Вчера в парковете направили 4 акта на хора без маски

След 18:30 часа имало струпване на групи хора
28 апр 2020 08:50,
41
Вчера в парковете направили 4 акта на хора без маски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

4 акта са направени вчера в парковете за неносене на маски, съобщи началникът на "Охранителна полиция" комисар Радослав Стойнев.

Много от хората само са получили предупреждения, а за целия ден в столицата са направени общо 63 акта, от които 49 са за това, че хората не са носили маските си.

По думите му предупрежденията от страна на полиция и доброволци са повече.

Още по темата

„Държим на отговорното отношение на гражданите. Не всички паркове на територията на столицата са отворени, не всички паркове и градинки“, напомни Стойнев.

В столицата отворени са само 10 от парковете.

Тази сутрин Южният парк осъмна със скъсани преграждащи ленти и конна полиция.

Към момента има спортуващи и хора с кучета. Вчера парковете са били освободени от гражданите около 21,30 ч.

„Прави впечатление, че след 18,30 ч., когато е за активно спортуващи има много активно движение и събиране на граждани, отколкото през деня.

Около 21,30 ч. се нормализира обстаносвката в парковете. Не може денонощно на всички алеи да сложим полицейско присъствие“, каза комисар Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
абе преди 4 години
Сутринта, малко преди 8 часа, в прекия репортаж по нова се видя как двама конни полицаи се разминават с двама бягащи един до друг и без маски, и реакция никаква. Репортера или интервюирания също без маска и се доближава до другия на една ръка разстояние.Основно и репортерките на БНТ също са със смъкнати маски. Аре малко да се позагърват поне за пред камерата. Къде дремят и началниците им?
29
1
 
2
 
! Отговори
А Боко къде си носи преди 4 години
маската, никога не съм го виждал да я носи както трябва? Или на очите си(отначало), или под брадата, но никога на устата, даже и днес в парламента. Той какво си мисли, че ще уплаши вируса ли? Хайде да го лепва, че народа му писна от него, от Боко!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И втори феномен пак от ндк - към 11 като се понаспят хубаво бг мамките с една люшкаща се походка решават да преодолеят ограничителните ленти и да се зацепят в насрещното за да се изкашлят хубаво децата им върху другите хора (пак случай от тази сутрин). Не знам какви знаци и карти им трябват на такива субекти
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз все си мислех, че говорят глупости и хората ще са съвестни, но на ндк сутринта след 9.30 една дропла с куче и близнаци и втора дропла с дете на около 4г в количка, барабар с кафенцата и цигарите (без маски разбира се, щото как ще се пуши и кафеджийства) запецнаха в градинката. Заедно бяха дошли и заедно си останаха. Наистина не може на всеки нарушител да му се качи на врата и полицай, малко опираме до възпитанието тук, а като гледам го няма особено.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4 акта, ха-ха-ха. Да се глобяват или всички, или никого. Какъв е смисълът от тези маски, след като са задължителни, а половината хора не ги носят или не го правят както трябва? Къде е полицията да следи да не се събират повече от двама, да се носят маските и т.н.? Едно нещо, след като е задължително, някой трябва да следи да се спазва. Баси държавата, щом не може да наложи нещо толкова елементарно.
25
3
 
4
 
! Отговори
До анонимник 30 преди 4 години
Глоби се събират от "*** ***", които си мислят че правилата не се отнасят за тях!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по екзотично място за акаане от храстите и здравеца в парка.:))))))
23
3
 
7
 
! Отговори
Точно за това ги преди 4 години
отвориха, за да събират глоби!? Нали затова отиват хората, за да дишат свободно, като има дистанция защо са маски?Ако движението е еднопосочно, няма как да се срещат хора лице в лице, за какво са маски? В мутренска държава, само тъпотии!
22
0
 
4
 
! Отговори
Legal advice преди 4 години
Като гледам как повечето си ползват маските (на чело, брада, махане за пушене..), пипат си ги със замърсени ръкавици... Всичко живо си прави селфи, а не мисли, че като пипа стоките в супера и после си пипне телефона и си го доближи да говори - винаги има висок риск на зараза...май, май е по-добре като в други страни носенето им да не е задължително, но да е забранено спирането за мохабед и разходки на хора по групички или разходки на повече от 1-2км от дома.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чугунения кухоглавец бай ГаньоВчера в Германия ходих до супермаркета. Поне 15 много пияни възрастни германопитека бяха насядали с алкохол един до друг под едно дърво в центъра, прегръщаха се и пееха. Не си го измислям. В магазина (където маските са задължителни) един също такъв биогерманец си плати на касата, свали си маската, сгъна си я и си я прибра в ПОРТФЕЙЛА при парите! Не си го измислям. Навън едва 1 от 20 човека с маска, всичките смъкнати на брадата, защото топло.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какъв е ефекта от парковете ,като си с маска ?
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен26...и най-му е гот, като дава заден ход!
18
0
 
2
 
! Отговори
cx преди 4 години
До 13 АнонименДа защо да не е готов, щом е гласувано като закон. А ти сигурно си от онези, които карат с 100-120км/ч в зона с ограничение 90 км/ч или онези, които ще минат през градинката, само защото има надпис "не газете тревата", ей така да се почувстват малко над закона.
17
0
 
3
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Споко- Чикатин се регистрира преди няколко дена, защото обича да го плюят и изпитва оргазъм от тази работа! Всичко, което пише, е негативно:)
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чикатине, аз ако те набарам ще стане интересно. Ще ти навра маската знаеш къде. А това че не искам да олеквам с 300 лева какво общо има с оакването, изпростяла мършооо?Оакааал си се ти от страх, че някой може те зарази. Твоето е oaкване!
15
3
 
2
 
! Отговори
Чикатин преди 4 години
До 16...точно де мишок...слага си я като види ченге да не го глобят..леле колко си умен само ! А аз ако те видя и те запокитя със шамари щото си потенциална чума и сееш гнусотиите си? Начи си призна, че се оакваш все пак нали..масчицата в джоба и я слага като види куки хахахахах *** ! Нали си смел бе ратай?
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Чикатин, ти щото не си форумна мишка? И да- имам маска но е в джоба, когато излизам навън и като видя ченге си я слагам за да не олекна 300 кинта. Не съм като теб да съм си я сложил даже вкъщи, мишко! И да- той Ананиев ако ти каже и скафандър ще си сложиш, щото си чиста ОВЦА!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Чикатин Робът си е роб! Ходете по парковете с намордници и блейте от радост, че са ви позволили да пасете, но спрете да наричате страха и малодушието си дисциплна!
12
6
 
3
 
! Отговори
Чикатин преди 4 години
до 13, така говори на тази дето те завива вечер , ако каже ще нося, а съм сигурен, че тука лаеш като пале, ама навънка и ти носиш с наведена чутура :) Форумен молец такъв, не се прави на отворен и си затвори работното място, че се излагаш. Под-чове-ко.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 А ти не бъркай дисциплината с това да те правят на ОВЦА! Ананиев ако ти каже до коледа да носиш маска и ти си готов ли, папагал? Бечка умряла!