Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
41
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тая са и платили да го направи и то нарочно вози децата с нея.Няма нормална майка да причини такъв стрес на децата си.Къде са от закрила на детето?Трябва да и се отнемат децата,тая е луда!
13
12
 
30
 
! Отговори
Ето кой е инициатора преди 3 години
Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ
12
6
 
54
 
! Отговори
2 преди 3 години
Очевадно е опит за убийство, но не съм бил свидетел. Ахахахахахаха! И това ако не е манипулация на медията, здраве му кажи! Що за журналисти сте? Намерете свидетели, дайте и двете гледни точки! Манипулатори!
11
12
 
44
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Със същият успех може да твърди и, че някое от децата е карало колата. Превратаджиите на Радев си имат опорни точки за всичко.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До прасчо 1Нещо като радев нали?!
9
14
 
54
 
! Отговори
до платения нещастни преди 3 години
ЛЪЖЕШ! защо да дава газ и какъв опит за убийство е? вие сте я спрели и потрошили колата с две малки деца вътре
8
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно 2 пъти, как така вие ще и премете на нея? (Сарказъм)Такива като нея седяха вкъщи когата се освобождавахме от турско робство, такива като нея даже ще издадат четниците защото за нея вие сте проблем. Тя по далеч от носа си невижда
7
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво търси идиотина на улицата? Тя си кара в собственото платно. Аман от простаци. Той кат протестирал, полицията трябвало да го пази.
6
15
 
34
 
! Отговори
Позитанки партизанки преди 3 години
Майки от "Системата убива" бият майка с деца на софийско кръстовище !
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
П Рос так некадърен
4
18
 
40
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
Протестиращите какво искат.Да не спазват законите.Трябва да бъдат пометени. И стачките да се забранят. Всеки иска а какво се дава насреща. Това вече не е държава. Законите трябва да се спазват.
3
17
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Да , провокация ецялата тази работа. Всички тези протестиращи. И на всички ни е ясно.Това е гавра с останалите хора.Не одобрявам протеста и ще протестирам срещу протеста. Дали тогава ще кажат, че ми нарушават правата?!
2
27
 
60
 
! Отговори
Нагли бе! преди 3 години
Жената си е в правото да минава, откъдето си иска! Агресивните протестъри, блокирали улиците, са за ареста!
1
44
 
19
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Така е чиста доза провокация , вьзможо е и жената да е психически нестабилна