Столична община раздава безплатна вода заради жегите

Гражданите ще могат да получат вода от 13:00 ч. на две места в столицата
31 юли 2020 12:48, Ния Христова
14
Столична община раздава безплатна вода заради жегите
Снимка: БГНЕС
Столичната община организира раздаване на безплатна минерална вода, предаде bTV. Инициативата е във връзка с прогнозата за горещо време. 
 
Гражданите ще могат да вземат вода от 13:00 ч. на площад "Св. Неделя" и до НДК. Раздаването ще продължи до изчерпване на количествата. 
 
Издадено е предупреждение за опасно високи температури в цялата страна. 
 
В повечето райони кодът е жълт. В южната половина на България и в област Варна важи код оранжево за температури до около 40 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
ССССоф преди 3 години
Ами нали кокакола къмпъни ботълинг хеленик меленик оооод България трябва да си продава 150 те вида водички и още толкова вида цветни отрови...
10
1
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Безплатна ли?! С Чий Пари е Купена? С тези на Данъкоплатците!! Поредният Обир!!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Валери преди 3 години
Номер 6 е напълно прав. Вместо да пуснат занемарените и разбити чешми в малките градове, пък и в цяла България започнали да "раздават безплатна водичка". Мама ви и управляващи ***. В държава където има стотици извори ще ми донасят бутилирана водичка и то в "пластмаса". Ах само каква евтина реклама си правят тея. Като в хасковско по телевизията предават как областната раздава и забележете вдига тежките туби с вода. *** та в България най-голямото богатството са нейните извори бе кратуни.
8
1
 
4
 
! Отговори
мхм преди 3 години
на света неделя и ндк точно пък хора без пари... не можахте ли да изберете места кат оженския пазар, където има повече възрастни? тези по витошка си имат пари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрите хора да се сетят и за бездомните животни. Сложете на сянка малко вода и за тях!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте малко на селата останали без вода...
5
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Ей това раздаване на водички в горещите дни е грандиозна идиотия.Защо просто не се ремонтират градските чешми? Генерираме тоново пластмаса само, за да може някой *** общинар да си прави евтин PR.Редовите чиновници, вместо да си вършата работата се занимават с пренос и раздаване на води. А от къде са самите водички? "Дарил" ги е някой бизнесмен, за да му се уреди някоя далаверка.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Откога възрастта и носенето на *** са равнозначни на комунизъм?"От момента, в който бабето заяви, че редовно гласува за Тиквата. Човек напуснал системата на МВР за да не напусне БКП със сигурност не попада в категорията "демократ". А и знаем кого охраняваше.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Гражданите ще могат да получат вода от 13:00 ч. на две места в столицата"Тоест на въпросните пунктове ще има опашки от мур гавия електорат на Фандъка.
2
1
 
1
 
! Отговори
пенсионери преди 3 години
Столична Община да асфалтира новооткритата пешеходна пътека. В градинката на паметника на работническо селската армия. Пенсионерите им се скъсаха обувките насипаната баластра.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може просто да спрете да режете зеленината в града.