Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт

Затворени са кръстовищата на Орлов мост и Ректората
12 авг 2020 09:21, Елка Василева
72
Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт
Снимка: архив, БГНЕС

Поради затворени кръстовища на Орлов мост и на бул.“Васил Левски“ и бул.“Цар Освободител“ /Ректората / от протестиращи са променени маршрутите на част от линиите на градския транспорт. Това съобщи пресцентърът на Столична община.

Маршрутите са променени както следва:

Автобусни линии 72, 76, 84, 94, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии 1, 2, 4, 5, 7, 8 и 11 са отклонени както следва:

Автобусни линии № 84, 184, 280, посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Автобусни линии № 72, 76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул. „П.Яворов“ и по маршрута двупосочно.

Автобусна линия № 94 обръща на ул. „Ген.Гурко“ и обратно по маршрута;

Автобусна линия № 213 в посока „Младост“ е отклонена по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“ и по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си;

Тролейбусни линии № 4, 5, 8 и 11 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Тролейбусни линии № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет „Климент Охридски“ обръщат на кино „Одеон“;

Тролейбусна линия 7 от „Люлин“ обръща на Сточна гара;

Тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.

 


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Червената Тиква фигуранта е виновен
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Червен терор !
За Радев Затвор !
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те да видят какво значи бой в Париж, ще им се изправят косите.
Ред сълзи ред сополи - това са нашите протестиращи.
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Още в начабото полицията трябваше да ги пребие"
Ми как да ги пребие" Нали онова, дето учело в Хага се нахвърли с голи ръце върху полицаите и си изяде боя, а всички се изправиха на нокти.
Ми как можло.
Дори Румен Рублата повдигна въпроса и че щели да сезират световните правозащитни организации.
65
3
 
10
 
! Отговори
проруски-протести преди 1 месец
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
64
1
 
4
 
! Отговори
ти нормален ли си преди 1 месец
До матриал. Верно ли ще говориш така, никой не е застрахован от това нещо. Мали се да не ти се случва. Това едно, второ, ако не знаеш, в производството на дете участват двама души, единият от които е сина на свекървата. И трето - по-жалко и гнусно изказване не бях чела, много си жалък.
63
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Не е морално и доста нагло да блокират града виждайки, че нямат мнозинство. Сега МВР да вдигне охраната и полицаите да си вършат основната работа. Ние ще се справим с блокадата
62
3
 
4
 
! Отговори
До номер 60 материал преди 1 месец
На Вас, вероятно изобщо не Ви е ясно, колко от "дефектните" според Вас деца са в това състояние точно заради държавата! Допускам, че са Ви изработили в някое зловонно дупе и така и си зоните. Поздрави!
61
0
 
3
 
! Отговори
Да си кажем истината преди 1 месец
Да се надяваме - враждуващите крила на групирофките в - бг да се уточнят по телефоните за кои какво се полага и всичко да си доиде по старомо - да няма недоволни от олигархията а ние обикновените хора да се радваме на добрите новини по телевизията - хората просперират купуват вили на малдивите , без да се уточнява кои хора де
60
2
 
7
 
! Отговори
матриал преди 1 месец
А от страна на майките на деца-инвалиди, това е направо безнравствено. Държавата им плаща пари затова, че са родили дефектни деца. А те, ползвайки парите, идват да събарят държавата. Вместо да ги е срам от продукта, който са произвели, ку чки те искат още и още. А бре маце! Вместа всеки ден да благодариш, че свекърва ти не те е убила, задето си и родила негодно внуче, ти и много знаеш.
59
2
 
6
 
! Отговори
кое от двете преди 1 месец
Ако смедваме логиката на протестаджиите, те денем са на работа, вечер идват на любимите си места, за да безчинстват. Стоят на протеста да сред нощ. И на другия ден пак са на работа. Тоя ритъм на живот може да го издържи само дрогиран човек или някой, който не си дава зор.
58
2
 
6
 
! Отговори
бедняците преди 1 месец
И като ми разправят как нямали пари, как не се издържало от бедност, нека първо хранилкаджиите да се погреднат самите себе си. Който е минал край тях из София, говори как по цял ден седят под чадърите си и цъкат по таблетите си. Бедняците, които, протестирайки, играоят на таблетите си. Не работят, защото по цял ден са там, на улицата. А ако ходят на раБота през деня, а нощем протестират, то те спят на работа.
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В момента тези протести могат да бъдат тълкувани като тероризъм и заплаха за националната сигурност! Не може да правиш изявления, че ще правят държава в държавата! Прокуратурата да ги погне!
56
7
 
4
 
! Отговори
Хм !? преди 1 месец
До Анонимен 51

Ето защо протестите са задължителни и са добре дошли - защото ако няма еврофондове сме фалирали. ГЕРБ-ерастията до там докара държавата, че ако няма милостиня ще умрем от глад. А някога бяхме достойни граждани да модерна държава. Протести до победа!
55
2
 
8
 
! Отговори
Троловете на Орлов м преди 1 месец
За Христо Иванов в новините пише, че там, на Орлом мост, събирал автобиографии за да назначи бъдещите министри. И вие ще ми гласувате! Защо? Иванов вече назначава министри.
54
0
 
8
 
! Отговори
Да си кажем истината преди 1 месец
Мутрите в бг се борят за надмощие - предлагам ние обикновенните граждани да се снишим да исчакаме бурята да отмине - и на избори да решим кое крило на мутрите да подкрепим - лявото или дясното като до сега
53
2
 
10
 
! Отговори
Марш преди 1 месец
Протестиращите да отиват по полето има нужда от работна ръка а не да ми се търкалят цял ден по булеварда и да пият бира и да се правят на големите интелигенти!
52
2
 
6
 
! Отговори
До Знае се преди 1 месец
И кой да дойде на власт?
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези протестъри са проституиращи които ще докарат БСП, ЕС ще спрат еврофондовете и тогава сме фалирали, защото в момента парите от ЕС ни държат над водата!
50
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да хвърля вече оставката д-р Борисов и всичко да приключва! Спокойното му управление Приключи! ОСТАВКА!