"Топлофикация София" ще връща пари до 15 юли

Годишната изравнителна сметка ще опише намалението
8 юни 2020 18:26,
6
"Топлофикация София" ще връща пари до 15 юли
Снимка: БГНЕС

По повод сумите, които "Булгаргаз" ще върне на клиентите си заради поевтиняването на природния газ, "Топлофикация София" съобщи, че на абонатите, които заплащат потреблението на топлинна енергия в имотите си по реален месечен отчет, ще бъде направено приспадане на дължимите суми с първата възможна фактура, пише БНР.

Още по темата


За клиентите, които заплащат прогнозно месечно потребление, ще бъде направено преизчисляване и възстановяване на сумите в годишната изравнителна сметка, която предстои те да получат до 15 юли.

„Топлофикация София“ е  получила от "Булгаргаз" проект на споразумение, което съдържа изчислените суми за възстановяване по договорите за доставка на природен газ за периода 5 август 2019 г. - 31 март 2020 г. Сумата, която е посочена в документа и дружеството следва да получи е 59 милиона лева с включени лихви и ДДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Никой ,нищо няма да получи ,включително и аз.Няма такава загадка ,ГЕРБ да връща пари.ГЕРБ само взема пари,той не връща.Като казвам ГЕРБ,това е еманация на кражба и корупция,това е един конгломерат от алчни,нагли,продажни,безкрупулни,безпринципни същества
5
0
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Да се маха а не да връща
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Топлофикация и д-р Борисов няма отърване народе! Тоя човек инфаркт трябва да получи та Да НЕ СЕ кандидатира където и да било!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Ако мине' ще вдигнем цените.Ами, не мина.Не ви ли стана неудобно, че загубихте битката срещу народа?Не позаболя ли малко поне?
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обещавате ли :)
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И мен ми ги разправяха тези, като бях на парно. Имах чувството, че апартамента ми не е мой, а на топлофикация. Няма отърване