Домашно куче нахапа 10-годишно дете в София

Инцидентът е станала в квартал "Горна баня"
27 май 2020 09:32, Ния Христова
53
Домашно куче нахапа 10-годишно дете в София
Снимка: Pixabay
10-годишно момче е било нападнато и нахапано от немска овчарка в София. Инцидентът е от преди 2 дни в столичния квартал "Горна баня". Немската овчарка първо нападнала кучето, което детето разхождало, предаде Нова тв. 
 
Немската овчарка е успяла да излезе от двора на стопанина си на улица "Прибойна" и нападнала и нахапала 10-годишния Гошко. Преди това се нахвърлила върху неговото куче Рошко. 
 
Бащата на Гошко Стелиян Андров е подал сигнал в полицията. Служителите на реда се отзовали много бързо. Бащата обясни, че синът му се прибрал много разстроен вкъщи. "Той беше с кървящи ръце, кученцето също. Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на борбата той си е сложил ръката в устата на агресивното животно", обясни Андров. 
 
Бащата се притеснява, че у детето ще останат нефизически белези и смята да го води на психолог. Собственикът на немската овчарка е бил в провинцията по време на нападението, но отишъл в "Пирогов", след като детето било откарано там, за да му бъде оказана лекарска помощ. Собственикът на кучето го грози глоба в размер на 400 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Ох, това лошо основно образование! "Умно куче"! Носителя на нобелова награда за физиология Иван Павлов в гроба ще се обърне.
24
2
 
21
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
400 лв глоба? Подигравка!
23
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пъхнало си ръката в устата на немската овчарка и било хапнато. Много внимателна трябва да е намесата между две кучета, а най-добре е човек да не се намесва - едното побеждава другото и си тръгват живи и здрави, въпреки че изглежда много страшно. Изключенията са много малко.
22
5
 
22
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Гледал съм голяма Африканска мастифка! Лека и пръст! Страхотно куче ,възпитано от мен не на агресия! Когато и кажа дръж ,тогава напада ! При разходка я заобикалят улични кучовци и тя настръхва отгоре ,но не напада без да кажа дръж ,а след това и команда остави и тя изпълнява! Този стопанин да се третира най строго според всякакви наказателни постановления! Той е създал обществено опасно куче,което може да причини смърт на живо същество!
21
1
 
30
 
! Отговори
До Ленин преди 3 години
Вярно е, че кучетата налитат повече на ***, ама и другите не пропускат.И какво значение Гошко лилав ли е,или пембян.Като имаш куче, вземаш мерки да не напада.Имаме в квартала едни ***.или, които в петък вечер и по празници се изнасят на село и кучето лае и вие до оградата докато се върнат. Побърква всичко наоколо, а оли.гоф.ренът само се подсмихва и нищо. Ама ние сме си виновни, че си траем, за да не разваляме "добрите" съседски отношения.
20
1
 
31
 
! Отговори
Да преди 3 години
Обичам животните! И хората! Но моляви , стопани на големи кучета, взимайте мерки! Нито ще пиша смърт за животното или детето е виновно, просто дръжте здраво кучетата си!Иначе вие сте виновни!
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези кучета човек трябва да носи със себе си един пистолет и ако види че кучето напада да стреля.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, ама нищо не се казва за това кучето как е излязло. За първи път ли се случва или собственика е знаел, че кучето му може да си излиза когато си иска?
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 16 А , извини ме...вие разбирачите казвахте "интелигентни" кучета! Муахахахааа...
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 15 Това е! И аз това написах за стопанина че е тъ.анар щом е пуснал кучето си свободно на двора, а не се е погрижил в оградата на двора си да няма дупки през които да може да излезе.
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи "много умно куче", да не е трети курс в университета?
14
0
 
32
 
! Отговори
Кратко и ясно преди 3 години
Ако искаш да имаш куче пазач, длъжен си да се погрижиш то да не може да излиза извън периметъра, който трябва да охранява.
13
2
 
19
 
! Отговори
400 лв. глоба преди 3 години
Мноооого сериозна санкция.На колежка детето преди много години било нападнато от куче и малкият разви тежък диабет. Момчето не искаше да се жени, защото ако неговото дете е момиче, заболяването се наследява от бащата.Не си играйте с административни мерки. Ако не ви стига акъл да измислите закон, преписвайте чуждите. Няма да ви съдят за авторско право.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гошко бе брат
11
0
 
24
 
! Отговори
Кучкар преди 3 години
На тези които неглижират и с природата на кучетата оправдават такова поведение, дали ако тяхното дете бъде нахапано ще се държат по този начин..
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 9 Немската овчарка по рождение е мирна животинка, но ако се обучи става зловещо. За какво мислиш полицаите ходят на акции с немски овчарки? Та тук не се знае собственика дали не го е пообучил малко да се нахвърля и на хора.
9
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немската овчарка е най- умното куче. Нападнало е детето само заради другото куче, което детето е искало да предпази.
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гошко всъщност се казва Джордж, а така нареченият никнейм в юк (прякор) е за домашно ползване и за България. По принцип немските овчарки са с добър характер. Един пинчер е по злобен от овчарката например.
7
2
 
32
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
В САЩ ,ако стане това , собственикът на кучето ще е разорен и в затвора !
6
4
 
27
 
! Отговори
Американ преди 3 години
"Собственикът на кучето го грози глоба в размер на 400 лева." -- 'баси подигравката! В нормалните страни щеше да е 400000. Плюс ликвидиране на nceтo. Но в блгрстан...