Рецептата Dnes: Чили кон карне с телешко в мултикукър

Мексиканска кухня
30 май 2020 06:30, Илияна Николова
8
Рецептата Dnes: Чили кон карне с телешко в мултикукър
Снимка: istock

Продукти:

500 г телешка кайма
1 глава лук, нарязан
2 стръка целина, нарязана
1 зелена чушка, нарязана
2 скилидки чесън, пресован
600 г доматена паста
400 г сварен боб от консерва (отцеден)
400 г сварен зелен фасул (може отново от консерва)
½ чаена лъжица чили на прах
½ чаена лъжица магданоз
1 чаена лъжица сол
¾ чаена лъжица босилек
¾ чаена лъжица риган
¼ чаена лъжица черен пипер
 
Приготвяне:
 
Запържете каймата на средна температура на котлона, като разбърквате непрекъснато, докато покафенее. Отцедете от мазнината. Сложете я заедно с всички съставки в купата на мултикукъра. Изберете желаната от вас програма за готвене. Покрийте с капака и включете. Можете да готвите на много слаб огън за 8 часа или на по-силен за по-кратко време.

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много е вкусно не са нужжни 8 часа
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Манджа с грозде и 8 часа хабене на ток,не благодаря,яжте си го сами!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Чили сон карне" е "Чили с месо". Това е като големите и малките грейпфрути - малките си ги наричат "грейпфрут", а големите "помело", което е грейпрут на испански.
4
0
 
3
 
! Отговори
RedHotChillyPepperS преди 1 месец
Рецептата прилича на урок по математика за обикновени и десетични дроби. 3/4 чаена лъжичка + 2/3 супена лъжица = (някаква лютива мексиканска манджа).
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коня го вариш поне 8 часа докато му омекнат копитата
2
0
 
11
 
! Отговори
тошо преди 1 месец
Какво ще готвите 8 ЧАСА!!!!! , бе , след като боба е сварен , каймата готова и запържена , а останалото са зеленчуци , които се готвят за 5 минути ??! Нещо сте объркали рецептата !
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ШибиРиби

Много рано за толкова кърначета бе !