Видео показва катастрофата, при която загина Милен Цветков

Кадрите бяха публикувани във фейсбук страница
Обновена: 21 апр 2020 14:47 | 21 апр 2020 14:22,
600

Появи се видео, което показва ужасяващият удар на столичния булевард "Черни връх", при който загина телевизионният водещ Милен Цветков. То бе публикувано във фейсбук страницата Забелязано в администрацията.

Още по темата
Кадрите показват как той спира на червено на светофара, а пешеходци тръгват да пресичат булеварда. В следващия момент връхлита без никакъв спирачен път джипът, който е управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
459
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** уби Алеко Константинов.....
458
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цялата работа има и нещо хубаво, на косъм се разминаха със смъртта още 5-6 човека. Този *** ще го осъдят да лежи, не знам и не ме интересува колко, няма да върне човека, няма и да го превъзпита затвора. Ама, ако има нормален съд и закони, трябва да му отнемат правото да шофира доживот. Виждал съм тревомани да карат, возил съм се при такива .. но тук, тоя се приближава при отдавна светнал на червено светофар със скорост, която е забранена и извънг града Бил е супер надрусан. Нулева реакция
457
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интернет герои,стига сте философствали ами да излизаме на масови протести. Вчера бе Милен,а утре ще си ти или детето ти или съпругът/та ти. Било корона,били 60к полицай....офффцццеееее не си намирайте оправдания ние сме 6 мил. 31г преход и унижения не ви ли стигат?Стойте си пред компа на мезе и ракия и следващите сте вие. Само да сочите с пръст знаете,ама сте същите, на доктора носите,на ченгето давате,на данъчния плащате,май така си ви харесва. МОРАЛИСТИ smh.....
456
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А той не се ли засилва точно за удара, колата качва до 100км в час за 2 секунди
455
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами този Йоан дето закла момчето и се скри повече от една година? Преди една седмица го пуснаха под домашен арест .....
454
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възмутен съм от всички "изрядни" родители пишещи тук,които възпитават децата си на морал и ценности на 100%. Да майка му трябва да бъде съдена за това,че му е разрешила да използва за лична кола служебна,също и за финансови нарушения но това е. Вие от къде знаете,че не го е възпитавала на морал и ценности. Кой не купува за децата си. Той е убиецът. Не разбирате ли,че като се прехвърля вина в/у нея се смекчава от него? Внимавайте утре вашето отроче да не убие някого,че ще се вайкате.
453
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен477да,има логика в това!..макар че защо трябва да снима монитора,когато има самото видео?..Като на долното видео ,примерно...Но наистина мен не ме засяга,не трябваше да се обаждам.
452
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоВече ти се отговори в пост 477. Показаното видео е запис на телефон на ПРЕГЛЕД НА МОНИТОР НА ВИДЕОТО ОТ КАТАСТРОФАТА. Този телефонен запис не е задължително да е правен в реално време. Правен е часове след събитието. Мисли малко, търсач на конспирации!
451
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 години
За да не види спрелите 3 автомобила и червения светофар , значи очите на наркоманчето са били по-червени от червеното на светофара.
450
1
 
6
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
А като некой те удари отзаде,тялото ти натиска спирачката до край.------ Пепи, кви пари ти плащат поръчителите от ДАНС, за да пишеш такива глупости? :)))
449
1
 
16
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Споко,сънародници, имаме съдебна система , която се продава само за повече пари. Имаш пари - имаш си съдебна система! Нямаш пари - имаш служебен адвокат (двойкаджията на курса). Само гледайте колко адвокати ще има ко...лен..це..то - не по-малко от 10 адвоката ! А, и никога няма да лежи в затвор ! Хващам се на бас .
448
10
 
5
 
! Отговори
Поправете ме преди 4 години
"За две секунди изминава 20 метра над 100 км час се движел ***."Усещаш ли каква глупост си написал? Не оправдавам шофьора, но от видеото се вижда че изминава около 20 метра за 1 секунда, което е 72км/ч. Дори да го закръглим нагоре до 80. Съвпада с данните от полицията. Възможно е да е карал и с повече, но последните метри видими на тази камера, се е движил с около 80. Преди да цъкате минуси отворете видеото и с точата и запетаята местите кадър по кадър. Дължината на колата е около 5 метра.
447
1
 
11
 
! Отговори
Велес преди 4 години
Квалификация - ТЕРОРИЗЪМ !
446
9
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До хазащо не опита да дадеш смислен отговор на въпроса "Кой снима монитор,ако не очаква нещо да се случи на него?"Или ти редовно си снимаш разни екрани ей така-за забавление?
445
1
 
14
 
! Отговори
ВИДЕО преди 4 години
Личи си че видеото е доста забавено. От деформацията по колите е ясно че *** наркоман е карал с над 100км/час
444
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е, докато населението е м.ърша дето пише агитация за 20 стиники като ТОНКАТА и гласуват за сикаджийска тиква 10 години, ще ви трепят по улиците разни ле.кета.
443
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоДа записът е правен с телефон от монитор, но къде се вижда, че е в реално време. Това е запис на преглед на видеото от катастрофата. Стига излишни теории...
442
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 458Вчера гледах част от някакво интервю с Милен Цветков, в което интервюиращият го пита дали го е страх от смъртта.Отговорът на Милен ( с усмивка):-Не. Не. Защо да ме е страх....Само не искам да умирам така, между изкривени железа ( и показва през смях с преплетени ръце върху главата си)Как човек трябва винаги да внимава какви ги говори (гяволът седи отзад и те слуша)
441
0
 
1
 
! Отговори
ха преди 4 години
До ПроСоТоМного филми гледаш.
440
0
 
12
 
! Отговори
хм преди 4 години
Как не се намери някой да го линчува на място това копелен.це. Този не трябва да излезе от затвора. В противен случай - на протест пред Парламента.