Конфедерацията на превозвачите: Блокадите пречат на бизнеса ни, в криза сме

Не сме против тях, но благодарим на МВР, че разчисти пътищата, казаха от бранша
9 авг 2020 10:30, Анисия Иванова
58
Конфедерацията на превозвачите: Блокадите пречат на бизнеса ни, в криза сме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Конфедерацията на автобусните превозвачи съобщи, че не са против блокадите, но "изпратихме благодарствено писмо до МВР за това, че бяха освободени пътни артерии".

"Смятаме, че възпрепятстването на дейността ни изключително тежко се отразява в момента на всички нас", каза пред bTV Магдалена Милтенова, председател на конфедерацията. Тя припомни, че браншът беше засегнат изключително много от пандемията от коронавирус.

В петък Конфедерацията хем подкрепи конституционното право на всеки български гражданин да изразява своята позиция чрез протести, хем отправи критики към протестиращите, че парализирането на ключови кръстовища в София и другите големи градове пречи на бизнеса им.

"В момента да работим за нас е въпрос на оцеляване. Ние също сме протестирали по отношения на конкретни искания, но никога не сме блокирали пътища", допълни Милтенова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Лотаринг Анжу преди 3 години
Каква пък връзка имат автобусните превозвачи с кръстовищата на Университета и Орлов мост? Нима само от там им минават автобусите? От там минава само случаен превоз (освен градския), но не и маршрути на междуградски линии! Всеки, който е в София го знае. Тези блокади нямат пряко влияние в-у работата им на тези! Изказването е партенка! Защо други хора не са ги подкрепили - защото не инвестират в нови автобуси, а като дойде време за общото тези дават на заден ход и мрънкат по интервюта!
52
8
 
4
 
! Отговори
Петър преди 3 години
А правителството съсипва живота ни. Боли ме за вашия бизнес.
51
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко трябва да се блокира....,цялата държава. За да не могат тези дето реват срещу протестиращите да мръднат от вкъщи дори.
50
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали това е целта,да ви се пречи. Или викате,друг да протестира вместо вас,а вие да пълните гушите.?
49
7
 
3
 
! Отговори
всички сме в преди 3 години
криза а някои нямат и за билет за градския транспорт - кво само мрънкате чичинки
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не върнат Божков и да станем царство Божково.Ще се развива яко хазарт.Заводите и предприятията са стара работа и сега не вървят.Помислете си,че Лас Вегас е насред пустинята,заобиколен от ядрени полигони и пак е проспериращ!България може да стане център на хазартният бизнес в Европа и Азия!Само казина,хотели,ресторанти и игрални зали!Навсякъде да се продават лотарийни билети на фирмите на краля Божков!Тотализаторът също да е негов!
47
4
 
4
 
! Отговори
бай Ганьо преди 3 години
И аз бих отишъл на протеста ако знам,че пак ще хвърлят каскети,ръкавици,обувки(ако са нови).Ще си взема голям чувал и ще си събера от всичко.Зима ида-ще има нужда и от каскети и от ръкавици и обувки също.Ако и на половин цена да ги продам пак съм на кяр!Яйцата не ме устройват да ви кажа трудно се запазват,а и не мисля,че ще хвана много във въздуха-преди да са паднали и счупили!Като има будали да ги хвърлят,защо пък да не си взема?Аконякой разбере да пише,че да не упуща кяра.
46
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Недоволния 46 да си ходи на село
45
12
 
12
 
! Отговори
недоволен преди 3 години
За какво да протестираме има редовни избори догодина през март и тогава ще се види кой ще управлява !!!!!!!!!!!!!!!Кой е подстрекател на протестите резидента който всеки ден бълва змии и гущери и тая *** от кол и въже с присъди алкохолици безделници платени мутри *** българи платени това ли нацията налазихте София трошите хвърляте айца домати свински уши какво ли вие от къде идвате нещастници платени измитайте се защото ако настане народа и излезе на улицата няма да припарите до София !!!!
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то с вас не може да се приказва, ако полицията не се намеси, ще трябва да се избием по крастовищата. За това ли сте изпратени там, търсите провокации?Кръстовището не ви е бащиния, нямате никаква работа там.
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и как 3 блокирани кръстовища убиват бизнеса им,те това немога да го разбера....като не ви се протестира поне не се оплаквайте за щяло и нещяло...
42
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превозвачите са си в правото.Тези пишман революционери докога ще се лигавят по кръстовищата. Крайно време е мвр да вземе реални мерки.
41
4
 
3
 
! Отговори
БХУИК преди 3 години
До Знае се!Ти пък кога си бил превозвач?Кога стана калайджия та ти почерня ***.
40
5
 
7
 
! Отговори
КАТ преди 3 години
Обърнете се към Божков. Ако му занесете армаган, агнешка главичка, която да оглозга с пръсти, може и да минете през блокадата.
39
6
 
11
 
! Отговори
един от всички преди 3 години
защо полицията нарочно бездеиства и на тях ли им плати божков.ако искаха за половин час щяха да ги разчистят.маи не сме в Балгария а в Сомалия.там има такава анархия.
38
2
 
13
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Тези все протестират, все пълнят София с автобуси, пък сега гледай колко е кофти някой друг борец за права да ти запуши пътя. Е, не може и ..я докрая , и душата в рая! Утре и други иначе постоянно протестиращи ще ревнат срещу блокадите. На кой бог да се молиш?На тоягата!
37
2
 
17
 
! Отговори
А ся де преди 3 години
Хем подкрепят.Хем пречи.Хем бизнеса е важен.Точно какво иска тая другарка!
36
4
 
18
 
! Отговори
аман от тия преди 3 години
превозвачи - все нещо или някой им пречи - мрънкала
35
1
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Другарката Клюнова пък откъде изпълзя?
34
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто е. Тръгват няколко колони от автобуси и не спират пред палатките, а ги газят. Това трябва да стане, нали Радев иска да се окървави протеста и готово.