Четиримата към момчето в 404: Махай дрехите или ще те пребием!

Ще искат постоянно задържане за тях
Обновена: 26 фев 2020 11:32 | 26 фев 2020 11:28, Веселина Йорданова
47

Снимка: СДВР

Двама на 15 години, 16-годишен и 17-годишен са нападнали 14-годишното момче в столичния автобус.

"Махай дрехите веднага или ще те пребием!", заканвали се четиримата.

Нападението стана на 21 февруари около 20.00 часа в автобус по линия 404.

Още по темата
Непълнолетните взели червена на цвят тениска с емблемата на ЦСКА и червено на цвят горнище (анцуг) от момчето.

Освен заплахите, то било ударено в лицето, съобщиха от СДВР.

Нападателите са задържани от служители на СДВР. Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство.

Изготвено е постановление за привличането им към наказателна отговорност, като им е повдигнато обвинение за извършено престъпление.

Предвид високата обществена опасност на деянието, прокурорът е постановил задържане на четиримата обвиняеми за срок до 72 часа, след изтичането на които ще бъде изготвено и внесено искане за вземане спрямо тях на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
типична говедоидщина - 4 на един. той и ромислав така беше наказвал некви тийнове а после рева 2 седмици по медиите.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са глупави хора до живот и проблема е решен минах през местната кръчма в Ловеч квартал дикисана едно се опита да ме подиграе жалко подсъзнание пияно
37
2
 
12
 
! Отговори
До Ханс преди 4 години
Не забравят нито самбо,нитомамбо,защото ако наранят някой ,те ще са виновните.За практикуващите тези спортове мойто момче ,едно от моралните правила е да не използват уменията си ,,на улицата".И това е дете е на 14 години.Май че и ти си близо до тази възраст?
36
1
 
16
 
! Отговори
Димитър Петков преди 4 години
Така е , в България фенщината е над всичко, строежите на някакви *** стадиони е много по - важно от всичко останало - здравна система, пенсии, детски и тн. Когато Леваски, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Ботев са много по - важни от това, че преди всичко сме братя и сънародници. Иначе се бием по гърдите какви патриоти сме!
35
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Надеждите ти са напразни.А смешкото си остава със стриптиза в 404.Шампион по самба за жени.
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключваме лапето дето го е шамаросало, но сигурно нашето юначе ще го забрави бързо, щото нали пътуват заедно в грешката 404.
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съчувствам на родителите на детето, поздравления за него, че не ги е провокирал и е изтърпял да не им отвърне и да стане беля. А тримата са направо извверги, тук не става въпрос за телесни повреди, а за унижение и издевателство над друго човешко същество. Надявам се в РПУ-то да са им върнали ресто, гад..ини такива.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Дообре, аман от неграмотни ЦСКА фенчета.И сигурно когато прокуратурата поиска от съда продължаване на "полицейската" мярка за неотклонение от съда, той като компетентен орган веднага я потвърждава.Смях в залата.Ще ги викнат в закрито съдебно заседание и съда няма да удължи мярката им за неотклонение.Евентуално ще квалифицира деянието като дребно хулиганство и ще им наложи една възпитателна глоба от по 1000 лв. на лапе, после всяко лапе или ще си плати и ще да колекционира фланелки.
31
3
 
28
 
! Отговори
Юли преди 4 години
отваряйте трудовите лагери, крайно време е!
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига празни приказки, на 15 години , кога станаха такива крайни футболни фенове. живи гаамени са си . , ама как все така се случва че няма кой да им набие по 2 шамара и да си ходят с пълни ***.
29
3
 
25
 
! Отговори
Тези преди 4 години
3ма престъпници заедно с родителите им са ненужни за обществото. Трябеа да се създаде колония, където да работят за парче хляб и вода. Межеу другото след 20 часа има вечерен час и на 15 г трябва да си вкъщи.
28
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Предварително изслушване в България няма. Много филми си гледал, 15-годишен тарикат. Защо да си носи дрехите в сака? Той не е фен на ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА, а тренира в клуб, който носи името ЦСКА. Даже не тренира футбол. Всички футболни фенове-*** са за разстрел, защото просто не са хора. Освен да пият, да се друсат, да се бият и да чупят чуждо имущество, за друго не стават. Ако имахме полиция на място, на всеки мач щяха да ви смилат и да сте кротки като овчици.
27
1
 
40
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Това са абсолютни престъпници,просто има трябва малко времв да се пообучат и ще са 100% убийци и *** за обществото.Трябват строги наказания още сега за да не се повтарят такива случки за в бъдеще.
26
27
 
14
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Самбисти, джудисти, каратисти, боксьори, а като им тряснеш един шамар забравят и самбо и мамбо...
25
1
 
41
 
! Отговори
Фен на Левски преди 4 години
Футболните ултраси са най-голямата *** в спорта и обществото !
24
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този плебейски фарс футболът е просто един развъдник на маргинали. Недоумявам как може един публичен дом да е нещо незаконно, а един футболен мач да е ОК?
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрахте ли, че днес .бг прави пари от коментарите ви , затова тук вместо журналистика се прави помия ! Спрете да коментирате и тия ще изчезнат !
22
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно , четирима дришльовци с жълто около устата са взели страха на целия автобус. Какъв е смисъла нация от страхливци да празнува и да отдава почит на героите си?(скоро е 3 март).
21
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
още ли за това беее
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките големи мъже ама само по коментарите както винаги