете каишка и намордник, накрая ще има по строги мерки. Закономерно.
67
6
 
9
 
! Отговори
65 преди 4 години
Изключително неприятно,но не юисля ,че шест полицейски екипа да необходими
66
12
 
13
 
! Отговори
Любо потен преди 4 години
Сама жена с двама мъже и куче.Сигурно има и запис от поне два различни ъгъла.
65
2
 
7
 
! Отговори
До хм преди 4 години
Само един тигър ли? *** как то тъй, малко е, поне два да вземе. Иначе не е гот. И по 8 обучителя на тигър!
64
37
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
забранете и колите щото някой може да блъсне някой,и огъня някой да не запали нещо, и въздуха,че болести се предават по него и става лошо за децата ви...
63
2
 
19
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Следващия път да си вземе тигър!
62
5
 
28
 
! Отговори
До 69 преди 4 години
И после от манталитета пак да е кучето без намордник и каишка, че пак да изяде умния си собственик, който се бърка, че кучето "Не хапи" и не разбира от човешка реч, ни от реалност, ни от нищо! Ни ти от курсове, които ще си купи и кара фиктивно, ни от нищо. Късно е за сълзи по кучетата. Проблемът е стигнал до наложителна евтаназия. И тая жена, ако има ум в главата си, трябва да плати кучето да умре.
61
5
 
50
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Младата жена взела животното от приют, за да се грижи за него" - Дайте й камера и микрофон на кучелюбката, да обяснява как тва е неразбрана порода, но всъщност са много милички и добрички, стига ти да ги обичаш. Чу ли, ***, нахапаната, на теб говоря! Обясни ми как кучето не е виновно, а вината е в собственика! Или стандартните ви мантри не важат, когато самите вие сте потърпевши?
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм мале питбул.....Телиер!
59
8
 
29
 
! Отговори
IORDAN преди 4 години
ЕЙ ТОВА Е СУПЕР НОВИНА,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МАСТИОЛЮБЦИ ТАЗИ СЪДБА
58
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Собствениците на питбули обикновено са хора с тежки комплекси.
57
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От малки ги насъскват срещу всичко живо, бият ги, хранят ги със сурово месо и ги държът вързани. Какво очаквате да се случи с горкото животно освен да освирипее. Освен това на някои от тези породи им притиска кокал в мозъка при достигане на определена година. И този кокал ги кара да бъдат злобни и да нападат.
56
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
питбула си е свършил питбулската работа за която е създаден,не виждам новина, освен може би ,че някаква жена е решила,че може да му промени предназначението и да го направи лигав,безвреден домашен любимец - е ,не се е получило,от куче заек не става