Грипната ваканция в София се удължава до 15 март

Детските градини продължават работа при засилен контрол
Обновена: 11 мар 2020 11:56 | 11 мар 2020 11:53, Веселина Йорданова
33
Грипната ваканция в София се удължава до 15 март
Снимка: БГНЕС

Грипната ваканция за учениците в София се удължава до 15 март.

Още по темата
Допълнителните дни са във връзка със заболеваемостта от грип В на територията на общината, обяви кметът Йорданка Фандъкова.

Детските градини и ясли продължават да работят при засилен контрол на вход както за децата, така и за персонала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 4 години
Правилно. напълно са неадекватни. Трябва да вземем превантивни мерки, зашото тия калинки не могат да се справят с епидемия. Те с неделната кръстословица на някой вестник не могат да се спраят, камо ли с нещо друго.
31
1
 
2
 
! Отговори
РЗИ абсурди преди 4 години
И във Варна я удължиха със заповед на кмета, която влезе в противоречие със заповедта на РЗИ Варна. Последната пък влече в противоречие с всякаква логика.Не може да затвориш кина и спортни зали и едновремнно с това да правиш децата на училище.Сменте състава на РЗИ Варна. тези хора са неадекватни до абсурд.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мерките, предложени от щаба, са откровено неадекватни на ситуацията!Тия главанаци не могат да се справят с превенцията, представяте ли си как ще се справят по време на пандемията? А след това? Ще завиждат на умрелите тези, които оцелеят... И това не е всяване на паника, а здрав разум и тъжна реалност!Или адекватни мерки, или оставка!
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15 март 2021г.Чак тогава ще отмине чумата.
28
1
 
10
 
! Отговори
мак преди 4 години
Голяма ваканция, големи мерки, няма що. Другаде затварят всички училища, музеи, театри за 2 седмици. В България е на принципа "тука има, тука нема" (вирус имам предвид). Май подценяват опасността.
27
2
 
12
 
! Отговори
Днес нарочно преди 4 години
бяха пуснали контрольори в транспорта дето от година сигурно не бяха минавали. Бяха ги оборудвали с ръкавички, обаче на мен ръкавички никой не даде, а след като ми скъса билета ми върна остатъка пълен с вируси да си го прибера. Мерси на Столична община, че се грижи за РЕДОВНО И ГАРАНТИРАНО снабдяване НА СОФИЯНЦИ с ВИРУСИ.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия сеяндури майтапат ли се и мислят ли си че ще пусна децата си на училище след като едвам ги излекувах от двата грипа. Сега да хванат и корона вируса и да сеят зараза ли. Ей Сеяндурски пишман управници май ше вземеме Винкело и ще ви разкрасим. Особено оня с пинчерската муцу, на дето се прави на министар на гръмотевиците.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
значи короната е със срок 15-ти март, след това ще изчезне!
24
3
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Фандъкова-ааа, спри контрольорите в градския транспорт в София. Завират ти се в лицето, в ръцете, искат ти картата да я допират до устройство, до което са се допрели хиляди карти, пипнати от хилядите хора, които ги притежават. И ако някой от тях е вирусоносител, какво правим, бе Данче??? Помислете там в Общината, не ви ли идва на акъла, че не всички софиянци имат коли, особено децата.
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В София има двама тежко болни от корона вирус. Вероятно жената ще умре, но ще разберем ли? Колко са заразените, никой няма да ни каже. Не трябва ли да се обяви 14-дневна карантина? Предвидените правителствени мерки са национално предателство! Никакви социални мерки, никаква разумна защита на бизнеса! Лъжите и шикалкавенията предизвикват паника у хората. Къде е прокуратурата - това са терористи!
22
1
 
16
 
! Отговори
Абе те ваканцията преди 4 години
хубаво я удължават ама през това време да вземат основно да изчистят и дезинфекцират училищата и най-вече тоалетните и да ги заредят с дезинфектанти. Да оправят крановете на чешмите и да направят организация за стъпаловидно ползване на междучасия, а не да пускат всички деца наведнъж. Те малките особено дори не успяват да се доредят до тоалетните.
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
децата сами по къщите да си стоят, родителите по автобусите и офисите, голяма карантина
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Наеми си бавачка!" не всички могат да си позволят да наемат бавачка, или си мислилш, че не сме се сетили?....
19
6
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До този дет е против глобализацията. Да те питам при епидемия ако не сме глобални, с какво ще лекуваш хората? Ние можем ли да разработим ваксина, кои противовирусни препарати се изработват у нас? Ние даже инфаркт не можем да лекуваме ако не взимаме стендове и не ползваме техники, разработени в гнилия капитализъм. Едно време се лекуваше инфаркт с почивка. Ако не се глобализираме ще си умрем локално като кучета.
18
6
 
9
 
! Отговори
аз преди 4 години
До оцелял българинПо голяма чума от БКП чумата едва ли може да има.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15 март от грип Б и после ваканция заради ковид 19 и лятото хаиде на училище
16
2
 
20
 
! Отговори
ggg преди 4 години
гледайте си децата ,тапаци такива
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глобализация, НПО - обучители как да премате мигранти, бори с насилието, фръцкания, насърчаване на обмена и миграцията, ГЛОБАЛНИ ПАКТОВЕ, СЕТА? Глупости! Сега е по-ясно, защо е важно ЛОКАЛНО да има здрави и стабилни държави.
14
5
 
4
 
! Отговори
ахахахха преди 4 години
пожарникара щом е казал до 15ти-до 15ти ще е -мойто чакапе на врата с оправена чанта да тръгне на училище ахахахххаа циркаджий
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гърция затвори училищата за 2 седмици.Родителите на деца до 15 г. са в отпуск.Това е мярка.