Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"

Той е бил настанен за лечение преди 2 дни
Обновена: 1 апр 2020 21:28 | 1 апр 2020 20:05, Красимир Ангелов
170
Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

40-годишен мъж с COVID-19, който бе настанен за лечение в "Пирогов", почина след внезапно спиране на сърцето, съобщиха от здравното министерство.
 
Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние. Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница "Пирогов" изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук пак фрийк шоу: конспирации, знахари, псевдомедици, които задават ли задават "умни" въпроси, но нямат акъл за две стотинки, политически маргинали и така нататък.Дами и Господа, не осъзнавате ли, че това не ви е някаква шега?
113
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мой приятел почина в пирогов,взеха му парите и му свалиха обецата от ухото
112
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пирогов = смъртна присъда, там един не оживя, ужасяваща болница просто ужасна
111
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не се ли приемат в болница само хора в критично състояние при нас ? Те трябва да се интубират. А интубиран при нас - няма спасен ! Нима това е здравеопазване ? И ако има 15 20 в болница , то ... те са ..... абе дай боже да се оправят
110
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наскоро писаха за починала от Covid 19 млада жена на 21 години от Англия. Без никакви симптоми и заболявания.! Била е приета в болница. Видях я на снимка - изключително красиво момиче с дълги руси коси като фотомодел. Оказва се, че е починала от ВЪТРЕБОЛНИЧЕН СЕПСИС - инфекция получена в самата болница, а диагнозата е коронавирус.......
109
28
 
7
 
! Отговори
Въпросчо преди 4 години
Вярно ли е , че преди да влезе в болницата са го приели за член на БСП и лично Корнелия Нинова го е целунала ?
108
8
 
25
 
! Отговори
Позор преди 4 години
Чакат само някой по-млад или по-възможност дете да си отиде и го пишат в хиляда и една медии и го повтарят със седмици. Не е нужен много акъл да схванеш какво правят.
107
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започна се ужаса! Българина не иска да повярва защото вижда ужасите само на картинка, а той на картинки не вярва. Чакат ни лоши икономищески дни и мизерия, но нека поне се запазим здрави.
106
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПРЕСТЪПЛЕНИЕ всички леки случай ги оставят на домашно лечение , и когато се влоши човек го взимат в болница ... но може би ще е късно не искам да бъда лош пророк но по този начин ще изпуснат много хора
105
2
 
9
 
! Отговори
@114 преди 4 години
Абе що не ходите да си ги мерите под някоя статия, в която не пише за починал човек? Вие двете/двамата нормални ли сте? Не може да си разнообразявате деня под некролози, имайте някакво уважение към починалия. А и към всички, които четат и на които изобщо не им пука кой е лелка, кой фитнес-маниак и т.н.Осъзнайте се малко бе хора, в момента сме в епидемия, светът не се интересува на коя страна сте станали сутринта.
104
0
 
5
 
! Отговори
До долната лелка преди 4 години
Ти как реши лельо,че някой е фитнес манЯк или треньор?Как даваш имена на хората с лекота?Как разбра кой е по-ниско от теб в йерархията?Само виното ти остана приятел,на другите не им пука за теб!Няма да ти е спокойна вечерта,гаранция!
103
7
 
3
 
! Отговори
до 109 преди 4 години
Не си ми на нивото, дете, пък и виното ми свърши, така че стана отегчаващо. Недоразбрания Фройд може да го запазиш за себе си, аз го четох в оригинал , и да ти издам една тайна, надценен е ! Един съвет - даже и с криле на пуйка, може да се опиташ "поне за миг да полетиш". Фитнес залите не са стартовият прозорец за реален полет в живота :) Хайде, лека вечер!
102
0
 
27
 
! Отговори
ПРЕСТЪПЛЕНИЕ преди 4 години
ПРЕСТЪПЕНИЕ е потвърдени случай на КОВИД19 да го оставят вкъщи при положение, че има леглова база в болниците!Ще ви каза защо - БЕЛОДРОБНО ЗАБОЛЯВАНЕ изпуснеш ли го, после трудно се оправя (в случая още по трудно). Всеки пулмогог ще ви го каже. Това се нарича ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР!Защо се постъпва по този слабо казано безотговорен и нехуманен начин? БОГ вижда делата ни!
101
4
 
10
 
! Отговори
Танер преди 4 години
Гответе се за нов световен ред 3тата световна война започна биологична само че и четете малко книги стига с тоя фейсбук
100
0
 
2
 
! Отговори
До 104 преди 4 години
Освен,че сте комплексарка сте и дол н а лъжкиня!А мъжът ви ви се обажда по задължение,за да не му дуднете по телефона и се чуди от къде да набаря нещо младо.Но вие,естествено сте много щастлива,с редовен се к суален живот,въпреки напредналата си възраст и понеже сте сама и всички ви обичат само по телефона,натоварвате хората тук,като си мислите,че това ще ви помогне.
99
0
 
14
 
! Отговори
бг здравеопазване преди 4 години
в нашата болницадокторите са скаранисестрите са издокаранисанитарките са простиа болния ... бог да го прости
98
3
 
5
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
Не си единственият! Аз карах Февруари. Адско беше. И защо не пуснат едно изследване, да не видим дали няма да светнем 30% с антитела вече?
97
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата година карах същото - 3 дни треска, 38 градуса, болки по цялото тяло. В един момент наистина си мислех, че ще се задуша, защото не можех да изкашлям гадостите. Но ми мина. И сега в болница НЯМА ДА ВЛЯЗА, за да ме уморят докторите-леваци. Наздраве!
96
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е,че никой не знае какво ще стане след 2-3 месеца и всички говорят колкото да не заспят
95
3
 
1
 
! Отговори
до 96 преди 4 години
Дедукциите относно финансовите ми възможности ги започнахте Вие :) Апропо, жена съм. Мога да Ви поздравя с един рефрен на Маречков " Моят свят не е твоят"..... който разбрал, разбрал!