Блокада в София, разпънаха палатки на Орлов мост

Протестиращи са затворили възловото кръстовище
Обновена: 30 юли 2020 07:17 | 30 юли 2020 06:19, Александър Попов
238

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
Част от протестиращите разпънаха палатки снощи на Орлов мост в столицата, като възловото кръстовище е блокирано и в момента.
 
Полицията е спряла движението в посока центъра на отбивката за бул. "Ситняково", колите се отбиват и пред националния стадион "Васил Левски".
Още по темата
По време на 21-ия ден от протеста не са регистрирани сериозни нарушения на обществения ред, няма задържани.
 
Палатков лагер е разположен и пред Министерския съвет.
 
Блокирането на възлови кръстовища, което започна още по обяд на вчерашния ден, продължи и след 22:00 часа.  
 
Четири от тях останаха затворени - Орлов мост, кръстовището пред Софийския университет, кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Граф Игнатиев", както и бул. "Дондуков". 
 
Полицията призова за спазване на обществения ред и да не се поддават на провокации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
3
 
! Отговори
Дарт Молл преди 3 години
Кокала се изплъзвааа. Кой ял....... ял, да не е спал хахахахахах. В тази смотана държава винаги е било така по всяко време и управление още от древността....Явно е ген.
57
4
 
3
 
! Отговори
дърт преди 3 години
До До Дърт 29 35Тогава сигурно не пречиха на нормалните хора да раотят, а тарторите (организаторите) им защо заминаха за САЩ и поне един от тях в момента е професор по социология в САЩ?
56
8
 
15
 
! Отговори
Савов преди 3 години
Така рекламирания "общоначионалин протест" се оказа същите стари муцуни които виждаме всяка вечер плюс няколко десетки автобуса с организирани хора от провинцията.Същите тези бели автобуси на контрапротеста преди двадесетина дни бяка наричани "платени ***", а сега ги наричат "челия български народ".Стига манипулации, двуличие и лъжи ! Одавна ви разбрахме какво преставлявате !Не ви искаме и не ни се натрапвайте!Така губите и малкото заблудени които ви симпатизираха!
55
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото явно полицията не може да се намеси, явно трябва ние да вземем нещата в ръце!Така е! Тази лудост не може да продължава вечно!
54
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото явно полицията не може да се намеси, явно трябва ние да вземем нещата в ръце!
53
10
 
5
 
! Отговори
Ботев преди 3 години
Свестните у нас , считат за луди......дали нещо е по-различно днес?
52
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фадрома чак. Фадромите да си строят магистралите. Два автобуса сърдити строители и продавачки от МОЛ-а ще стигнат да ги разчистят барабар с креативните им плакатчета.
51
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** вън!!! Една фадрома ще свърши работа.....
50
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей хора, хайде дружно Оставка Оставка. Така колхозници гербери, държавната хранилка свършва.
49
6
 
14
 
! Отговори
Искали били.... преди 3 години
Тези по-зрелите, дето са си дошли в отпуска от чужбина и също се изцепиха, че искат да останат тук, ама при условия като на Запад, те като не могат да се върнат в чужбина след изтичането на отпуските им (защото хипотетично допускаме, че границите са затворени както през соца), тях да пращат в трудови лагери, защото безделничат, не ходят на работа.Тогава да ги питам вресльовците много ли ще им хареса социализъм?
48
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотални аматьори. Сигурно камък върху камък не са турили през живота си, но се цицят сега да бутат и рушат. Полицията да ги прибира по-скоро, че като тръгнат бай Манол и чичо Наско за работата ще има големи шамари. За всички.
47
5
 
14
 
! Отговори
Искали били мамините преди 3 години
върнали се за ваканцията от чужбина. Искали да живеят като своите състуденти от Западна Европа.И тъй като не разбират защо не сме на нивото на Запада, нека да им го покажат на дело - затваряй границите, пращай д/петата на селскостопанска бригада, да берат безплатно чушките и доматите на някой фермер, а той да ги храни с ***, както в ученическа столова отпреди 1990 г.По-зрелите, като не могат след отпуските си да се върнат на работа в чужбина пращай в трудов лагер заради..........
46
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томиславе, ти ли пусна записа? Браво, момче! Няма да се притесняваш, тебе няма да те разследват.
45
3
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ДефектКакво означава държавна хранилка според теб бе червено зомби та тоя пост го въртиш вече 20 дни? Май си кандидатствал и ти да бъдеш на такава хранилка ама не си успял на конкурса?
44
4
 
26
 
! Отговори
мони преди 3 години
Безделници,пречат на работещите!! Полицията трябва да вземе мерки да разкара тая сбирщина !! Те не знаят какво искат,за тях това е купон !!!
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е нужно да се стига до прегазване с автомобили на безочливи кресльовци, защото главните виновници не са сред "протестиращите" на тези кръстовища.Достатъчно е няколко яки мъжаги, прибиращи се уморени от работа, да слязат от автомобилите си и да наритат глезените з.а.д.ничета, изтегнали се на асфалта и пречещи на хората да се приберат.
42
4
 
26
 
! Отговори
офцете преди 3 години
Офцете са без контрол по улиците и площадите....
41
16
 
6
 
! Отговори
Дефект преди 3 години
То е ясно, че тези които са на държавна хранилка са против протеста, те даже ще гласуват за тези които хранят семействата им, без да мислят за общото благо, затова се стигна до тук!
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Подкрепям те!
39
1
 
5
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
На силно развалена супа, съставките ли ще смениш, или трнджерата в която ври супата? При положение, че трябва да сервираш на евродепутатите всеки месец храна?