Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния

Темпото на работа е много добро, написа той във Facebook
31 май 2020 16:32, Анисия Иванова
83
Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния
Снимка: Facebook

Строителството на Южната дъга на Софийския околовръстен път в участъка от „Младост“ до връзката с магистрала „Тракия“ върви на много високи обороти, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Това е един най-натоварените пътища в страната. Лично се убедих, че темпото на работа е много добро и очаквам трасето да бъде готово в срок през следващата година. Когато шестлентовият път бъде завършен, това ще бъде голямо облекчение за всички пътуващи. Продължаваме да работим по много големи инфраструктурни обекти в цялата страна", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте му асфалт на тоя за толкова години до това му се свежда управлението -до асфалта после боса по асфалта си ходим както се пее там и режим ленти и приказваме като на селска седянка -е гаси властта която си избрахте
78
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До браво на г-н Борисов,,другаря ти борисов,не може да боядиса построеното ,при социализма,кажи поне един строеж,който е построил.
77
1
 
5
 
! Отговори
Илиева преди 3 години
Този ще обикаля България до деня за размисъл, на предстоящите през пролетта избори за 45-тото НС. Представете си разногледи мои сънародници,колко лева ще бъдат издухани от автомобилите с които батката обикаля,за да ангажира гласове за изборите.Хиляди пенсионери ще бъдат ощетени,защото парите им отиват за екскурзии на държ. началник.
76
4
 
2
 
! Отговори
фактите преди 3 години
Факт: комунистите не можаха дори метрото да пуснат-въпреки,че не трябваше да плащат за отчуждения, и имаха безплатни работници от строителни войски. Борисов направи 2 линии на метрото, след 2 месеца се пуска и трета.Факт: втората линия на метрото беше построена изцяло за 3 години. Къде по света има цяла линия построенан за 3 години?
75
1
 
5
 
! Отговори
Кирпича преди 3 години
Абе, този не е ли по добре да работи като инспектор, много ще му отива, постоянно ще го хвалят и потупват по рамото, много е старателен, що ли се мъчи да е премиер
74
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една петилетка пробив под кръстовището на красно село пробива и метрото още не върви. Добре че до космоса не летим.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 75защото се намира на околовръстното, лесно е да се сетиш ако имаш поне малко мозък.
72
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов защо не каже нещо за метрото което трябваше да е готово миналата година.Времето за строителсто на южнаа дъга е 2 години, този какво бленува пак ?
71
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoЯсно е, че немога да те убедя в противното - може би ти сам ще разбереш. Дано поне малко да се замислиш. Винаги съм гласувал за ГЕРБ, без последните избори.Сподеих ти, че аз съм мислил като теб, когато бях по-млад и наивен. Дори и затова ти се "вързвам". Успех ти пожелавам! Дано си прав и в мен да е грешката!
70
1
 
1
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1Мога да направя Околовръстнотоа/бързоб/качественов/ефтиноИзбери си две от нещата. Борисов е избрал бързо и качествено, затова няма да е ефтино. Нали за това ревете, че ви било скъпо?
69
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoИ още нещо ще ти споделя и спирам. Когато Борисов се бие в гърдите за сваляне на цените - те всъщност са за сметка на качеството и ФРЗ (т.е. заплатите на работниците). Съответно и печалбата на "нашият" човек пада, но релно го отнасят донакоплатците и работниците! А, оферта не се "дава", а се изработва - смята се к-ва, труд, механизация, материали, начисляват се птоценти - т.е. стои огромен труд от изчисления, планиране и т.н. Та, сега не съм в състояние да ти я ... дам :). Успех!
68
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1нали се сещаш, че нито вярвам, че си в чужбина, нито, че си се борил за правда и свобода докато си бил тука... Чакам да отговориш на въпросите, стига си бягал като Радев от журналисти и като Корнелия от конгрес.Напъне ли ви човек с някой въпрос, всичките сте такива - клинчене, в чужбина съм, не знам как е, ама и така не е и прочее.
67
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
до totoКогато се oпитах да променя нещо и се опълчих на "работещите" за видни далавери - беше заплашено физическото ми оцеляване. Даже за моя изненада и от МВР-то помагаха. Та, незнам кой пише празни приказки и е "хейтър".
66
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1това не е мнение. Това е омраза, безпочвена, необоснована на нищо друго, освен на някакви дочути измислици. Какъв Успех бе, чакам оферта за Околовръстното и за това кой ще се справи по-добре от Борисов. Къде тръгна да бягаш? Разбра ли сега защо ти казвам, че си поплювко? Това за теб не е обида, а определение. С най чиста съвест ти го казвам.
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А северната дъга на южната пътека кога?
64
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoНе давам "акъл" - споделям жизнен опит и мнение. Явно се различава с твоето. Успех!
63
0
 
2
 
! Отговори
toto преди 3 години
Това ни е държавата. Добро, лошо, това си е за нас. И вместо като видиш, че се прави нещо добро, да вземеш да кажеш Браво, аплодисменти.. ти търсиш под вола теле. И пак се връщам на първия ми пост - дай оферта за околовръстното!!!! Нали можеш, а всички други не могат???
62
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1Луди и шматки ги наричат хейтърчетата, платените. Това нали го знаеш? Също и тези които работят са овце, тия които командват са мафиоти, тия които не си сложиха маските в карантината са герои... Главите ви са дълбоко, където слънце не огрява, и ви е страх да ги извадите. По - добре да бягаме на Запад, Изток и от там да даваме акъл. Това мислене да ти напомня на някого, например на "1"?
61
1
 
5
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1Наглост е да си в чужбина и да се опитваш да даваш акъл на тия, които са останали и искат да живеят по-добре тука, в България. Заради хейтърчета като теб, които дори да виждат, че нещо се прави, някой работи, нещо ново се измисля в науката примерно , винаги и по всяко време са доволни, ако могат да извадят черните четки и да започнат да мацат... Мацай там където си в момента. Ай у лево.
60
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
Станишевци, БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ... и както и да се нарекат ... едни и същи хора дърпат конците в Б-я. Заблуждавайте се колкото си искате! Ама Ви разбирам - трябва да се хванете за някаква сламка - защото без надежда не се живее! А в Б-я режимът така Ви е хванал за гушите, че няма мърдане. И алтернатива няма, учените и умните хора в Б-я са заклеймявани като луди, шматки...