Къде в четвъртък няма да има вода в София?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
29 яну 2020 09:55, Красимир Ангелов
0
Къде в четвъртък няма да има вода в София?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 30 януари 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Св. Иван Рилски“ и ул. „Бузлуджа“, кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. Св. „Иван Рилски“ от бул. „Ген. Скобелев“ до ул. „Доспат“

ул. „Шандор Петьофи“ от бул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“

ул. „Бузлуджа“  от бул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Иван Рилски“ на кръстовището с ул. „Шандор Петьофи“.

На 30 януари 2020 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Акад. Борис Стефанов“, жк. „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Едуард Генов“ от ул. „Акад. Стефан Младенов“ до ул. „Акад. Борис Стефанов“. района между ул. „Проф. д-р Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов, ул. „Проф. Атанас Иширков“ и ул. „Проф. Кирил Попов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Борис Стефанов“, до бл. 58.

На 30 януари 2020 г. (четвъртък), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Бистър ручей“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Горска поляна“ от ул. „Лагадина“  до ул. „Момино Венче“

ул. „Момино венче“ от ул. „Горска поляна“ до № 25

ул. „Панайот Пипков“ от ул. „Горска поляна“ до ул. „Кимчовец”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горска поляна“ на кръстовището с ул. „Лагадина“.  

На 30 януари 2020 г. (четвъртък), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Винсент ван Гог“, Промишлена зона Хладилника, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Винсент ван Гог“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Винсент ван Гог“ № 7.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари