Сериозни опашки на КПП-то на "Тракия", някои нощуваха на входа на София

Ситуацията в момента е спокойна и няма напрежение
Обновена: 21 апр 2020 09:19 | 21 апр 2020 08:54, Красимир Ангелов
311

Опашката от чакащи да влязат в София е по-голяма от предишните дни, но към момента ситуацията е спокойна и няма напрежение. Такова обаче не липсваше през вчерашния ден, когато автомобилите се опитаха да влязат в столицата.

Още по темата
Голяма част от шофьорите пренощуваха на входа на София, а други се върнаха обратно, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Чакащите коли са наредени в колона, която е над 10 км.

Един от пътниците сподели пред екипа на телевизията, че 2 часа му е отнело придвижването и според него липсва каквато и да била организация.

Мерките за влизане в столицата са сериозни, а за невярна информация в декларациите гражданите могат да бъдат наказвани с до 300 лева глоба и до 3 години лишаване от свобода.

Влизането и излизането от столицата е възможно само сутрин от 6:00 до 8:00 и от 18:00 до 20:00 часа. От понеделник ще бъдат разположени допълнително полицейски екипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиНа 42 години с магистратури по право и медицина и 20 годишна юридическа практика?ПОКЛОН!
226
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиА практикуваш ли някаква професия, свързана с някоя от многобройните си магистратури, или се изявяваш само по форумите?
225
2
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Та я ми кажи некоя си как точно ако натоваря семейството си в колата и отидем на вилата, която е буквално в гората застрашавам някого?Уточнявам, че по пътя няма да спирам на околовръстния път да те търся..
224
2
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Не се опитвай да ме очерниш с някаква хипотетична употреба на наркотици. Употребявам единствено вино или по-сериозни напитки, при това само вечер :)Говорим за коронавирус и неадекватни мерки, а не за птп-та, в които всеки теоретично може да попадне..
223
3
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиИ сигурно 3-4 медицински специалности, защото все пак такъв е "социалният кръг". Люлински аристократи ;)
222
2
 
3
 
! Отговори
Мисирката преди 4 години
Милиционерите като ревнат след 2 месеца,че искат увеличение на заплатите и те да чакат на табелата на София и да ронят крокодилски сълзи.
221
2
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиЛекар и юрист - за пръв път срещам такава ренесансова личност ;)
220
5
 
6
 
! Отговори
(-_-) до некоя си преди 4 години
Айде госпожата със сезонното обостряне пак се активира. Какво искаш бе како? Хората са свободни да се придвижват където щат. Тия мерки са напълно излишни в случая с тоя надут балон короната.Загрижиха се изведнъж за здравето на бабите, оставени 30 години на по кисело мляко и хляб.. Доообре!
219
3
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиАми щом одобряваш все по-засилващата се полицейщина, трябва да си доволна - скоро ще стане още по зле. Имаме си значи стадо, овчар и кучета - и всичко е наред. А с какво овчарят храни кучетата - това не е овча работа ;)
218
3
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ПрограмистЕ аз не съм чул някой да си признава, че е луд ;)
217
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До (-_-)Защото от паника не могат да мислят. Ако преди са можели, де.
216
3
 
3
 
! Отговори
Програмист преди 4 години
До ЖороНямам увреждане. В нашият политкоректен свят всеки опит да бъдеш реалист и да наричаш нещата с истинските им имена се смята за увреждане, но то е просто една от заблудите на либерализма. Това умира вече.
215
2
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Пандемия.. От грипоподобно заболяване с ниска смъртност. Такива има всяка година. Това е пълен абсурд.Аман от облъчени истерици. 40 жертви, които и без това са на една черта живот.. Що не си таковате таковата лелина, а?
214
4
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ПрограмистУвреждането ти е ментално и със сигурност ще го предадеш на поколенията.
213
2
 
6
 
! Отговори
Програмист преди 4 години
До ЖороМоята професия си става диагноза след известно време. Както и при всички инженери.Но НЕ СЪМ болен от коронавирус, и смятам така да си остане. А и от каквото и да съм болен - не е генетично. Няма вероятност да предам уврежданията си на поколенията, с което да замърся генома на човешката раса.
212
2
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ПрограмистДа си егоист не е лошо, но ти очевидно си и болен...
211
3
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 4 години
До Жоро (202)Не, драги. Аз съм егоист. Не ми пука нито за човечеството, нито за отделния индивид, дето се е напомпал с анаболи и химия с неясен характер и е произвел дефектно дете, за което смята че всички трябва да са му длъжни.Пука ми само за мен и близките ми.
210
3
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиТи май забрави за какво говорим, понеже си във всички форуми ;)Става въпрос, че мерките на правителството са неадекватни и насочени не където трябва.
209
1
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиСтатистиката е ясна - 45 умрели от корона вирус у нас, средна възраст 65 години, всичките с тежки придружаващи заболявания. За времето, през което сме под карантина, са умрели още десетина хиляди души по най различни причини. Казано по друг начин, смъртността от ковид - 19 съставлява под половин процент от броя на умрелите за периода.
208
1
 
4
 
! Отговори
Глупости преди 4 години
КАТО ВИ Е ТОЛКОВА МЪЧНО ЗА СТАРИТЕ ВИ РОДИТЕЛИ ПО СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ---ЗАЩО СТЕ ГИ ИЗОСТАВИЛИ ТАМ??!ОТ ПРЕКАЛЕНА СИНОВНА ОБИЧ ЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААЯ , СТИГА ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ!!!!ОТИДОХТЕ НА ВЕЛИКДЕН , ЗА ДА СЕ НАГРУХАТЕ С ЯЙЦА , АГНЕШКО ....ИДА СЕ НАЦЕПИТЕ КАТО МОТИКИ , НА АВАНТА!КОГО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ЛЪЖЕТЕ ,БЕ....!!????