Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
28
 
! Отговори
пф преди 4 години
Забраниха Луков марш,а разрешиха мутрите на путин да парадират с моторите си
37
6
 
19
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
А соц. марша оня ден,начело с зеления *** и г-жа Крушовица ?И подире им още 300 червени олигоFрена.
36
10
 
18
 
! Отговори
Слава Україні преди 4 години
ГЕРОЯМ СЛАВА!
35
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КюстендилецКюстендил си е български с беломорието преди ПСВ. А Луков е адютант на генералите и царя които почват ненужна война в ПСВ и България губи и само по милост не е унищожена напълно. Никой не насилва България да влезе вуъв войната, а само такива предатели като Луков и царя в полза на турците и немците.Какъв Луков какви националисти. Те са всичките предатели и комунистите заслужено ги наказват.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37А ''генерал'' Борисов?!
33
11
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Още една проява на тоталитарната васт. Още една забрана !Абе, господа пишман демократи, нали демокрацията беше преди всичко СВОБОДА ?Какви са тези забрани ?Нали лошия комунизъм затова го отричахте, защото по онова време имаше много забрани ?Защо днес го повтаряте ?Не съм нацист, не съм и фашист. По-скоро споделям леви убеждения.И макар да не изповядвам вярванията на тези момчета и момичета бих защитавал тяхното право да си проведат своя марш.Иначе отиваме към тоталитарна държава ...
32
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Истински патриотЮжна Добруджа е върната на България най-вече благодарение на Сталин и 40 хиляди бг войници загинали срещу приятелите на Луков немците в 1945 г. След ВСВ и Хитлер и цар Борис и Луков не са вече живи и няма как да имат заслуги.
31
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фашизма е ОПАСЕН,много опасен,не се подвеждайте по нацистки личности,за да не ви превърнат в зомбита,както направиха с украинците!Стойте далеч от такива организации!
30
6
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ВасилевНа теб ясно ли ти е че повечето нови кооперации са собственост на еврей, или ти толкова се гордееш че по времето на цар Борис ужким са забранили тайните общества,че чак ставаш смешен.
29
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начело на държавата трябва да е БОЯН РАСАТЕ.
28
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КюстендилецГен. Луков е смешшник. България губи Македония и Тракия и Добруджа в ПСВ. Ако войниците не бяха вдигнали войнишкото въстание срещу Фердинанд и Луков, днес и София щеше да е сръбска.
27
8
 
33
 
! Отговори
Истински патриот преди 4 години
Ако не беше Луков, Кюстендил щеше да е в Югославия, а ако не беше Адолф Хитлер, Южна Добруджа с Тутракан, Силистра, Генерал Тошево, Добрич и над 50 села в региона щяха да са в Румъния! ФАКТ!
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая от 4ти километър ли излиза?
25
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
все пак сме били съюзници на Германия, нормално е да има хора, които са приели доктрината им. Но трябва да се отбележи, че ген. е убит от комунисти и е бил ревностен патриот, а не като сегашните ментета. И като сме спасили евреите, а Румъния е имала целенасочена политика за избиването им, да им взеха някакви територии, някой да се застъпи за беломорска Тракия?
24
11
 
28
 
! Отговори
Йорданка Фандъчкова преди 4 години
Гей парада е всъщност манифестация на толерантността, евроатлантизма и неолибералния модел! Какво по-хубаво от това, децата на софиянци и гостите на града ни да бъдат ограмотени и посветени в ЛГБТЮ идеята? Ние, от Столичната Община и лично аз даваме мило и драго всяка година не само да организираме Гей Парад, който горди наричаме София Прайд, но и също така да се погрижим за охраната му от няколко хиляди полицаи и жандармерия. А Луковмарш го забранявам, защото мразя родолюбието - не е популярно!
23
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
луковмарш, антифашисти ... за всеки НОРМАЛЕН българин разделителната линия трябва да върви по оста - за русия или против русия.Който е против русия е истински патриот, който е за русия е нещастен маргинал.Точка !
22
15
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ПроСоТоЕдно е да си патриот и да обичаш родината си, друго е да се правиш на ***.Сега ясна ли ти е разликата?Има си хора които се грижат за това, а не някакви анонимки да правят Луков марш.
21
13
 
8
 
! Отговори
на видеото преди 4 години
На видеото видях няколко човека, които ми приличат на такива, употребяващи наркотици. Дали са такива не знам, но на такива ми изглеждат, на пропаднали хора.
20
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този Луков само като му видя мутрата и зализаната прическа на снимка разбирам, че е тотален побъркан нацист, който с право са отстреляли кoмунягите. И ще си пиша каквото искам, изказвам мнение и живеем в свободна страна, колкото и да не им се иска на ония с татуираните пречупени кръстове по челата.
19
8
 
29
 
! Отговори
Кюстендилец преди 4 години
Всички ние, родените в Кюстендил и областта, нямаше да се родим, или щяхме да се родим сърби, ако не беше генерал Христо Луков и неговият патриотичен подвиг! Той ще бъде жив завинаги в сърцата ни, без значение от това, кое антибългарско правителство се навежда пред колониалните си господари от Новия Световен Ред (разбирай ционисти) и го оплюват! Сигурем съм, че 99% от хилядите полицаи, жандармеристи и пожарникари, които бяха вдигнати да саботират отбелязването днес мислят като мен. Богъ съ Нами!