Столична хазяйка изгони наемателката си заради страх от зараза

Бабата накарала момичето да си тръгне през нощта
Обновена: 3 апр 2020 21:43 | 3 апр 2020 21:30,
114
Столична хазяйка изгони наемателката си заради страх от зараза
Снимка: БГНЕС

Възрастна наемодателка е изгонила момиче на 29 години от квартирата й в София. Слушайки новините, бабата решила, че момичето, което ходи на работа всеки ден, щяло да й донесе коронавирус.

Още по темата

Инстинктът за самосъхранение на наемодателката бил толкова силен, че накарала наемателката да се изнесе през нощта, без да й дава никакво рационално обяснение. Защитните клаузи, в подписания договор между двете, не значили нищо за паникьосаната баба.

Младата дама не знаела как да реагира в тази ситуация, но абсурдът не стихнал дотук. На следващия ден, след като утихнала паник атаката на бабата, тя решила да се обади на наемателката си, за да си поиска наема и парите за сметките.

"Нямам думи да опиша какво преживях, изгонена на улицата посред нощ. Бях се зарекла да съдя наемодателката си, но реших да не го правя. Все още не мога да повярвам, че ми се обади да си поиска наема и сметките, тя знае ли какво е да останеш на улицата, изгонен като куче?“, сподели потърпевшата пред Dnes.bg.

Момичето е успяло да намери помощ от познат и бързо е започнало да търси нов дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази жена определено не е наред но не можем да отречем, че след апартаментът е неин тя може да прави каквото реши. Явно наемателката доста ходи по нощите, бабата я издебва и я гони. Това си е нейно право. Пък и сигурно умира от страх. Наемателката твърди че не е направила нищо но дали е точно така, кой знае. Сега ще си спести плащането на наем и на сметки. Старческите слабоумия не са само такива. Вижте телефонните измами. Трябваше да я изгони както е редно. от тази изцепка нищо не печели
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мож да дойде в нас.
1
9
 
18
 
! Отговори
дърт сталинист, гей преди 4 години
Добър вечер, другари.Как сте?Как върви комунизмът?Вие май му викахте 'демокрация', ако ме греша?