102-ма са нарушителите, разходили се из София

По думите на директора на СДВР, повечето хора спазват мерките
31 мар 2020 15:15, Нели Христова
39
102-ма са нарушителите, разходили се из София
Снимка: БГНЕС

102 акта са съставени в София за нарушения на забраната за събиране на хора и разхождане в парка, обяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев пред БНР. 

"Освен пеши патрули, в делничните дни използваме и колегите от конния ескадрон на Столична дирекция на вътрешните работи. Така че не само в Борисовата градина, а и в другите паркове нашето присъствие е видимо", каза той.

"Има лек спад на престъпността и заради КПП-тата, което ограничава предвижването на гастролиращия контингент. Но след отмяната на извънредното положение може би ще се очаква лек ръст на организираната престъпност. Реагираме на много сигнали за неспазване карантината. Полицейската работа изисква реакция и на подадени сигнали за извършени престъпления", обясни Хаджиев

По думите на Хаджиев в повечето случаи хората се съобразяват с въведените противоепидемични мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз като гледам само предупреждават. Когато не се спази предупреждението е тогава може да глобяват. И все пак вземете впредвид ,че цялата информация с която ни заливат е подбрана и даже измислена. Такива сайтчета и телевизии пишат квото им се каже от горе. То те си ги държат.
36
2
 
1
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Доносници,кво се чудите че ги има,в 7ч. сутринта от Нова тв.вече ги гонеха с микрофона по улиците за маски.
35
3
 
2
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
До АнонименВ една глоба има смисъл само ако може да се събере. Съмнително ми е , че голяма част от наложените сега глоби, ще бъдат събрани.
34
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мобилизотсйте армията да патрулира в градовете и да натиска всички да се прибират. Тая армия е храним и трябва да действа сега. Не като дойде време да пълни чувалите с умрели.
33
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Налравете глобата 10к.щом на 5к не се плащат и демонстративно нарушават обществения ред вдигайте. Изобщо не ги бавете. Ако пламне епидемията тук е свършено с нас. Заради такива *** в Италия сега горят по хиляда човека на ден. Аз лично неидкам да ставам свидетел на такова развитие. Заради шепа умствено изостанали граждани. Бой наред.
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тролчетата са се затворили в панелките и чакат ковид-19. Може вече да са го изкарали, но не, те треперят. Звънят на миризливите кубинки, че две съседки са се заговорили и чакат поредното изявление на шефчето на държавната болница и политическа фигура.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам бартер за есента. Фолксваген Пасат за един хляб.Иначе страшен вирус, нали?На башицата му пука, нали?Няма да сте бедни, нали?
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
15000 ще ти струва апартамента след един месец. Господинчо строг налагащ закони и ред. Вярващ на Боко и черната униформа. Неможещ да прецени нищо и да прочете нещо извън битивито и Юксел. Неможещ да отвори източник на различен от пожарникарски, неумеещ да чете статистики. Напишкал се в кутийката и чака торбалан.
29
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Нормална глоба, особено предвид средната заплата в София, която е близо 2000лв. по данни на НСИ, реално е много повече, заради заплатите в плик. Само така *** ще се научи на ред. Той все много знае и много лае, все революции вдига, ама все последен в ЕС по всичко. Излезе да бачка навън, пак си седи и там последен. Просто лош материал. Смазвай самозванеца, само така! За справка- в много държави по света има глоби десетократни на средните заплати там. Така че- радвайте се, че не е 15000.
28
2
 
7
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Предвид настоящото положение с допълнителното изнервяне, репресиране, обедняване и изгладняване на народа/народите очаквам доста горещо и екшън лято във всяко отношение!
27
3
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Ти, робе, ще умреш от глад и ще ръкопляскаш на бащицата с възторг в очите. Извънредното на положението са само репресиите. Овча българска злобна душичка.
26
4
 
10
 
! Отговори
славянин преди 4 години
''Компетентните'' ни и ''грижовни'' властници да изчакат още малко - народът още не е изгладнял достатъчно, големият екшън ще бъде тогава!
25
5
 
14
 
! Отговори
Така преди 4 години
Трябва да е разрешена разходката и спорта в парка на дистанция(без пиенето на бири и групички).Това е една от най безопастните среди в града и полезна за здравето на хората.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
многу доносниси уе ей , като доброто старо време,дочух че ще глобяват и за вицове за бащицата.
23
5
 
18
 
! Отговори
славянин преди 4 години
''Най-доброто'' за ''здравето'' ви в момента, в края на зимата и началото на пролетта, когато имунната ви система и общият ви тонус на на минимума си и когато имате най-голяма нужда от въздух, слънчева светлина и топлина и Слънчева ПРАНА е да си стоите в стаите без тях, за да не се заразите от апокалиптичния вирус, понеже той, вируса, ''най-мрази'' тесните ви, непроветриви и тъмни жилища и ''най-обича'' откритите пространства с въздух, слънчева светлина и топлина и ПРАНА!
22
6
 
16
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Айде и тая тьпотия с глобите за разходки в парковете и градинките да отпада по-бързо, както и КППтата...
21
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
Така е като си мислиш, че правителството има интерес в здравето на хората. Ще подаваш сигнали за малцината имащи останал мозък и виждащи през цирка и измисления вирус, които му помпят номерата с починали от какво ли не. Заслужаваме си диктатурата. Седи на терасата и се плюнчи, че нямаш топки да се разходиш, скован от страх и покорство към мишката бойко. Лек ден
20
4
 
27
 
! Отговори
Шчечин преди 4 години
Рейсовете пфетъпкани те глобяват хората в парка ааа това вече е умишлен тормоз над хората
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свинска чумаОтказах се, загубени са горките, само съжаление
18
4
 
10
 
! Отговори
Пилешки грип преди 4 години
Логика в действията на управляващите не търсете, нито в защитниците им.