Шефът на СДВР обеща: Вандалите, които потрошиха заведение – в ареста днес!

В момента издирват извършителите, ще ги спипат до края на деня
13 авг 2019 08:50,
53
Шефът на СДВР обеща: Вандалите, които потрошиха заведение – в ареста днес!
Снимка: кадър bTV

До края на деня ще бъдат заловени мъжете, които са потрошили вчера столичното заведение "Бесо", увери директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

Полицията е задържала поръчителя на атаката, това е партньорът на собственика на обекта, който беше потрошен от вандали, съобщиха от полицията.

Двамата мъже са съдружници в строителна фирма, работили са по сериозни проекти. Между двамата обаче са възникнали несъгласия.

„Между двамата има финансови отношения във връзка с работата им в две общи фирми – не са реализирани доста проекти”, коментира пред bTV Хаджиев без да изпада в детайли.

Още по темата

„Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови, търговски бизнес дела, но категорично този вандалски акт трябва да бъде осъден и трябва да ви кажем, че ние от вечерта работим изключително активно", заяви директорът на СДВР.

Той обясни, че в момента столичната полиция, заедно с главната дирекция на МВР издирва извършителите и че очаква те да бъдат заловени до края на деня.

Оказва се, че при атаката вчера, не е подаден сигнал на 112, а на частната фирма, която охранява заведението.

Собственикът на заведението все още е в СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутренските методи се завръщат,време е и останалите нормални българи да емигрираме.
13
0
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Мутри се трепят взаимно за пари и си пращат отряди с мутри) хаха Каква сага - полицията да арестува всички и да ги прати да гасят малко пожари по селата -за 1 седмица ) да им дойде акълът че не всичко е пари и боища
12
2
 
44
 
! Отговори
Шенол преди 4 години
Собственика се казвал Емо *** и имал личен хеликоптер. Виновни са тия дето посещават подобни заведения и си дават парите на мутрите. Дано да гори цялото заведение
11
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и защо трябва МВР да се занимава с личната вражда между две мутри, след като няма пострадали? Да ги остави да се бият и да си трошат главите
10
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога ще ги пуснат? Вероятно днес?
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вандалите ,като чули и веднага подстрой отиват в ареста.Взели са си бохчас бельо,тоалетни принадлежности,храназа три дена.Носят документ на койтоса разписали за мотивите и се молят за прошка,щото вече няма да правят така.Хаджиев е трогнат до сълзи,настаняваги в 5 звезден хотел и им обещава да гиобезщети за психичния тормоз.Койтоживее в България ,живее в рая.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди да ги вкара в ареста да провери кой ги е пратил. Да не се окаже че той ще лежи в ареста а пагоните ще ги закачи в обора на село. Едва ли някой ще има смелост да се прави на мъж ако нее сигурен че утре няма да му го нафърфорат дебелия с котешката глава.
7
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като ги задържат? След малко ще ги пуснат... Този филм го гледаме вече 25 години. Все едно и също. Имитация на дейност. Няма оправия на тази територия. Няма и надежда вече.
6
1
 
20
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Вече има задържани, обновете си инфото!
5
3
 
33
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДОБРО УТРО ДО КОГА МУТРИТЕ ЩЕ ТОРМОЗЯТ ХОРАТА БЛАГОДАРЯ
4
4
 
54
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Брей в мутроландия мутрите еволюират по-рано бяха само биячи, сега са строителни предприемачи, утре ще са банкери и защо не след като премиера ни е мутра.
3
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харчат се над два милиарда лева годишно, за да може някакъв полицай, да нарича грубото и демонстративно погазване на законите от анаболни тъпири, неуредени бизнес отношения, в които нито полиция, нито прокуратура имала право да се меси. След такова изказване, в нормалните държави, този щеше да е уволнен незабавно, но в милиционерските кочини не става така.
2
1
 
41
 
! Отговори
Beso Homes преди 4 години
Строителни предприемачи ...
1
12
 
35
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Щом е Бесо, тя ясна работата, то там само мутри ходят и златотърсачки. Една салата там е 20 лв. Да го изгорят цялото дано, браво на момчетата