Ден 23 на протестите: Отново напрежение на Орлов мост

Полиция изведе мъж, изразил несъгласие с блокадата
31 юли 2020 19:53, Красимир Ангелов
141
Ден 23 на протестите: Отново напрежение на Орлов мост
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 23-ти ден продължават протестите в София с искане за оставка на правителството. След като днес имаше напрежение със задържани на Орлов мост, тази вечер отново имаше проблеми на ключовото кръстовище в столицата.

Още по темата
Мъж е отведен с полиция от Орлов мост, след като бурно изрази несъгласието си с блокадата, съобщава БНТ.

Само бързата намеса на униформените предотврати ескалация на напрежението.

Пред медиите мъжът заяви, че не се плаши от протестиращите, защото бил съден за футболно хулиганство. Той уточни, че не е провокатор, а гражданин, който е недоволен, че не може да се прибере до дома си от работа, защото автобус 72 е спрян от движение заради блокадата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не могъл да се прибере от работа! Хората се борят срещу МАФИЯТА, той плаче като ученичка!
84
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая баба трябва да я носим на ръце. Ако утре там се появят 20 баби, отивам на Орлов мост да ги аплодирам.
83
3
 
17
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Радев, оставка!
82
8
 
6
 
! Отговори
Разминаване преди 3 години
Почти всеки пише от анонимен и адреса до конкретен номер се обезмисля като бъде изтрит коментар. Днес.бг няма да е зле да задължи вписване на някакво име при желание за коментар.
81
6
 
17
 
! Отговори
до 90 преди 3 години
Aуууууу, колко сте Ентелегентни протестиращите! Как човек да не ви подхрепи. *** то умно, красиво и всичко това спонтанно!
80
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е разписал всички договори с Европейския съюз и е абсурдно да се очаква да си подаде оставката, а и от Брюксел няма да приемат друг човек, който не познават. Със сигурност е убеден от тях да не се поддава на натиск от улицата. Особено, пък след записите с Божков...
79
5
 
6
 
! Отговори
Хе Хе преди 3 години
Абе тез протестъри явно яко са се представили пред надупените ченгесари. Сигурно страшни подвизи има при цуни гуни в палатките. То ще затварят червените фенери в Холандия и явно протестърите обучават заместниците. То май за друго вече МВР не става. Жалка карикатура на полиция.
78
2
 
15
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
В Румъния е след конкретна причина, никой не е искал оставка на правителството, каквато и нямаше и протестиращите наистина бяха 20 000 души, а тук са 18 безработни души с три шатри, осем чадъра, три пейки, две скари на дървени въглища и количество евтини кебапчета! Има съществена разлика!
77
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато са 20000 може да запушват, но не и когато са 20.
76
18
 
4
 
! Отговори
ОТИВАТЕ СИ преди 3 години
КРАЙ! ЗАЛЕЗА НА ГЕРБ! :)))))БОКО ТИКВAТА В ЗАТВОР
75
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Експертите по транспорта от Столична община не са ли чували за алтернативни и обходни маршрути, че спират движението по цялата линия?Май умишлено не правят нищо за да нагнетят напрежение и недоволство срещу протестиращите.
74
5
 
2
 
! Отговори
ВИЦ НА ДЕНЯ преди 3 години
ГЕРБЕР и Протестиращ си лафят:- Ше оцелее ли бабата, залята с вода на Орлов Мост?- Ако не я бяхме заляли с вода, щеше да слънчаса.КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ БИТОВИЗМИ?
73
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Румъния преди година убиха едно момиче, в едно село в северната част. Полицията е можела да я спаси, но 18 часа са допускали грешка след грешка.В Букурещ, 20 000души запушиха за седмица главния площад. Крещяха, размахваха знамена.Движението беше адски затруднено, 2 часа прибиране от работа, вместо за 30-40мин. Това резултира в 3 оставки за 3 дена. Никой не каза-пречите ми, това ли е начина, ще има сгазени, ще загубите подкрепа, или кой ще дойде след тея... Но румънецът, когато трябва е единен. А *** иска бърже - бърже да стигне до морето. Аз благодаря на всички протестиращи от сърце
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво повече да иска човек-и хляб има, и зрелища има, а пък бабите с *** днес са хит номер 1.Тази държава започва да ми харесва!
71
14
 
5
 
! Отговори
Трескаво Отчаяние преди 3 години
Горките ГЕРБ-ави ***... с надежда в очите чакат да им изпадне нещо пикантно, за което да се хванат, като удавник за сламка... уви... няма такива изгледи.Като тва с Канна Рачева, дето сега са го хванали. АБСОЛЮТНО БЕЗОБИДНА РЕПЛИКА.Наивно е да смяташ, че журналист ще си измисля и ще го коментира. Тва и вашата Ива Николова няма да го каже, а тя си измисля 24/7 365 дни в годината.Ани Салич ЛЪЖКИНЯБеновска ЛЪЖКИНЯИва Николова ЛЪЖКИНЯБе кво съм седнал и аз да се обяснявам. ***...
70
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще разтурят тези седянки и пикници...Всичко си има граница... Особено дебелоочието и наглостта.
69
6
 
9
 
! Отговори
За 74 преди 3 години
Ако и другите протестиращи разбират демокрацията като този бавноразвиващ се индивид по добре да станем васални някому или да се самозакрием, защото ни чакат мрачни времена на безпътица, глад, агресия и отчаяние!Господ да пази България!
68
14
 
5
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
НА ПРОТЕСТ БРАТЯЯЯЯЯЯЯ УТРЕ КЕ ПАДНЕ ИДВА НОВ ДЕННЕ ОБРЪЩАИТЕ ФНИМАНИЕ НА ПРВУКАТОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
67
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва пред немското посолство да се протестира защото бруталния режим на Меркел създаде герб, и ги крепи на власт.
66
3
 
14
 
! Отговори
Телевизионер преди 3 години
Абе къде е Канна ?Липсва ми, да чуя как една баба злодей е предизвикала десетките хиляди протестиращи лежащи на кръстовището и след това ги е натръшкала по земята.P.S.А три от четирите въпроса които новия репортер на същата медия зададе на жената бяха :"- Вие провокирахте ли ги ?""- А вие защо минахте от там, за да ги провокирате ли ?"" - Не мислите ли че това което направихте е провокация ?"