Мият улици и булеварди в София

Контролът се изпълнява от Столичен инспекторат
16 фев 2020 15:01,
28
Мият улици и булеварди в София
Снимка: БГНЕС

Във връзка с повишаване на дневните температури се подновиха дейностите по миене на улици и булеварди в столицата, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Дейностите се извършат при благоприятни атмосферни условия и целят подобряване на качеството на въздуха.

Още по темата


Миене се извършва по бул.“Сливница“, ул. „Лъчезар Станчев“ в район „Изгрев“, ул.“Градинарска“ в район Надежда, ул. „Владайска река“, ул.„Резбарска“ в район Подуяне, ул. „София“ в район „Сердика“, ул. „Екзарх Стефан“ в Надежда и др. Миене се изпълнява и в тунела на Лъвов мост.

Екипите на фирмите, отговорни за почистването в града, изпълняват дейностите с автоцистерна. Контролът се изпълнява от Столичен инспекторат.

При благоприятни метеорологични условия миенето ще продължи и през следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това миене се случва толкова рядко, че когато измият една улица, това влиза в новините, както е и в този случай. В моето детство по времето на лошия соц, улиците се миеха всеки ден и беше чисто. Сега щели да измият една улица на 1000 улици и това влиза в новините. Така става, когато гласувате за мафията.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мият улици и булеварди в София"И,това вече е събитие от столичен мащаб.Когато бях малък, ежеседмичното миене на алеите в ж.к.Ленин( сега Яворов) беше нещо,делнична и съвсем банално и не звучеше като сводка от времето на ВСВ.Тогава освен миенето на алеите,се извършваше и поливане на тревните площи,а по някога в тях се поставяха едни въртящи се пръскачки.Всичко беше,чисто,спретнато и поддържано.Никой не очакваше конгратюлейжъни за тази рутинна дейност,а и обществото не беше занимавано с това
4
3
 
21
 
! Отговори
за по младите преди 4 години
Да им кажа че по времето на лошия 'соц' - миенето си бе стандартна практика и за това не се споменаваше по вестниците и телевизията...А сега - само дето не върви пред всяка цистерна един с *** и втори с развято знаме! А отзад - една сурия от миcиите...
3
1
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
А стига бре- да не е празник на София?Това трябва да се полее........Да не премиете,ей!Браво,кмете!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
държавна служба щом е ,,,..м ти контрол
1
3
 
13
 
! Отговори
Иван преди 4 години
А в един близък град вода няма ...