В София: МВР ще приема заявления за нови документи от 7 ч. сутринта

В съботните дни от 8.30 да 14.30 часа ще работят по две РУ
Обновена: 17 авг 2020 17:28 | 17 авг 2020 17:22, Анисия Иванова
10
В София: МВР ще приема заявления за нови документи от 7 ч. сутринта
Снимка: БГНЕС

Звената "Български документи за самоличност" в столицата в делничните дни ще работят от 7.00 до 17.30 часа, съобщиха от МВР.

Съгласно предварително изготвен график в съботните дни от 8.30 да 14.30 часа заявления за документи за самоличност ще могат да бъдат подавани в по две районни управления в София.

След направен анализ на натовареността на звената удълженото работно време е изтеглено в сутрешните часове, допълват от СДВР.

Статистиката от миналата седмица отчита ръст на желаещите да подновят своите лични документи, което налага и въвеждането на по-гъвкава организация на работа. След обучение, в обслужването на гражданите ще се включат и допълнително назначени служители, които да подпомогнат работата при засилване на потока. В случай че след попълване на състава са възможни други промени, гражданите ще бъдат своевременно осведомени.

Работно време на всички звена БДС в районните управления на територията на София и на Дирекция „Български документи за самоличност“ в делнични дни ще е от 7.00 до 17.30 часа без обедна почивка и единично прекъсване на работа в интервала 13.00-13.30 часа за дезинфекция с оглед спазване на противоепидемичните мерки.

Графикът за съботни дни, в които работното време е от 8.30 до 14.30 часа, е както следва:

8 август – Второ и Седмо РУ;
15 август - Трето и Пето РУ;
22 август – Шесто и Осмо РУ;
29 август - Първо и Девето РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от тая катаджийска простотия! Ами като не можете и не ви е и работа лицензирайте частници и стига тия мъки неземни! С нотариусите как беше? Ама от пустата корупция и некадърност! Само като си представя, че трябва да ходя и ми прилошава от тая гадост!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов на съд в Хага и веднага в Затвора
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес е платена платформа и обслужва интереси !
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушев започнал работен ден в седем сутринта, ще е по-свиреп от мечка гризли с малки мечета. До десет сутринта, биометрия ще се взема, барабар с пръста след втора фаланга. Направо да не си им пред очичките.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тая африканска държава и документи ли искат