Шефът на СДВР обеща: Вандалите, които потрошиха заведение – в ареста днес!

В момента издирват извършителите, ще ги спипат до края на деня
13 авг 2019 08:50,
53
Шефът на СДВР обеща: Вандалите, които потрошиха заведение – в ареста днес!
Снимка: кадър bTV

До края на деня ще бъдат заловени мъжете, които са потрошили вчера столичното заведение "Бесо", увери директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

Полицията е задържала поръчителя на атаката, това е партньорът на собственика на обекта, който беше потрошен от вандали, съобщиха от полицията.

Двамата мъже са съдружници в строителна фирма, работили са по сериозни проекти. Между двамата обаче са възникнали несъгласия.

„Между двамата има финансови отношения във връзка с работата им в две общи фирми – не са реализирани доста проекти”, коментира пред bTV Хаджиев без да изпада в детайли.

Още по темата

„Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови, търговски бизнес дела, но категорично този вандалски акт трябва да бъде осъден и трябва да ви кажем, че ние от вечерта работим изключително активно", заяви директорът на СДВР.

Той обясни, че в момента столичната полиция, заедно с главната дирекция на МВР издирва извършителите и че очаква те да бъдат заловени до края на деня.

Оказва се, че при атаката вчера, не е подаден сигнал на 112, а на частната фирма, която охранява заведението.

Собственикът на заведението все още е в СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
кики преди 4 години
До Гашоняма такова нещо, и нормални семейства с деца посещават заведението, а относно салатата погледнете менюто и сами ще се убедите в нормалните цени!!!!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са били команчи а не вандали - вандалите, както пише в стари източници, били високоморални и доблестни хора за разлика от ромеите които били интриганти, лъжци и лицемери!
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефче, забравил си да кажеш, че днеска ше ги фанете, а утре, че ги пуснете.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двамата са крали кокошки, това е общият им бизнес.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНЕ НЕ СЕ ПРИЕМА ЗА НЕЩО НОРМАЛНО- ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И В ЗАТВОРА.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ ХРАЧИ ПРОКУРАТУРАТА- ВСИЧКИ БАНДИТИ В ЗАТВОРА, ЗАЕДНО С ПОРЪЧИТЕЛИТЕ. БРАВО НА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Майсторите на покриви които се правят на мутри, кога ще хванете явно никога!Първо идват 2 *** кльощьви и ти предлагат ремонт за 120 лв.После идват още 4 *** единия от които е над 100 кила и заплашваИскат ти 2000 лв. иначе ще ти направели мръсно ако не платиш
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсурдите в България са ежедневие-като този!!!Пак нищо няма да стане.Ще ги задържат за 24 или 48 часа и "кучетата си лаят и керванът си върви".И такива случаи като този ще се приемат за нещо нормално.
26
2
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
ВЕЧЕ НЕ УПРАВЛЯВА БСП И МУТРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИЛНЕЯТ, А АЗИС ДА ОКАЧВА СВОЙ БИЛБОРД ПО ЗАДНИ ЧАСТИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ.
25
0
 
13
 
! Отговори
такаа преди 4 години
Като дойде въпрос да гледаме как е в нормалните държави- пример от Северна Македония-тези типове се осъждат на 3 месеца обществено полезен труд-как се трудят!!Сутрин в 8 всички са пред РПУ-то, с оранжеви жилетки.Метат , чистят канавки , шахти..и така три месеца.Ако не отидеш два дена-директно ефективно в Идризово! Та да видиш ти баровеца- м утра как мете и го гледа цял град.Отсрани стои полицай и ги варди! Ефекта е ПОРАЗИТЕЛЕН ! Умира му мутренският ореол,подигравки, бъзици..
24
0
 
18
 
! Отговори
мдддаа преди 4 години
Крайно време е ВИДЕОТО да се признава за доказателство. Защо са иначе всички тези камери , видеорегистратори. ..Шведите бутат деца пред колите , после цяла тумба крещи - иска пари. Кой и как ще манипулира видеото??Ако някой ограби дом или кола на съдия или прокурор- веднага ще признаят видето.Хората трябва да са спокойни а не престъпниците, Когато е нужно- държавата може и трябва да бъде брутална.Някой да падне по някакви стълби....и посланието ще бъде разбрано от когото трябва
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тези са за награда куха лейка, при избор на главен прокурор, мониторинг от ЕС, да се връщат в едни смутни времена, не само ще ги намерят и задържат, но и ...
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До иван24 щетите са много по-големи, от "метнати" (от куе сеуу си уе) столове. Това заведение е унищожено. Няма да генерира такива печалби, а няма да има и кой, да го купи ...Не 5, а 50 ГОДИНИ им трябват на тея нехранимайковци! Жалко, че махнахме смъртното, че да изчистим странта от такаава ***!!!!
21
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некви *** счупели два прозореца .и бутнали една маса и айдяяяяяя юрууууш! Вандали "потрошили". Като гледам, всичко си е там още. Потрошено не сте виждали.И тос па и тоя, ко са репчи?
20
10
 
8
 
! Отговори
иван преди 4 години
До Анонимен 23Да ба, за метнати столове ще лежат 5 години ... спри водката сутрин
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако се случи в друга страна от ЕС ще лежат всичките до един минимум по 5 години!
18
0
 
24
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Родната милиция ни пази хахах. Ами нормално е да звъннат на охранителната фирма, сигурно вандалите са действащи ченгета...
17
1
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
Един ринг на мегдана и да се оправят.Защо да си го изкарват на мебелировката, утре може да посегнат и на движима собственост...
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"... при атаката вчера, не е подаден сигнал на 112, а на частната фирма, която охранява заведението."-----------Изречението ясно показва на другаря комисар, че народът не вярва на 112.Тобиш на него, на полицията. Те не се месели в такива финансови, търговски, бизнес дела.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ДА ГИ ПОНАБИЯТ ЗА ЗДРАВЕ