Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния

Темпото на работа е много добро, написа той във Facebook
31 май 2020 16:32, Анисия Иванова
83
Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния
Снимка: Facebook

Строителството на Южната дъга на Софийския околовръстен път в участъка от „Младост“ до връзката с магистрала „Тракия“ върви на много високи обороти, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Това е един най-натоварените пътища в страната. Лично се убедих, че темпото на работа е много добро и очаквам трасето да бъде готово в срок през следващата година. Когато шестлентовият път бъде завършен, това ще бъде голямо облекчение за всички пътуващи. Продължаваме да работим по много големи инфраструктурни обекти в цялата страна", каза още Борисов.


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дайте му асфалт на тоя за толкова години до това му се свежда управлението -до асфалта
после боса по асфалта си ходим както се пее там и режим ленти и приказваме като на селска седянка -е гаси властта която си избрахте
82
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До браво на г-н Борисов,,другаря ти борисов,не може да боядиса построеното ,при социализма,кажи поне един строеж,който е построил.
81
1
 
5
 
! Отговори
Илиева преди 1 месец
Този ще обикаля България до деня за размисъл, на предстоящите през пролетта избори за 45-тото НС. Представете си разногледи мои сънародници,колко лева ще бъдат издухани от автомобилите с които батката обикаля,за да ангажира гласове за изборите.Хиляди пенсионери ще бъдат ощетени,защото парите им отиват за екскурзии на държ. началник.
80
4
 
2
 
! Отговори
фактите преди 1 месец
Факт: комунистите не можаха дори метрото да пуснат-въпреки,че не трябваше да плащат за отчуждения, и имаха безплатни работници от строителни войски. Борисов направи 2 линии на метрото, след 2 месеца се пуска и трета.
Факт: втората линия на метрото беше построена изцяло за 3 години. Къде по света има цяла линия построенан за 3 години?
79
6
 
2
 
! Отговори
браво на г-н Борисов преди 1 месец
това което построи г-н Борисов за 10г,комунистите не могат да го
боядисат 50г..ха.ха.ха те само крадяха и ЕС им врътна кранчето.
Когато БСП на власт,кражби,фалити на държава банки и народ,спрени
еврофондове.
78
1
 
5
 
! Отговори
Кирпича преди 1 месец
Абе, този не е ли по добре да работи като инспектор, много ще му отива, постоянно ще го хвалят и потупват по рамото, много е старателен, що ли се мъчи да е премиер
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една петилетка пробив под кръстовището на красно село пробива и метрото още не върви. Добре че до космоса не летим.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 75
защото се намира на околовръстното, лесно е да се сетиш ако имаш поне малко мозък.
75
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов защо не каже нещо за метрото което трябваше да е готово миналата година.
Времето за строителсто на южнаа дъга е 2 години, този какво бленува пак ?
74
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До toto
Ясно е, че немога да те убедя в противното - може би ти сам ще разбереш. Дано поне малко да се замислиш. Винаги съм гласувал за ГЕРБ, без последните избори.
Сподеих ти, че аз съм мислил като теб, когато бях по-млад и наивен. Дори и затова ти се "вързвам". Успех ти пожелавам! Дано си прав и в мен да е грешката!
73
1
 
1
 
! Отговори
toto преди 1 месец
До 1

Мога да направя Околовръстното
а/бързо
б/качествено
в/ефтино

Избери си две от нещата.
Борисов е избрал бързо и качествено, затова няма да е ефтино. Нали за това ревете, че ви било скъпо?
72
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До toto
И още нещо ще ти споделя и спирам. Когато Борисов се бие в гърдите за сваляне на цените - те всъщност са за сметка на качеството и ФРЗ (т.е. заплатите на работниците). Съответно и печалбата на "нашият" човек пада, но релно го отнасят донакоплатците и работниците! А, оферта не се "дава", а се изработва - смята се к-ва, труд, механизация, материали, начисляват се птоценти - т.е. стои огромен труд от изчисления, планиране и т.н. Та, сега не съм в състояние да ти я ... дам :). Успех!
71
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 1 месец
До 1
нали се сещаш, че нито вярвам, че си в чужбина, нито, че си се борил за правда и свобода докато си бил тука... Чакам да отговориш на въпросите, стига си бягал като Радев от журналисти и като Корнелия от конгрес.
Напъне ли ви човек с някой въпрос, всичките сте такива - клинчене, в чужбина съм, не знам как е, ама и така не е и прочее.
70
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 месец
до toto
Когато се oпитах да променя нещо и се опълчих на "работещите" за видни далавери - беше заплашено физическото ми оцеляване. Даже за моя изненада и от МВР-то помагаха. Та, незнам кой пише празни приказки и е "хейтър".
69
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 1 месец
До 1

това не е мнение. Това е омраза, безпочвена, необоснована на нищо друго, освен на някакви дочути измислици. Какъв Успех бе, чакам оферта за Околовръстното и за това кой ще се справи по-добре от Борисов. Къде тръгна да бягаш? Разбра ли сега защо ти казвам, че си поплювко? Това за теб не е обида, а определение. С най чиста съвест ти го казвам.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А северната дъга на южната пътека кога?
67
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До toto
Не давам "акъл" - споделям жизнен опит и мнение.

Явно се различава с твоето. Успех!
66
0
 
2
 
! Отговори
toto преди 1 месец
Това ни е държавата. Добро, лошо, това си е за нас. И вместо като видиш, че се прави нещо добро, да вземеш да кажеш Браво, аплодисменти.. ти търсиш под вола теле.
И пак се връщам на първия ми пост - дай оферта за околовръстното!!!! Нали можеш, а всички други не могат???
65
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 1 месец
До 1

Луди и шматки ги наричат хейтърчетата, платените. Това нали го знаеш? Също и тези които работят са овце, тия които командват са мафиоти, тия които не си сложиха маските в карантината са герои... Главите ви са дълбоко, където слънце не огрява, и ви е страх да ги извадите. По - добре да бягаме на Запад, Изток и от там да даваме акъл.
Това мислене да ти напомня на някого, например на "1"?
64
1
 
5
 
! Отговори
toto преди 1 месец
До 1

Наглост е да си в чужбина и да се опитваш да даваш акъл на тия, които са останали и искат да живеят по-добре тука, в България.
Заради хейтърчета като теб, които дори да виждат, че нещо се прави, някой работи, нещо ново се измисля в науката примерно , винаги и по всяко време са доволни, ако могат да извадят черните четки и да започнат да мацат... Мацай там където си в момента. Ай у лево.