Откриват нови 250 места за билетчета за градския транспорт

В момента всички пунктове работят с нормално работно време
29 юни 2020 11:22, Ния Христова
11
Откриват нови 250 места за билетчета за градския транспорт
Снимка: БГНЕС

До няколко дни в 250 офиса на спортния тотализатор и на Българския пощи ще започнат да се продават билети за градския транспорт в София. Това припомнят от Центъра за градска мобилност (ЦГМ), предаде в. Монитор.

От ЦГМ уточняват, че в момента всичките 270 пунктове за продажба на превозни документи са отворени и с нормално работно време.

Те също припомнят, че от днес в касите на метрото може да се закупи карти за еднократно пътуване от 1,60 лв и дневна карта за наземния транспорт. През днешния ден контрольорите ще продължават да работят като кондуктори. От тях може да се купи еднократен билет за пътуване.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
!? тези от ден на ден удрят дъното.В Испания в най-малкия областен град използваха времето на короната , за да преоборудват автобусите с нови машинки за таквуване с цветен екран и на шофьора с тъч-скриин, картите за автобуси/влакове от 10 години са с NFC - зареждаш 10? и според това какво и до къде ще ползваш ти отмята от наличните пари.
8
0
 
3
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Когато билетчето стане 0.10 стотинки тогава ще си купя.Да отидеш и да се върнеш, плащаш 3.20 в София. 3 кебапчета с хляб ми струват 3.90.Р.мите не плащат, българите все да сме будали.
7
0
 
7
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Народът свикна да пътува без билет в кризата като няма контрола, сега и на 250000 места да продавате билети не знам кой ще отиде да си ги купи.Аз въртя нон-стоп из София и съм с месечна карта за всички линии за 50 лв, но който живее по центъра и пътува до 2-3 спирки ще си купи билетче когато цъфнат налъмите
6
0
 
12
 
! Отговори
Подпорна тото стена преди 3 години
Спаси дърво - не купувай билети"Искаме природа, не искаме билет"
5
1
 
8
 
! Отговори
Този див запад преди 3 години
Докато в нарочения за "див запад" хората си купуват всичко чрез мобилния телефон, тук все още кастрим и сечем дърветата за хартия за билетчета без да уточняваме какви дали хазартни или транспортни.Се ла ви. Има да си мечтаем само да имаме западния уреден живот, ама със ce-ля-ни управленци толкоз!!!
4
0
 
7
 
! Отговори
Алъш вериш преди 3 години
Аха, в офисите на национализирания спортен тотализатор и национализираните куриерски пощи скоро да очакваме да се извършват и търговски услуги като продажба на цигари, патрончета алкохол, вестници. LAFKAта стана Дюкян.
3
0
 
9
 
! Отговори
Направо Фандъкова преди 3 години
Да изкупи пустеещите "Лафки"за няколко десетки милиони,тъкмо ще подпомогне този честен бизнесмен Пеевски
2
1
 
9
 
! Отговори
Tцтц преди 3 години
Ако направят да можеш да си зареждаш и картата за градски транспорт чрез дебитна и кредитна карта или чрез смс за еднократно пътуване ще наближим 21 век.
1
0
 
12
 
! Отговори
GD преди 3 години
YESSS!!! ДОЖИВЯХМЕ НА КАСИТЕ В МЕТРОТО, КОЕТО Е ОБЩИНСКО, ДА СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА НАЗЕМНИЯ ТРАНСПОРТ, КОЙТО Е НА СЪЩАТА ОБЩИНА!!! СЛЕД 22 ГОДИНИ МЕТРО В СОФИЯ ИМА СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА НА МОЗЪЧНАТА ТЪПОТА В СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА, ЦГМ И МЕТРОПОЛИТЕН.