Бой в градския транспорт: Нередовен пътник vs контрольор

Превишават ли си правата служителите?
Обновена: 25 ное 2019 08:46 | 25 ное 2019 08:46, Петя Славова
96
Бой в градския транспорт: Нередовен пътник vs контрольор
Снимка: Кадър, Нова тв

Бой между нередовен пътник и контрольор на градския транспорт предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Сблъсъкът бе заснет с видео, а от кадрите се вижда как служителка на Центъра за градска мобилност дърпа за якето пътничка, която вика и моли за помощ.

"Пътувах в автобуса. Чух викане. На спирката видях как явно нередовна пътничка иска да избяга, а две контрольорки се опитват да я спрат. Проблемът е, че се е стигнало да физическа разправа", разказа очевидецът Руси Тодоров пред Нова тв.

"Жената пътуваше гратис. Отказа да плати съответната глоба. Помолихме я да слезе на спирката, за да й съставим акт за нарушение. Тя беше спокойна, съгласи се. След като слязохме, се опита да избяга. Колежката искаше да я спре. В този момент нередовната пътничка стана агресивна. Скъса ми чантата. Засили се към мен, счупи ми апарата. Хвана ме за косата и започна да ме бие и дори ме ухапа. Всичко това се случи преди да я дръпна за якето. Обадихме се на 112 и пътничката се опита да избяга. В този момент аз я хванах, но все пак тя не беше глобена”, разказа Анита Антониева, служител на Центъра за градска мобилност.

Според ръководителя на "Контрол по редовността на пътниците" Алексей Фикинчев, чрез мобилни екипи на органите на реда от градска мобилност се опитват да намалят броя на нападенията в столичния транспорт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
7
 
! Отговори
ПОЛЯ преди 4 години
До двустандарт А в 79 дали смеят да се качат?
59
1
 
8
 
! Отговори
двустандарт преди 4 години
Контролиорите проверяват в метрото и в центъра защ0то там повечето са редовни... отчитат дейност ...не проверяват автобуси като 111 83 72 защото знаят че ще получат повече от бой ...
58
6
 
6
 
! Отговори
Коки преди 4 години
В чужбина няма как да не си платиш глобата и да избяга...
57
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си карам ладата из център на София и никъв градски транспорт. У колата жега и чалга до дупка.
56
3
 
24
 
! Отговори
Д-р Джустик преди 4 години
Не може премиерът на една ограбена държава да празнува четвъртия си милиард, а човек с доход от 510лв. да бъде принуждаван да плаща билет от 1.60лв.
55
1
 
17
 
! Отговори
Заключение преди 4 години
Когато и да набият контрольор все е късно. Служител на ЦГМ също.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много нередовни пътници много нещо. София се напълни със *** ..... И жангали
53
0
 
23
 
! Отговори
Шок преди 4 години
Само така, защо избягват и не глобяват ромите??Те и да им напишат акт, няма шанс да си вземат парите????
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43И то ако имат основание. Мязаше ми такъф некаф ... съмнителен не е основание.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за откачена работа...
50
6
 
5
 
! Отговори
История преди 4 години
Нарекли ни ,простаците от Балканите-ние го превеждаме, Прусаците на Балканите!За жалост промяна почти,няма!
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое е чудното в случая? Фандъкова да вдигне билета на 2, 40 пък тогава какво ще стане??????
48
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десните софиянци още пътуват по начина, по който пътуваха по времето на Бай Тошо и социализма - гратис.Всички градове отдавна са станали капиталистически и пазарни, само София е останала остров на тарикатите, гратисчиите и комунистически, за да не се бунтуват срещу властта. Софиянци са леви, които се мислят за десни. Но не искат никакви десни мерки, а много искат леви мерки.
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някаква *** краде най-нагло и няма доблестта да си понесе отговорността, но веднага се намират нискоитлегинтни розови пеперудки които да я изкарат герой. Да живее престъпността, мързела, лицемерието и простотията!
46
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До опасен прецедентЛичната карта е документ за самоличност и може да се изсква от всеки, за сверяване на данните! Всеки може да задържа престъпник, това се нарича граждански арест! Опасен прецедент са твойте деградантски лъжи!
45
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи, нека всички заедно отправим МОЛИТВА КЪМ ХРИСТОС: "Господи, дано фалира по-скоро ГРАДСКИ РРАНСПОРТ-СОФИЯ. Ако е необходимо, всеки ден автобусите им в стълбове да се блъскат. Един да не остане , работещ. Всички да се развалят. Фъндъкът, ден да не види. Тиквата, трамвай да го згази на задан ход и после каруца да му мине отгоре за по-сигурно. Амин!!!"Кой вдигна цените? Кой ги вдигна пак след съдебно решение? Кой пак гласува за гробаджии? *** ДЕТО СЕ ВОЗЯТ БЕЗПЛАТНО НА ТРАМВАЙ 8,
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добре де, какъв ви е проблема, че пак мучите? Гратисчийката нали в крайна сметка не си е платила глобата, значи всичко е точно. Нали на простолюдието това ви е най-големия идеал в живота - да докопате някоя аванта. Да има келепирец."Контрольорите поне 10 пъти повече се пробват от останалите хора да измуфтят аванта, келепирец и т.н. като се опитат да натопят някой за нередовен и да го глобят. Сигурно даже им дават повече пари, ако са глобили повече хора. Или да приберат пари в джоба и чао...
43
7
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Добре де, какъв ви е проблема, че пак мучите? Гратисчийката нали в крайна сметка не си е платила глобата, значи всичко е точно. Нали на простолюдието това ви е най-големия идеал в живота - да докопате някоя аванта. Да има келепирец.
42
7
 
20
 
! Отговори
опасен прецедент преди 4 години
По закон единствено служители на МВР имат право да искат лични документи и да задържат лица,в този случай тези служителки нарушават закона,и личната свобода.....
41
9
 
7
 
! Отговори
Глобата преди 4 години
До Контрольорите са ...Гамени - израснали на улицата! Освен, че си плащаш, правят те за смях на околните!