Видео показва катастрофата, при която загина Милен Цветков

Кадрите бяха публикувани във фейсбук страница
Обновена: 21 апр 2020 14:47 | 21 апр 2020 14:22,
600

Появи се видео, което показва ужасяващият удар на столичния булевард "Черни връх", при който загина телевизионният водещ Милен Цветков. То бе публикувано във фейсбук страницата Забелязано в администрацията.

Още по темата
Кадрите показват как той спира на червено на светофара, а пешеходци тръгват да пресичат булеварда. В следващия момент връхлита без никакъв спирачен път джипът, който е управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
2
 
11
 
! Отговори
до един напред преди 4 години
"...........Виновна е,обаче какво я намесвате сега,че незнаела синът и къде е бил?...".......................................................ВИНОВНА Е! Не го е възпитала на правила, морал и ценности! Това става и след 22 години на детето!!!! С личен пример и морал!!! Само е купувала! Сега разбра ли?
438
11
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен458нещо повече:-Видеото не е правено ДИРЕКТНО с телефон или друго,а е сниман МОНИТОР,който е наблюдавал участъка.Защо ще снимаш монитора,ако не очакваш да се случи нещо?
437
0
 
9
 
! Отговори
... преди 4 години
Най-вероятно този индивид е системно надрусан до степен да не различава цветовете на светофара.Имаше клипче как същият джип, най вероятно каран от същия наркоман, минава на червено преди няколко месеца. Но този път за съжаление Милен беше на пътя му...
436
0
 
11
 
! Отговори
ФБР преди 4 години
Разследвайте кой внася, продава и изнася този препарат? И какъв е бил бизнеса на 22 год. шофьор на джипа? "Адренохром: наркотик извлечен от човешка кръв наситена с адреналин, след което се синтезира, в повечето случаи от измъчвани хора, дори деца."..Това ли е вземала Симона, приятелката на убиеца? Това ли е имало на заданата седалка на джипа, че МВР от катастрофата ги пусна да го скрият и ги чака 2 дни да им се изчисти кръвта преди кръвната проба?? С това ли убиецът снабдява Германия, че домът му струва над 2 милиона?https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%85%D1%8
435
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България, за да се оправи трябва да бъдат убити 700 000 бюрокрация и 60 000 милиция със семействата им. Само управляващата БКП върхушка ГЕРП БСП и ДПС не стига.
434
1
 
27
 
! Отговори
Язе преди 4 години
Когато го изхвърлиха от телевизията мисирките си мълчаха с клюнове забити в торището. Днес целия кокошарник се надпревара да го хвали и славослови незабравяйки да внуши колко гъсти с него са били. Да пази Бог децата му.
433
1
 
28
 
! Отговори
Този идиот преди 4 години
изобщо не е докоснал спирачка, даже с газ мина. Ако до месец не е в затвора, значи ГЕРБ им е чадър. В колата на убиеца е сина на активист на ГЕРБ, следете какво ще стане.
432
14
 
1
 
! Отговори
se преди 4 години
Тези кадри не трябваше да се публикуват.
431
0
 
23
 
! Отговори
АКО БЯХМЕ НАРОД преди 4 години
Това мамино синче наркоманче и майка му крадла щяха да бъдат осъдени по бързата процедура. НО не сме народ а стадо овце!!! Дето блее вкъщи, от време на време цъка с език и пише коментари във фейсбук. Това дело ще се проточи година, две докато се позабрави, ще се дадат едни пари на едни "съвестни" съдии и всичко ще е наред. Докато друг човек не бъде УБИТ БРУТАЛНО. Човек който може да сме аз или ти!
430
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10 години герберастия до това водивърнахме мутрите от 90те
429
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де,майка му е подарила колата с крадени некрадени пари. Виновна е,обаче какво я намесвате сега,че незнаела синът и къде е бил? Тоя е на 22г,а не на 15г,тоя е мъж,а не дете майкаму да се грижи за него. Аз на 19г със зелена карта влязох сам в Америка с $3000 , без да зная английски и без да познавам някого. Сега съм на 35г все още в САЩ.Тоя като мъж трябва да си влезе в затвора за мин 15г преди 1во обжалване,какво се сополиви с майка си. Който си мисли,че старт от 0 в САЩ е лесно,да заповяда
428
1
 
2
 
! Отговори
Днec.бг преди 4 години
От нас - моля не пишете тук. Безсмислено е.
427
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видеото доказва, че метежниците на Радев напразно очакват революционна ситуация, а същеввременно подтвърждава, че те са същите камикадзета като причинителя катастрофата.Затова е видно, че приоритет за тах не е трагедията на Милен Цветков и семейството му, а желанието за мъст.Жалки лицемерни душици в истерични главици !
426
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видеото доказва, че метежниците напразно очакват революционна ситуация, а същеввременно подтвърждава, че те са същите камикадзета като причинителя катастрофата.Затова е видно, че приоритет за тах не е трагедията на Милен Цветков и семейството му, а желанието за мъст.Жалки лицемерни душици в истерични главици !
425
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче забелязвате ли колко много УДИВИТЕЛНИ СЪВПАДЕНИЯ в тези няколко секунди преди "катастрофата" ?!!! Упс, не беше катастрофа, защото колата на Милен беше ТАРГЕТ!!! Фонът (музикалният ) беше песента "Dance Monkey " на Tones and I, а приживе Милен получи неофициален прякор Маймунката, заради един негов зрител в ефир...... Зловещо съвпадение!!
424
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
този е за отстрел ,без приказки.Ако сезона на дивите глигани не е открит още,отстрела да стане когато падне забраната!
423
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много голям късмет за пешеходците просто са били на милиметри от смърта само секунда по късно ако беше минал *** и щяха да станат на каима
422
0
 
33
 
! Отговори
БОЛИ преди 4 години
МИЛЕН СПАСИ ЖИВОТА НА НЯКОЛКО ЧОВЕКАПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ИСТИНСКИ, СВЕТЪЛ ЧОВЕК А ВИНОВНИКЪТ .....БОГ ЩЕ ГО СЪДИ НАЙ-СПРАВЕДЛИВО
421
1
 
4
 
! Отговори
sherlock преди 4 години
Pitam: ako kolata na Milen ne beshe tam, pak li sheshe da nazeli i ubie 4-6 peshehodzi ili mai ne tova e iskal...???
420
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говоренето и мерките са необходими преди да се случат такива убийства.. Нама да върнат Милен Цветков! Дано поне спасят други хора!