Стотици отдават последна почит на акад. Стефан Воденичаров

Въпреки дъжда много хора дойдоха на поклонението в сградата на БАН
8

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Стотици отдават днес последна почит на акад. Стефан Воденичаров.
Още по темата

Въпреки проливния дъжд много хора дойдоха на поклонението и чакат на дълга опашка пред сградата на БАН, за да се простят с акад. Воденичаров.

Бившият председател на БАН почина на 8 юни на 75-годишна възраст.

Вижте кадри от поклонението на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 години
Руснаците го убиха. Искат му патентите..
5
0
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Който няма други аргументи, обижда. И съветва непознат човек да научи елементарни неща. Ако за теб това е върхът на научната реализация, това е вече друг въпрос. Не е тук мястото и времето да спорим какво цитират чужденците и как се информират относно бълг.научни постижения.Не визирам покойния академик, говоря по принцип.Най-много се страхувате да не разринат блатото ви.Никой не казва да останете безработни, а да бъдете поставени в положение, при което пари се взимат само срещу свършена работа
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НеПознавамТози човекНо не ти пречи да пишеш тъъъпи клишета! Научи първо какво значи "Citation Index""Individual Citation Index", напиши една научна статия, пък тогава се кандидатирай за нова, млада К! ***!
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Драги, така е, но вече две *** ти сложиха минуси! Защо така? Какво знаят за него като човек и учен? Защото е комунист! Да, такъв беше! От металознание не разбирам, но от количество статии, ръководени теми разбирам достатъчно! А за него твърдя отговорно, че той спаси БАН от разтуряне! Властникът бе озаптен от мощна чуждестранна политичка!
2
2
 
6
 
! Отговори
НеПознавамТози човек преди 3 години
Казвам "Лека му пръст" и не желая никому най-лошото.Но мисля, че е крайно време да прочетат една заупокойна молитва за БАН в днешния й вид и да бъде изграден на чисто научно-изследователски център, какъвто е бил замислен навремето и какъвто е успявал да бъде допреди 73 г.Но да не се забравя и сентенцията, според която "Със стари к... нов бардак не се прави!"Всички досегашни хабилитирани - по ВУЗ-овете, за да се сложи край на шуробаджанащината, убиваща условията за нормално развитие на науката
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две думи не ви се откъснаха от устата на джурналята.