Сериозни опашки на КПП-то на "Тракия", някои нощуваха на входа на София

Ситуацията в момента е спокойна и няма напрежение
Обновена: 21 апр 2020 09:19 | 21 апр 2020 08:54, Красимир Ангелов
311

Опашката от чакащи да влязат в София е по-голяма от предишните дни, но към момента ситуацията е спокойна и няма напрежение. Такова обаче не липсваше през вчерашния ден, когато автомобилите се опитаха да влязат в столицата.

Още по темата
Голяма част от шофьорите пренощуваха на входа на София, а други се върнаха обратно, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Чакащите коли са наредени в колона, която е над 10 км.

Един от пътниците сподели пред екипа на телевизията, че 2 часа му е отнело придвижването и според него липсва каквато и да била организация.

Мерките за влизане в столицата са сериозни, а за невярна информация в декларациите гражданите могат да бъдат наказвани с до 300 лева глоба и до 3 години лишаване от свобода.

Влизането и излизането от столицата е възможно само сутрин от 6:00 до 8:00 и от 18:00 до 20:00 часа. От понеделник ще бъдат разположени допълнително полицейски екипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
3
 
3
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ !ТИ , ---КАТО СИ ТАКЪВ УМНИК , СТАНИ И КАЖИ , ЧЕ ВЪЗРАСТНИТЕ ТИ РОДИТЕЛИ НЯМАТ ПРАВО ДА ЖИВЕЯТ И Е РЕДНО ДА УМРАТ ОТ КОРОНАВИРУСА!АМИ , ТО ТАКА И ХИТЛЕР Е ОПРЕДЕЛЯЛ , КОЙ СА ЗА ЖИВОТ В РАЙХА ...И КОИ ЗА КОНЦЛАГЕРИТЕ!КОМУНИСТИТЕ --СЪЩО ОПРЕДЕЛЯХА , КОИ СА ВРАГОВАТА НА НАРОДА .... И КОИ СА МУ ДРУГАРИТЕ И "БРАТЯТА"! ТА ...ВИЕ , ДО ТАМ ЛИ ГО ДОКАРАХТЕ В РАЗСЪЖДЕНИЯТА ...ХА,ХА,ХАААААААА
206
3
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиИ как средната възраст от 47,5 години застрашава с артериална хипертония 30 годишните?
205
1
 
2
 
! Отговори
Ами просто е... преди 4 години
ИЗОБЩО НЕ Е НУЖЕН ВИРУСОЛОГ!!!ИКОНОМИЧЕСКИ АКТИВНОТО НАСЕЛЕНИЕ , Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕНОСИТЕЛ НА ЗАРАЗАТА , ЗАЩОТО Е НАЙ-АКТИВНО В ПРИДИВИЖВАНИЯТА СИ И КОНТАКТИТЕ.ПЕНСИОНЕРИТЕ --ПРОСТО СИ СТОЯТ У ДОМА ПО ПРАВИЛО.ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН , ЗА ДА ЗАДАВАШ ПОДОБЕН ВЪПРОС!
204
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиИ защо да го оборвам? Мнението и съвпада с моето - 81% даже не разбират, че са болни.
203
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиНе, защото лично аз се занимавам с демографска статистика повече от 20 години и процесите са ми ясни, управлението на риска - също.
202
1
 
3
 
! Отговори
Specter преди 4 години
Мисля, че само селските тарикати са пускали седалките в колите и са плющяли козунаци и варени яйца които са варили и боядисвали по време на работа!
201
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Някоя си се е активизирала яку, то безделието до това води
200
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До някоя_сиУжас. Навсъкъде сте. От право разбирате, медицина. Нямате ли си друга работа. Вчера вие, оня ден пак, сутринта пак, сега пак. Измислете си друго заниманиу. Ако страдате от липса на внимание или имате проблем със социалните си контакти, не го правете тука. Поне да имаше и какво да кажете.
199
3
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиТова изказване е върха на дебилността. Никой не казва, че вирусът е безобиден за възрастните хора. Но за икономически активното население рискът не е по-голям от обикновен грип. А в момента всички рестрикции са насочени точно към икономически активните. За пенсионерите не се е променило нищо.
198
2
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ама че т......Точно ти ли ще говориш за грамотност? Я си виж писанията :DИ не са простотии, между другото. Всяка година в България умират около 5 000 човека от пневмония, усложнения при грип и други "ниски белодробни инфекции".
197
4
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
По данни на СЗО по време на сезонните епидемии заболяват 5-10% от възрастните и 20- 30% от децата. Всяка година глобално се регистрират 3-5 млн. тежко протичащи заболявания от грип, изискващи болнично лечение и 290 000-650 000 смъртни случаи. В Европейския съюз ежегодният брой на симптоматичните заболявания от грип е 4-50 млн, а смъртните случаи са 15 000 -70 000. Около 90% от смъртните случаи, дължащи се на грип, възникват при лица на възраст на и над 65 г..
196
5
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Ситуацията е много мощно преувеличена, а тези мерки няма как да помогнат. Картината с тоя вирус практически не се различава особено от сезонния грип, смъртността дори е по-ниска.. Тук няма място, сега ще пусна нещо от сайта на РЗИ Пловдив.. И ми кажете как точно това днес е страшната епидемия?
195
3
 
3
 
! Отговори
От Берлин преди 4 години
До До някоя сиТрудно се обяснява на такива....
194
3
 
7
 
! Отговори
До някоя си преди 4 години
как така в Бг-то ми даваха 1300 лв за началник отделение, при това почти всяка вечер ме вдигаха по спешност, с 33 год стаж и две специалности, а в Дания само с едно интерви ми определиха 97 000 евро годишна заплата, а в за дежурствата отделно двойна ставка. Тук даже повече се бачка.
193
3
 
2
 
! Отговори
Таню преди 4 години
До ПрограмистСъветвам те да надрастнеш този тип мислене...
192
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Жоро - Детето му страда от рядко генетично заболяване и лекарствата му са 2 500 на месец.Може да е цинично, но спорът да се продължава ли терапията при нелечими заболявания е стар колкото и медицинската наука.Ако човек сам не може да вземе някакво тежко решение, то на помощ идва ситуацията, която ограничава неговите възможности за избор.Нещо като с апаратната вентилация при усложнения след COVID-19. Може и да оцелееш, но с огромна вероятност оставаш инвалид. Трябва ли ти се пита?
191
4
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ПрограмистА-ха, глобалист ;)Значи си загрижен за човечеството като цяло, но не ти пука за отделния човек. Седиш си самодоволно вкъщи и се потупваш сам по гърба ;)
190
4
 
7
 
! Отговори
Програмист преди 4 години
До Жоро (200)Както казва моя идол - ген. Мутафчийски : няма да коментирам отделни случаи.
189
7
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ПрограмистИмам приятел - фитнес инструктор. Вече повече от месец не работи. Детето му страда от рядко генетично заболяване и лекарствата му са 2 500 на месец. Жена му не работи по принцип, защото детето се нуждае от постоянни грижи. Намери ми позитивното в тази ситуация, генийче.
188
3
 
7
 
! Отговори
До ПО СВЕТА И У НАС преди 4 години
А,и цялата тежест не е върху гражданите,а върху селските тарикатчета. :)